Şimdi Ara

Siyasi Partiye Üye Olmak Nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hayatım da hiç bir partiye gitmedim. Giden arkadaşlar nasıl bir ortam olduğunu söyleyebilirler mi? Herhangi bir tehlikesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayJupiter

Ben hayatım da hiç bir partiye gitmedim. Giden arkadaşlar nasıl bir ortam olduğunu söyleyebilirler mi? Herhangi bir tehlikesi var mı?

9-10 yıl önce, ergenliğin verdiği merak ile gidip Cumhuriyet Halk Partisi' ne üye olmuştum. Aylık 10 lira ödeme yapıyorduk partiye. Her hafta Cuma günü genel değerlendirme toplantısı yapılıyordu. Sürekli aynı 2-3 kişi çıkıp konuşuyordu. 3 sene üye olarak kaldım. Daha sonra üniversiteyi kazandım ve bıraktım. Daha doğrusu üniversiteyi kazanmadan bıraktım. Ne kadar boş işlerle uğraştığımı sonradan fark ettim. Tek avantajı aynı görüşte olduğun için 2-3 tane kafa arkadaş edinebiliyorsun. Mesela 10 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var oradan. Ancak diğerleri zamanla unutuluyor tabi.

• Boş is o kadar diyim Sana. 9 sınıfta benimde merakım vardı ergenligin verdiği gazla. şu an gülüyorum o halime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet memuru olamazsın kaydın varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede küçük örgütlere üye yapmışlardı beni zorla fakat biraz da sempatim vardı açıkçası. Okuldan ve çevreden etkilendik diyelim. 3-5 toplantısına gidince anladım ki hiç benlik yerler değil. Planlar vs. çok hain, sıfır kural. (Döb-Esp vs vasıfsız kişiler topluluğu)
    Sonra ordan çıkana kadar bir yerlerimi yırttım kavga bile ettik adam toplama vs. çok pis işler. Şimdi çok şükür öyle bir derdim yok.

Babam siyasi işlerde baya aktif birisi Chp de yönetimde ama yakındır yönetimden çıkarttıracağım onu normal üye yaptıracağım. Olur olmadık zamanda arıyorlar babamda gitmek zorunda kalıyor.
    Benide üye yapmak istiyor ama olmam, etkinlik yaptıklarında severek isteyerek yardım ediyorum ama işi resmiyete dökmenin manası yok. Ben daha 21 yaşındayım önümde uzun yol var. İş görüşmelerinde vs. ifşa olmak istemem. Siyasi fanatiklik yüzünden önüme engel koyamam. He arada bazı işlerime yardımcı olmuyor değil bu particilik işleri. Her yerde adamın olmalı

Kısacası tavsiyem küçük örgütler harici kimi savunuyorsan git ama kayıt olma. İktidar taraftarıysan zaten kaybedecek bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.