Şimdi Ara

Siz bu diski nasıl klonlarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 7 tane HDD var ve bunlardan birinde işletim sistemi kurulu ama ait olduğu bilgisayar yanımda değil. İşletim sisteminin olduğu HDD geriye kalan 6 HDD'e klonlamak istiyorum. Yani bu işi farklı bir bilgisayar üzerinde yapmak gerekecek!! Daha sonra bu HDD'ler posta ile ilgili bilgisayarlarına gönderilecek hepsi bu.
    Şimdi bu işi nasıl yaparız. Ghost'un DOS versiyonu SATA disklere izin vermiyor o yüzden yapamadım. Başka bir program veya yöntem bilen varmı?

• Ghost Windows versiyonu ile yapabilirsin.

• Acronis bencede cok iyi secim olur.simdiye kadar hic sorun yasamadim. server editionda network uzerinden bile klonlama yapabiliyorsun ndis driver ile.
  • Akronis işe yaramadı daha doğrusu ben ilgili bir şık bulamadım. En net çözüm ilk mesajda gibi ama Norton Ghost'un 2003 versiyonunu hiç bir yerde bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tefendi -- 22 Mayıs 2007; 23:50:35 >
  • Hocam bunu nereden downloadederiz bir bilgin varmı? Eğer var ise özelden ulaşırsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Ghost Windows versiyonu ile yapabilirsin.

/>

• Acronis True Image
    adi uzerinde , image ve clon icin yaratilmis bir program.nasil ilgili sik olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

Acronis True Image
    adi uzerinde , image ve clon icin yaratilmis bir program.nasil ilgili sik olmaz

Ben Disc Director'u indirdim yukarıda dendiği şekilde ve öyle bir şık yok. Şİmdi sizin dediğinizi indireyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu cihaz nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acronis true image kurarken , bootable media wizard kismina gelince bootable bir cd olusturun.cok ise yarar her zaman.
    klonlama ismenini de bu cd ile boot edip yapin.daha guvenli oluyor windows altindan klonlamaya gore.
    kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

acronis true image kurarken , bootable media wizard kismina gelince bootable bir cd olusturun.cok ise yarar her zaman.
    klonlama ismenini de bu cd ile boot edip yapin.daha guvenli oluyor windows altindan klonlamaya gore.
    kolay gelsin.

Hocam yaşa tuttum bu programı tam işime göre sağol. Ayrıca yukarıda yardımcı olup diğer alternatifleri sunan tüm arkadaşlara da teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.