+123132131 vs de assass np de mage bunları kimse ezemez
bence bu açıklama yeterli
Mage .. + warrior
70+ mage = np machine
bp olmama karşın np konusunda mage>priest>assas>warrior buböledir
asas...
Niye warrioru b kadar ezdinizki warriorda önemli olan itemdir eğer 70 üstünde itemin iyi ise rahat iş yapar sadice canı ve manasıda yüksek olmalıdır unuda unqi item ve takılardan sağlar o zaman hp pot ile bile rahat keser derfansı yüksek olduğu için az damage yer comboyuda iyi biliyosan awrrior en iyisidir sonra resistansıda en yüksek olandır dahaa ne diyeyim herkesin zevk aldığı char başkadır en iyi neyi yönetiyorsan ou al şimdi comboyu saedice öok iyi biliyor şimdi bir priest açıpda ne yapcan buff mu vercen heallemeyi çok iyi yapamıysan combo bilmiyosan niye warrior asas açcan kaçmayı iyi bilmiyosan uzaktan düşmanı iyi kestiremiysan niye mage açacan birde bence mage sadece paper olarak güzel paper olcaksın 70 72 skili ile ortalığı inletirsin ama bir wariro karşısına çıktığında reisstansı yüksek olduğundan kaçmalıdır tabi itemlere bağlı
ASAs cz de hiç bişey yapamaz 66 priestim var en kral asas dan bu güne kadar 700 yedim malice ile 800-900 civarı 6.5k hp var 1 saat vursa kesemez ama warrior öle deil 400 seri... delirtiyo valla ve bp ler(gerçi beni vs de alıcak adam tanımıyorum logosta) Ben Warrior ve priest derim
o 70 + warriör asalak veya hammal olmasına ragmen czde nekadar iyi bi karakter haberin varmı herşey ardreamdaki gibi gitmiyo bırakın artık şu 55 asas gücünü 1-mage 2-priest 3-warriör 4-asas
(tabi asaslarda çok güzel np kasar karambolde kalmasın yeter )
quote:
Orjinalden alıntı: KjjFFeS
priest tamamen zahemtsiz ama sıkıcı
arkadasın priest ile bugun 2 saat ardream yapmaya girdim bilgisayar başında uyuyodum o kadar sıkıcı
70 lvl char alma veya secme imkanın varsa ilk kendin düsün hangisinde zevk alabilirsen onunla oyna.. Tabikide bir yerde item meselesi itemli herhangi bir charla cok güzel np de kasılır exp de kasılır..
Benim düsüncem asas çünkü sürekli n.t party olmuyor
magedir bence ama nt yi bilen mage
Mage hem zevkli hemde np makinası
katılıorum vs de asas np de ıse mage ve prıest ler
quote:
Orjinalden alıntı: koxp_banned
benimbi arkadaşım np kasmak için en iyi assasin diyor sizce hangisi hepsinin lwl 70
national point denince aklıma 2 sey geliyor assassin ve mage
lvleri aynıysa: 1-Mage 2-Priest 3-Warrior 4-Assass ama ardream diyosan assass derim tek geçerim
asas en ıyısı...
quote:
Orjinalden alıntı: koxp_banned
benimbi arkadaşım np kasmak için en iyi assasin diyor sizce hangisi hepsinin lwl 70
warrrior; sağlamlık önemli shell +8 iron neck iron belt dual roc dual w.e hell breaker +8
asasla np kasmak güzel değil adamımı paso karambole alıyolar gıcık oluyom. mage np makinasıdır. wariirou iyi kullanmasını bilene şahtır. priest en zahmetsiz ve sıkıcı olanıdır. asasini karambole almadığı sürece combosu baya zevklidir