Şimdi Ara

siz heroes teki hangi elemanın yeteneğini isterdiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • matt parkman... bıktım artık kızların ne düşündüğünü merak etmekten yahu
  • Sylar olmak isterdim.
  • Valla gözüm o kadar yükseklerde değil oyle olsaydı nathanın özelligini isterdim..Şahsen Micahın Bankamatikte yapabildiğini yapabileyim bana yeter ;) ..
  • Görünmez olan adamın gücünü isterdim
  •  siz heroes teki hangi elemanın  yeteneğini isterdiniz

bende 3.ncü olarak bunun özelliğini isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Mayıs 2007; 4:23:45 >
  • bence en iyisi Nathan Petrelli gibi olmak. Ben olsam dünyayı dolaşırdım uça uça
  • 1- profosorun yanında çalışan şimdi ise clarie in babasıyla çalışan güzleri yönetebilen kızı
    2- ressam olmak isterdim
  • Şimdi varya yeni cıktı istedigini kişinin kılıgına girebileno istedigine istedigini gösterebilen bi hatun işte onun yetenegini isterdim.İnsanları kandırmak gibi bişi oluo ama banane heroyum ben
  • Işıkçının yeteneğini isterdim. Üç kuruş para kazanırdım. Malum ortalık dizi kaynıyor
  • tek bir cvp var
  • Sylar tabiki.Peter'ın yeteneğinin bir heyecanı yok

Hmmmm taze beyin missss
  • Peter Herkesinkini alır nasılsa. Bir yetenek yetmez
  • Matt
  • Fazlasında gözüm yok, Nathan olup uçayım yeter bana
  • Bu dizide telekinesis yeteneğine iki kişi sahip Peter ve Sylar . İlla ki isim isterseniz tabii ki Peter olur ama bu her yeteneği absorbe edebilmesinden değil. Telekinesis yeteneğinden dolayı.
    Neden Sylar değilde Peter sorusunun cevabıda beyin yemekle uğraşamamakla ilgili
  • Ama arkadaş sorusunda şöyle sormak istemiş, "Gerçek hayatta hangi karakterin gücüne sahip olmak istersiniz?"

Peter Petrelli'nin gücüne sahip olursanız aç kalırsınız çünkü dünyada üstün gücü olan insan yoksa kimden kopyalayacaksınız ki

Bir tek özellik seçebiliyorsak, tabii ki Hiro Nakamuranın ki...
  • sylar'ın öldürdüğü, hiro'nun bi' ara kurtarmaya çalıştığı, herşeyi aklında tutabilen kızın ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

sylar'ın öldürdüğü, hiro'nun bi' ara kurtarmaya çalıştığı, herşeyi aklında tutabilen kızın ki...

Bu yetenek baya iyi olurdu.Yazılılarda çoşardım.
  • Peter tabi ki...Her gücü kopyalayabildiği için.
  • Su yaraları hemen iyilesen Amigo kızın gucleri bende olsa hic fena olmaz hani.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.