Şimdi Ara

siz ne yapardınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eve çıkabilseydim masa üstü topluyacaktım
    ev biraz tuzlu olunca apart buldum apart kablosuz int var
    şimdi dizüstümü alayım yoksa telefonmu alayım (şuan ki tl nokia c5-03) bu telefondan internet zor oluyor biraz
    tl alırsam yanımda olur en azından ama tl konusunda bilgim yok
    dizüstü alırsam internet konusunda tl' den tabi ki daha iyi

ne yapayım arada kaldım

masa üstü alsam oyun amaçlı amd280x - 8350 bir sistem düşünüyorum

alacagım dizüsü geçici olarakmı alayım yoksa iyi bişeymi alayım oyun amaçlı(tabi dizüstü masa üstünün yerini tutmaz)

bir karar verebilirsem siz ne dersini dizüstü ya da tl konusunda hanigisini ve hangi model alayım )

• gerek kalmadı diyecemde zaten yorum yapanda olmammış :)

ev buldum 500 eşyalı eve çıktım apart otel verdiğim 150 kaparo bana girdi ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi_be

gerek kalmadı diyecemde zaten yorum yapanda olmammış :)

ev buldum 500 eşyalı eve çıktım apart otel verdiğim 150 kaparo bana girdi ama olsun

mesut çevikin topladığı pcyi veya ps4 alabilirsin ps4tende nete girersin
  • Ben notebook alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

quote:

gerek kalmadı diyecemde zaten yorum yapanda olmammış :)

mesut çevikin topladığı pcyi veya ps4 alabilirsin ps4tende nete girersin

kardeş eve yeni çıktığımdan dolayı int yok gerçi bilgisayarda yokta takip edemedim forumu

mesut çevik topladığı bilgisayar link gönderebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

Ben notebook alırdım.

gerek kalmadı kardeşim ev buldum masa üstü candır :)
    teşekkür derim
  • hadi_be H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/11126/75193601-f28b-4cd3-bd63-9da5fa83e16f.png buna i5 3570kda alabilirsin fx6300 yerinde 100-200 tl fark olur ama
  • quote:

quote:

Ben notebook alırdım.

teşekkür derim

Anladığım kadarıyla hocam universite öğrencisinin yanında notebook almanı kesinlikle tavsiye ederim masaüstünü yanında götürmezsin okulda felan ihtiyacın olur açıkcası
  • hadi_be H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hadi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

quote:

Ben notebook alırdım.

teşekkür derim

Anladığım kadarıyla hocam universite öğrencisinin yanında notebook almanı kesinlikle tavsiye ederim masaüstünü yanında götürmezsin okulda felan ihtiyacın olur açıkcası

yok kardeşim İstanbul a yeni atandım ptt gişi ev tuttum tek

evde tv bil falan hiç bişey yok tl internette yok mal gibi duvara bakıyorum akşam :)

tv + uydu alsam bana 400-500 patlar

onun yerine ayın 15 maaş alınca kredi kartı ile birlikte sistem dizeyim diyiyorum işte şu maaşı alana kadar 10 gün n e yapacaksam evde tek :) akşam işten çıkınca 5-6- sonra gazete alıyorum :)

şimdi bilmiyorum bende
    AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 alsam uydu taktırsam kullanabilir miyim tv olarak sonra da bil alınca bilde kullanmak için düşündüm

eğer kullana bilirsem benim için iyi olur bili bu ayın 15 alana kadar diğer aya sarkıtırım maddi yönden de rahatlarım

• quote:

Hayırlı olsun hadi bakalım :)
    şimdi bilmiyorum bende
    AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 alsam uydu taktırsam kullanabilir miyim tv olarak sonra da bil alınca bil de kullanmak için düşündüm

eğer kullana bilirsem benim için iyi olur bili bu ayın 15 alana kadar diğer aya sarkıtırım maddi yönden de rahatlarım

bilginiz varmışimdi bilmiyorum bende
    AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 alsam uydu taktırsam kullanabilir miyim tv olarak sonra da bil alınca bilde kullanmak için düşündüm

• hocam kredi kartın felan varsa hepsiburada ucuz bir lcd- ile şu arkaya takılan ufak çanaklar felan vs var sana ucuz yollu gelir düşün bir ara istersen bu arada hayırlı olsun yeni işin diğer bir önerim tivibu neyse sen iyi bilirsin, bi televizyon al tivbu internet aynı gelsin mantığı hem tivibu alırsan çanak anten almazsın.

kredi kartın varmış :) ufak bir televizyon al hocam tivibu+internet seni idare eder yani

ek olarak ptt bi ara elaman alıyordu ne olarak girdin sorması ayıptır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 9 Aralık 2013; 21:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam kredi kartın felan varsa hepsiburada ucuz bir lcd- ile şu arkaya takılan ufak çanaklar felan vs var sana ucuz yollu gelir düşün bir ara istersen bu arada hayırlı olsun yeni işin diğer bir önerim tivibu neyse sen iyi bilirsin, bi televizyon al tivbu internet aynı gelsin mantığı hem tivibu alırsan çanak anten almazsın.

kredi kartın varmış :) ufak bir televizyon al hocam tivibu+internet seni idare eder yani

ek olarak ptt bi ara elaman alıyordu ne olarak girdin sorması ayıptır hocam

gişe görevlisi olarak girdim kpss puanı ile

tivibu aklıma yattı başuna çanak alana kadar hem internet hem tv
    zaten çanmak almamın nedeni bil hemen almayıp tv falan takılmaktı

bu arada kredi kartı daha yok işte bankada maaş hesabı açtırdık bu hafta içi gelecek banka hesabı ile :)

• tekrar hayırlı olsun hocam sanada iyi olur hem çanak-elm parası vermezsin tivibu internet takılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.