Şimdi Ara

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum forum ahalisi. Ben daha önce bi kızı şehvetle öpmedim sokak ortasında elini dahi tutmadım. Çünkü inandığım gibi yaşamaya çalışıyorum ve evlendiğim insanla yaşamak istiyorum herşeyi. Neyse bi kız çıktı karşıma çok iyi biri ve bana çok düşkün bunu hissedebiliyorum. Fakat daha önce bir birlikteliği olmuş ve benim hoşlanmadigim yapmadığım sarılma ve ele ele tutuşma olaylarını gerçekleştirmiş ama pişman olduğu aşikar.Ama kafam karışık bu yüzden birinden vazgeçilir mi sizce? Ne kadar gericisin gibi laflar etmeyin herkesin inancı ve yaşantısı kendine göredir.Ben de dini hassasiyetlere önem vermeye çalışan biriyim. Sadece siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz bu konuda ? Ben kendim gibi birini isterdim karşımda ama biliyorum ki bu zamanda zor böylesini bulmak.Selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru kişi olup olmadığını anlamaya çalışırdım,ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum,ben de senin gibi biriyim,ben olsam şöyle yapardım,arkadaşça birbirinizi tanıma amaçlı gezme,birlikte bir şeyler yapardım.Tanıyınca sanırım doğru kişi olup olmadığını anlarsın...
  • Highfunction Socipath kullanıcısına yanıt
    Sağ ol cevabın için. Aslında mesele o ya. Doğru kişi olup olmadığını anlamaya çalışıyorum aslında.Ama bunu nasıl yapıcam ya da yapabilirim orda sorun yaşıyorum
  • benzer durumdayız...birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz,gülüyoruz egleniyoruz...ama o da birileriyle ilişki yaşamış,içimden bir ses uzak durmamı söylüyor ama bir yandan da yanında kalmamı söylüyor...bu zamanda anlaşabilecegin insanı bulmakta zor..ne olacak bilmiyorum..
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kafa dengi bi insan bulmak zor. Bu ne yapacağını bilememezlik yoruyor aslında insanı.Ne yapacağıma ne düşüneceğime karar verememem yoruyor beni.Muhtemelen senin de öyledir.
  • Yaptiklarina pişman olmamistir oyle demesine bakma bence. Sana numara yapiyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi de olabilir ama bunları bana söylemeyebilirdi öyle olsaydi.Ve yüzünün kızardığını da gördüğümden çok o ihtimal üstünde durmamıştım

• Ağa muhafazakâr olarak sen yapmadı isen oda yapmayacak. Biz erkeğiz yapmıyor isek oda yapmayacak. Bırak bence.

Eksileyenler sizi seviyorum

• el elenin utanıyosunuz ?
    ne demek bi şey yaşamış ?
    sende yaşasaydın ?
    tabiyki nasıl biri olduğunu konuşmadan bi şey yaşamış gözüyle bakarsan öğrenemezsin.
    zaten neden yapmasın sende özgürsün o da
  • Çaylanan Adam kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne saçma bir düşüncedir bu her şey sana göremi sen yapmadın diye yapmayacak saçmasınız abi
    sen özgürsen o da özgür o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: triibal

Selamun aleykum forum ahalisi. Ben daha önce bi kızı şehvetle öpmedim sokak ortasında elini dahi tutmadım. Çünkü inandığım gibi yaşamaya çalışıyorum ve evlendiğim insanla yaşamak istiyorum herşeyi. Neyse bi kız çıktı karşıma çok iyi biri ve bana çok düşkün bunu hissedebiliyorum. Fakat daha önce bir birlikteliği olmuş ve benim hoşlanmadigim yapmadığım sarılma ve ele ele tutuşma olaylarını gerçekleştirmiş ama pişman olduğu aşikar.Ama kafam karışık bu yüzden birinden vazgeçilir mi sizce? Ne kadar gericisin gibi laflar etmeyin herkesin inancı ve yaşantısı kendine göredir.Ben de dini hassasiyetlere önem vermeye çalışan biriyim. Sadece siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz bu konuda ? Ben kendim gibi birini isterdim karşımda ama biliyorum ki bu zamanda zor böylesini bulmak.Selametle.

hocam sen ciddisin galiba
    yanlış anlaşılmasın ama yaşam tarzlarımız benzer yarın birgün annen baban sorcak sana nedir necidir ...
    anladın annenin babanın yüzüne bakamazsın
    ama kız gerçekten pişmansa yaptığından
    ona karışmam o senin kararın

• quote:

Orijinalden alıntı: R ART

el elenin utanıyosunuz ?
    ne demek bi şey yaşamış ?
    sende yaşasaydın ?
    tabiyki nasıl biri olduğunu konuşmadan bi şey yaşamış gözüyle bakarsan öğrenemezsin.
    zaten neden yapmasın sende özgürsün o da

Çok farklı yere çekiyorsun konuyu ama.Ben özgürlükten bahsetmiyorum ki.Ama illa burdan ilerliceksek şöyle söyliyim. Benim özgürlük anlayışım da bu kendi adıma. Bir şeyleri sokakta yaşayıp tüketmek istemiyorum.Ve benim özgürlük anlayışıma göre birini istiyorum tabi karşımda. Sence bu benim hakkım değil mi?

• mhmmd.ozkan kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun dostum tabi ama karşımdaki kızın da yaşantısı bana benzer şu an yani dini hassasiyetleri var. Ama yaptığı şey de bana ters açıkçası. Fakat sırf bu yüzden ona olumsuz cevap verilir mi işin içinden cikamiyorum. Hayırlı bayramlar bu arada.

• triibal T kullanıcısına yanıt
    dur bakalım daha karşımıza neler çıkacak
    hayırlı kısmetler eylesin mevla
  • Mesela sen giyilmiş bir donu giyer miydin? Böyle düşüneceksin bu tarz konularda (istediğiniz kadar gerici-yobaz diyebilirsiniz, eksileyebilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

Hocam sadece sarılıp elini tutmuşsa gene iyi

Valla dostum dediğin gibi bu durum bile masum gelmeye başladı ne kadar yozlaştik.Sadece bu kadar diyor ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.