Şimdi Ara

Siz olsanız bu MONDEO'yu alırmısınız 100 bin km (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende son maddeye takıldım ayda bir gömlek değişir gibi el değiştirmiş mutlaka alan kurtulmak için bir başkasına vermiş, ben galeriden çok korkuyorum artık bir kez dilim yanı artık çok dikkatli olmak lazım, ve fiyat gerçekten iyi eğer almayı gerçekten istiyorsanız, 175 e kıyın yoksa çok daha fazla zarar edebilirsiniz ikinci elde dikkatli olmak lazım elden(sahibinden) almakta büyük fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

35bin 2008 mondeo için iyi fiyat. fakat

1.araç kendi servisine girmemiş. tanıdık olsa neyse de. bakım görüp görmediği bile belli değil.
    2. 8 kez el değiştirmiş. pert bile olabilir?!
    3. kesinlikle uzak dur.

bence iyi fiyat değil daha< geçen gün izmirde 40 bin km boya olmayan bir aracıda 35 bine veriyorlardır. mondeoların 2 eli zayıf ne yazık ki. bu araçsa alınmaz bence
  • Bencede uzak durulması gerekir, kazalı da olsa, pert te olsa bilerek almak var ama bunda ne zaman nasıl bir sürpriz çıkar belli değil

• son 6 ayda 6 kez el değiştirmesi düşündürücü. hadi 1-2 kere al satcılar aldı sattı falan denebilirdi bir araçtan 6 ayda 6 kişinin kar yaparak satma ihtimali yok.

kesin var bir sıkıntısı ve alan bunu fark ettikten sonra elden çıkartmaya çalışıyor. eğer araç hasar aldığında kasko ya da sigortadan yaptırılmadı ise hasar kaydından da bir şey görünmez. kaldı ki araç hiç servise bile gitmemiş.

demiyeceğim demiyeceğim diyorum ama ah şu galericiler yok mu (işini temiz yapanlar üstüne alınmasın )
  • Şasi numarasını isteyin ve kontrol ettirn her şey orada belli olur
  • sakat bulasmayin

• hocam alım satım artık cok kolaylaştı;
    2010mayısında 0km Actyon sports almıştım 4ay önce satmıştım.
    Benim aracımı sattıgımı duyan bir akrabam aradı aracı keşke bana satsaydın dedi.
    Ben de sattıgım galerinin numarasını verdim.
    Araç iki hafta sonra başka bir galeriye bir ay sonra başka bir galeriye
    sonrasında kullanıcıya satılmış.
    şimdi benim yaklasık 2 yıl kullanıp,sattıgım aracın 2yılda 4 kullanıcısı mı olmuş?
  • Hocam bir araç 8 kere el değiştirdiyse kesin bir pisliği var.Kullanan bir şey görmüş ve aracı hemen elden çıkarmış.Hadi diyelim 1.kullanıcıydı 2. kişiye sattı o da galeri olsun.3. şahıs kullandı bir pislik olduğunu anladı 4. kişiye galeriye sattı.5. alanda galeri olsun.6-7-8 e ne oluyor.Çok ama çok fazla bence hiç bulaşma.
    Zaten Ford araç alacaksan çok fazla titiz , dikkatli olman lazım şirket araçları kol geziyor.Özellikle Focus'larda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empirex

Arkadaşlar internetten 2008 Model 100000 km de siyah mondeo titanyum buldum araçta ekstradan DVD Navigasyon ve geri görüş kamerası da var

1) 5664 e mesaj gönderdim aracın herhangi bir hasar kaydı yok
    2) Aracın üzerinde herhangi bir rehin tahdit vb. yok
    3) Edevletten baktık aracın hasar kaydı kuydu ve borcu yok
    4) Araca Kasko yapıyormuş gibi işlem yaptırdım pert veya başka bir kayıt çıkmadı.
    5) Son olarak Servisten sorgulattım 2008 yılında 1 defa servise girmiş ve yan aynası ile kapının camı değişmiş onun haricinde servis kaydı hiç yok. muhtemelen dışarıda yaptırmış yada yaptırmamış... ve ayrıca bu araç 2008 den bu yana toplam 8 defa satış görmüş iki tane se 2 yıl ara ile diğer 6 tanesi 1 er ay ara ile...

bu 5. madde beni biraz düşündürdü... araç galeride.. ben adamlara telde sordum servis bakımlımı diye evet diyorlar.. ve kaçıncı sahibisiniz diye soruyorum 2. sahibiyiz diyor akrabamızdan aldık diyor.... kilometrenin 200 binlerden düşürülmüş olma ihtimali ya da araçt bir sorun olma ihtimali olabilir mi acaba ekspertiz veren yeri aradım 175 liraya yaparız diyor... baktırıpta bir sorun çıkarsa 175 ten de olmak istemiyorum .ünkü epeydir 2. el araç bakıyorum ve gitmediğim yer harcamadım para kalmadı hep bi sorun çıktı

sizce ne yapmalı bu durum karşısında bu araç 35000 TL ye alınrımı...

Bir işin içinde yalan varsa uzak duracaksın.
    Üstelik burada 2.ci sahibiyiz diyen galerici yalan söylüyor.
    Adamın hangi dediğine inanacaksınki.
    Aslında sana da hak veriyorum,artık sıkıldın temiz birşeyler bulmak istiyorsun.
    @haluk23 benimle dalga geçiyor,bu ay Tramer e iyi para kaptırdın diye.
    Geçen ilk sahibi kadından Cr-v alıyordum,kadınla bir konuşsan parayı hemen veresin gelir.
    Sadece sol farı değişti dediği arabada 5 bin kusür liralık hasar çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

... diğer 6 tanesi 1 er ay ara ile...

sakat durum
  • araştırmaya devam edin.Mutlaka uygun fiata mondeo bulursunuz.
  • 8 kez el degistirdigini nasil ogrendiniz?

• bunu alacağınıza eurocar'dan pert bir mondeo alıp toplayın hem daha ucuza gelir hemde muhtemelen bundan daha temiz olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 kez satış görmesi normal bir durum sanki.
    Benim aklıma ilk aracın bir sorunu,problemi olabileceği geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MHMTKTLY

Diğer arkadaşlar söylemiş, ben tekrarlayayım.Aracı kullanan demekki bişeyi olduğunu anlıyorki elinden çıkarıyor hemen.

Sen bu aracı göstersen bile 175 liraya orada kesin bişey çıkacaktır.

Zaten senin içinede sinmemiş soru işaretlerin çok, sen 1 lira fazla ver temiz sahibinden al bence galeriden tercihim değildir.

Allah yardımcı olsun. Fazla detaycı da olmamak gerek.

valla haklısınız galiba zaaten bu detaycılık yüzünden ben bir türrlü araç alamıyorum... bende kilometre ve boya takıntısı var.. hatta bu araçta içime sinmeyen ilk kilometresi idi ama hadi onu aştık bir de bu 5. madde çıktı...

armudun sapı üzümün çöpü derken arabasız kaldık iyi mi?

deli gönül diyoki git D yerine bir C segmentinin en boşunu bayiden sıfır al koy garaja

hep dediğim şey,
    boş olsun 0 olsun

• 8 kez el değiştiren ve servis kaydı olmayan aracdan koşar gibi.kaç derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

hocam alım satım artık cok kolaylaştı;
    2010mayısında 0km Actyon sports almıştım 4ay önce satmıştım.
    Benim aracımı sattıgımı duyan bir akrabam aradı aracı keşke bana satsaydın dedi.
    Ben de sattıgım galerinin numarasını verdim.
    Araç iki hafta sonra başka bir galeriye bir ay sonra başka bir galeriye
    sonrasında kullanıcıya satılmış.
    şimdi benim yaklasık 2 yıl kullanıp,sattıgım aracın 2yılda 4 kullanıcısı mı olmuş?

valla hocam bana da 1 aylık alım satımları görünce galeri işi gibi geldi ama ben aracı tanıdık servisten sorgulattım hiç servise girmemiş adama diyorumki araç servise girdi mi? tabi abi servis bakımlı araç bu diyor... yana yalanın bini bir para....

bir de bundan yaklaşık 1 ay önce tam beş saat yolculuk yapıp o kdar işimden öz veride bulunup sıkıntı içinde yine bir galerinden araç almaya gitmiştim ve o ilandada böyle çok güzel şeyler yazıyordu mesela boyasız diyordu ama bir parça boya çıktı ve en önemlisi aracın 17000 lira rehin borcu ve aile mahkemesinden üzerinde satılamaz şerhi çıktı... adam bide utanmadan abi kafanı yorma ben iki dakkada hallederim diyor... avukat arkadaşa sordum şerhin aldırılması en az 1 hafta sürer diyor....

gel de sen bu galericilere güven şimdi....

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim ben aracı almaktan vazgeçmek için destek arıyordum onu da buldum :) saolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

8 kez el degistirdigini nasil ogrendiniz?

yüksek mercilerde tanıdıklarım var hocam
  • 8. kere el değiştirmiş, serviste bakım kaydı olmayan, 4 yaşında bir araç...

Uzak durun. !!!

Bu adi insanlar 2. el piyasasını ne hale getirdiler.. O kadar araba baktım sonra 4-5 bin TL verip sıfır aldım... Ona bile güvenmiyorum ya :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.