Şimdi Ara

Siz olsanız bu MONDEO'yu alırmısınız 100 bin km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten 2008 Model 100000 km de siyah mondeo titanyum buldum araçta ekstradan DVD Navigasyon ve geri görüş kamerası da var

1) 5664 e mesaj gönderdim aracın herhangi bir hasar kaydı yok
    2) Aracın üzerinde herhangi bir rehin tahdit vb. yok
    3) Edevletten baktık aracın hasar kaydı kuydu ve borcu yok
    4) Araca Kasko yapıyormuş gibi işlem yaptırdım pert veya başka bir kayıt çıkmadı.
    5) Son olarak Servisten sorgulattım 2008 yılında 1 defa servise girmiş ve yan aynası ile kapının camı değişmiş onun haricinde servis kaydı hiç yok. muhtemelen dışarıda yaptırmış yada yaptırmamış... ve ayrıca bu araç 2008 den bu yana toplam 8 defa satış görmüş iki tane se 2 yıl ara ile diğer 6 tanesi 1 er ay ara ile...

bu 5. madde beni biraz düşündürdü... araç galeride.. ben adamlara telde sordum servis bakımlımı diye evet diyorlar.. ve kaçıncı sahibisiniz diye soruyorum 2. sahibiyiz diyor akrabamızdan aldık diyor.... kilometrenin 200 binlerden düşürülmüş olma ihtimali ya da araçt bir sorun olma ihtimali olabilir mi acaba ekspertiz veren yeri aradım 175 liraya yaparız diyor... baktırıpta bir sorun çıkarsa 175 ten de olmak istemiyorum .ünkü epeydir 2. el araç bakıyorum ve gitmediğim yer harcamadım para kalmadı hep bi sorun çıktı

sizce ne yapmalı bu durum karşısında bu araç 35000 TL ye alınrımı...

• arkadaşım ben galericilere güvenmiyorum km sini düşürmüşler biz subaru forester alacaktık adamı aradık satmıştı araba 190000binde idi bi daha bulduk aynı aracı 117 bin yazmışlar yine o neysede biz renault laguna aldık ful dü araba sanruf park sensörü yağmur sensörü deri koltuk ve benzeri arabada 70000 km yazıo sanayiye götürdük adam dediki 200000 bin i geçmiş onun için ben güvenmiyorum galericilere bir de şu var galeride fiyat normale göre ortalama 5000 fazladır biz de fort mondeo düşündük ama nasip olmadı ortalama 30500 felan bence alma derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan25 -- 14 Haziran 2012; 13:50:26 >
  • bence okadar parayı bu araca verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

bence okadar parayı bu araca verme
    ee demedin mi kardeşim sen bu arabanın 8. sahibisin kimi kandırıyonb diye?

8 kere aile içinde satılmış olamaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

bence okadar parayı bu araca verme
    2008 model ve 8 defa satış görmüş bence araba folloş olmuş başka araba bak.4 yıldır yolda olsa senede 2 defa satılmış bu araba uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

2008 model ve 8 defa satış görmüş bence araba folloş olmuş başka araba bak.4 yıldır yolda olsa senede 2 defa satılmış bu araba uzak dur.

Alıntıları Göster
    Gerçekten 2. sahibi olsalardı ve araçta sürekli servis bakımlı olsaydı alırdım, çünkü 100 bin km servis bakımlı, temiz araç için çok değil. Ancak bu şekilde işkillenip almazdım. Zaten işin içinde yalan var, üstelik galeriden.
  • 35bin 2008 mondeo için iyi fiyat. fakat

1.araç kendi servisine girmemiş. tanıdık olsa neyse de. bakım görüp görmediği bile belli değil.
    2. 8 kez el değiştirmiş. pert bile olabilir?!
    3. kesinlikle uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

35bin 2008 mondeo için iyi fiyat. fakat

1.araç kendi servisine girmemiş. tanıdık olsa neyse de. bakım görüp görmediği bile belli değil.
    3. kesinlikle uzak dur.
    Bir araç sekiz kez el değiştirebilir ama yine de kafa karıştırıyor. İster istemez km vb. durumlardan şüpheleniyor insan.

Zor karar. Bence expertiz, detaylı inceleme (inceletme) ve yol testi yapıp öyle karar vermelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

35bin 2008 mondeo için iyi fiyat. fakat

3. kesinlikle uzak dur.
    Her şey iyi de 5. madde hepsini götürüyor 8 kere el değiştirmişse mutlaka bir şey vardır uzak dur bence.
  • dostum içine sinmeyen
    kuşkulu bır durum sezdıyesen
    hıç girme bu işeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

Her şey iyi de 5. madde hepsini götürüyor 8 kere el değiştirmişse mutlaka bir şey vardır uzak dur bence.

Alıntıları Göster
    uzak dur. 2008 model arabanın 8 kez el değiştirmesi tuhaf. ve 2. sahibiyiz demişler. kesinle uzak durman lazım bu arabadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

dostum içine sinmeyen
    kuşkulu bır durum sezdıyesen
    hıç girme bu işeee
    Diğer arkadaşlar söylemiş, ben tekrarlayayım.Aracı kullanan demekki bişeyi olduğunu anlıyorki elinden çıkarıyor hemen.

Sen bu aracı göstersen bile 175 liraya orada kesin bişey çıkacaktır.

Zaten senin içinede sinmemiş soru işaretlerin çok, sen 1 lira fazla ver temiz sahibinden al bence galeriden tercihim değildir.

Allah yardımcı olsun. Fazla detaycı da olmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMTKTLY

Diğer arkadaşlar söylemiş, ben tekrarlayayım.Aracı kullanan demekki bişeyi olduğunu anlıyorki elinden çıkarıyor hemen.

Zaten senin içinede sinmemiş soru işaretlerin çok, sen 1 lira fazla ver temiz sahibinden al bence galeriden tercihim değildir.

valla haklısınız galiba zaaten bu detaycılık yüzünden ben bir türrlü araç alamıyorum... bende kilometre ve boya takıntısı var.. hatta bu araçta içime sinmeyen ilk kilometresi idi ama hadi onu aştık bir de bu 5. madde çıktı...

armudun sapı üzümün çöpü derken arabasız kaldık iyi mi?

deli gönül diyoki git D yerine bir C segmentinin en boşunu bayiden sıfır al koy garaja

• quote:

Orijinalden alıntı: empirex

quote:

Orijinalden alıntı: MHMTKTLY

valla haklısınız galiba zaaten bu detaycılık yüzünden ben bir türrlü araç alamıyorum... bende kilometre ve boya takıntısı var.. hatta bu araçta içime sinmeyen ilk kilometresi idi ama hadi onu aştık bir de bu 5. madde çıktı...

armudun sapı üzümün çöpü derken arabasız kaldık iyi mi?

deli gönül diyoki git D yerine bir C segmentinin en boşunu bayiden sıfır al koy garaja

Alıntıları Göster
    Kesinlikle uzak durun derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Kesinlikle uzak durun derim...

Alıntıları Göster
    Sizinde belirttiğiniz 5. madde sebebiyle bende uzak durun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

alan aracı kullanmamış satmaya uğraşmış gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Sizinde belirttiğiniz 5. madde sebebiyle bende uzak durun derim.

Alıntıları Göster
    8 el değiştirdiyse servis bakımı görmediyse detected Fatih Oto Kaporta!

Almayın hocam o aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Folloş olmuş o ne öyle 8 defa el değiştirmek hiç böyle abuk sabuk şeye gelemem ben olsam almam
  • bu tip arabalarda ben olsaydım kesinlikle servis bakımlı olmayan arabayı almazdım.sonradan çok pişman oılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenil

bu tip arabalarda ben olsaydım kesinlikle servis bakımlı olmayan arabayı almazdım.sonradan çok pişman oılabilirsiniz.
    Arabada boya yok demekki uzun yolda kullanmışlar paso.Km 300 binlerdedir garanti, 8 kerede el değiştirmiş bildiğin ortalık malı olmuş o araç.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.