Şimdi Ara

Siz olsanız bu sıralamayla nereyi tercih ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Mf3 6570 Mf4 5938 gibi bir sıralamam var. Son 2 gündür kafam çok karışmış durumda siz olsanız nereyi yazardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comptons -- 12 Temmuz 2013; 16:07:55 >

• odtü makine
  • Tıp yazmam. Mühendislik olarak itü uçak, odtü makina, boğaziçi inşaat alanının önemli üniversitelerinden. İlgin varsa herhangi birini düşün derim. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 12 Temmuz 2013; 16:16:14 >
  • Aslında mühendislik düşünüyorum ama işsiz kalma korkusu oluyor neden bilmiyorum ODTÜ İTÜ de olsa düşünüyor insan. Tıpı düşünmüyordum ama çevremdekilerden dolayı kafam allak pullak olmuş durumda. Yorumlarınız için teşekkürler bu arada nedenlerini yazabilirseniz sevinirim
  • Odtü bilgisayar, bilkent makine (%100), itü endüstri, odtü makine yazardım heralde sırayla.
  • bende de aynı durum mf3 6900 mf4 4200
  • quote:

Orijinalden alıntı: comptons

Aslında mühendislik düşünüyorum ama işsiz kalma korkusu oluyor neden bilmiyorum ODTÜ İTÜ de olsa düşünüyor insan. Tıpı düşünmüyordum ama çevremdekilerden dolayı kafam allak pullak olmuş durumda. Yorumlarınız için teşekkürler bu arada nedenlerini yazabilirseniz sevinirim

herkes tıp dıyınce ınsanın kafası karaşıyor ama kendı sesını dınleyınce yapıp yapamayacagını anlıyorsn :)..

arkdslar sıralamaslar...

itü uçak..odtü makine..b**** makıne..itü makine...odtü bilgisayar..b.içi inşaat...itü ends vb...

bır suru yer tutuyor okumak ıstedgn bolum unıversıteye gore yazacaksn artk :D....sıralamaya gore dızme de terchlerı :D...hangısıne daha yakn hıssedıyorsan kendını
  • BOĞAZİÇİ İNŞAAT !!
  • benım ozel tavsıyem İTÜ elektronık haberlesme :D....ıngılızce bolumu kaldırıldı tuttar mı bılmem ama işşiz kalma korkusunu %99.89 bastıracak bır bolum :D..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.