Şimdi Ara

## SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ AÇARDINIZ ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WARLOCK oynaya bılırsen ac derrım knıght oynadıysan ellerın bırazda olsun hızlıdır de bufları werdıkten sonra kısısel becerı kasması cok sıkıcı ama lwl ı gelsın zewkını cıkarırsın 55 den sonra tam anlamıyla BABA oluolar yada str cın glavıe super olur o hp ye kımse dayanamaz
  • Ben olsam warlock veya wizard'ı seçerdim.. Rogue de olabilir. Chineese açma bence..
  • Eu olarak wizardı seç china olarak nuker
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay_1054

chinese bladeden vazgcme

Blade

Adami oldurmekmi istiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkrn -- 17 Nisan 2008; 12:10:08 >
  • bence kardeş chin bow aç
  • Eu vs lerde ii ama ilk vurursa...
    surekli bi saglamlik için str CN lrden birini oyna
  • bow acmanı tavsiye ederim oyunu ilk oynadıgımd bende bow acmıstım kasması cok zevkli acıkcası.5lvl olup o mavi skill yok mu buyulenmıstım ona glavie,blade den uzak durmanı tavsiye ederim cunku oyundan soguyabilirsin.Manuel olarak kasması zor karakterler.umarım kararını vermıssındır ıyı oyunlar dilerim
  • bence en iyi char parası olan char
  • 47 lvl spear nukerim var. Kol yakma buz, ileride lighta dönebilirim. Ama spear nuker için buz çok zevkli denemen lazım. Ama bu aralar arkadaşın yüksek lvl çarıyla yazın onglarda sp kasmayı düşünüyorum. Sp kasmak istediğim çarında 2h sword+dual axe / bard olmasını planlıyorum.(2side birbirinden ne kadar zıt şeyler biri str diğeri int ) Ama sen yeni başlıycaksan çin karakterlerden bir ile başla, nuker istiyorsan sword/shield dene sağlam olursun kolay kolay ölmezsin. Kol yakması buz spear int olursanda zevkli olur hasarı daha yüksek olur sworddan. Glavie çar biraz yavaş kalır bunlara göre ama alışırsan onu da kasarsın. Blade ise işkence gibi gelir sana yeni başlayacağın için sakın seçme bence. Oyuna alıştıktan sonra orası sana kalmış istersen blade e dönebilirsin. Eu istiyorsan warrior tavsiye ederim (yeni başladığın için) Çünkü 15 sn pot kötü bir durum Warrior armor giyer bu sayede phy vuran canavarlarda çok zorlanmadan kasabilirsin.

Önemli NOT: Eu çarlar kendi lvlindeki giantları kesemezler. Belki keserler ama çok zorlanırlar. Hadi diyelim kesecek duruma geldi ama yinede giantın etrafına 3-4 tane eciş bücüş yaratıkalr toplanırsa eu nun yaşama şansı çok düşük. Ama çinde öyle bir sorunun olmaz. Karar senin...
    (Biraz uzun oldu galiba ama okursan faydalı olabilir)

• eu char acmaderim,70rogue charım var öncelikle şunu söylemeliyim eu charları warıor hariç hiçbir lvlde şık görunuslu charlar olamıyorlar,rogue maglum hırsız serseri görunusude paltonunaltına short giymekgibi yani rezalet.eu ların youtube daki vıdyolarına aldınıp bu chinliler amele olmus deme sakın,hele hele roguenin critlerine sakınaldanma eger paranvarsa ve 80lvl bir char alabilirsen yani sıfırdan baslamıycaksan kesinlikle blader alderim,fiyatları en yuksek yatırması enzor ve enşık görunuslu chardır.eger chınle bir bowman acıcaksan eu bowmanı sec derim rogue extreemci bowlar unıg katilidir ama hiçbirzaman pvplerden tat alamassın,kale savasında ilk yatanların basında olursun,devamlı gizlenme skilini kullanmak zorunda kalırsın ki bu skili pvpde kullananlar amele muamelesi görmekte,kısacası dengeli bi char istiyorsan eu gibi saglam vurmasamda olur önemli olan yel estikce yatmamaktır yemişim buff mafıda dyorsan ac bi chin charı benim favorim farmını bitirmiş 80lvl bladerlardır yandestek almadan 1v1de yatırması enzorlu chardır ustelik eu ların dudak ucuklatan vuruslarına block yaparak eu char sahiplerinin pvp de saldırmadan önce 2kere dusunmelerine neden olurlar.belkide yenibi upla 14snlik pot dley suresi duzeltilir işte ozaman eular bariz ustun charlar durumuna gelebilir.ayrıca pvplerde bowmanler,eu charları nereden saldırıp nereye kacsam diye şekilden sekle girerken blader charlar kargasayı iplemeden öylece dikilirler.kıssadan hisse şudur illede chinli olmalı chinli acta bow,glavie yada blader farketmez hepsi eulardan saglamdır.

• EN İYİSİ EU WARRIOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkeliyim

eu char acmaderim,70rogue charım var öncelikle şunu söylemeliyim eu charları warıor hariç hiçbir lvlde şık görunuslu charlar olamıyorlar,rogue maglum hırsız serseri görunusude paltonunaltına short giymekgibi yani rezalet.eu ların youtube daki vıdyolarına aldınıp bu chinliler amele olmus deme sakın,hele hele roguenin critlerine sakınaldanma eger paranvarsa ve 80lvl bir char alabilirsen yani sıfırdan baslamıycaksan kesinlikle blader alderim,fiyatları en yuksek yatırması enzor ve enşık görunuslu chardır.eger chınle bir bowman acıcaksan eu bowmanı sec derim rogue extreemci bowlar unıg katilidir ama hiçbirzaman pvplerden tat alamassın,kale savasında ilk yatanların basında olursun,devamlı gizlenme skilini kullanmak zorunda kalırsın ki bu skili pvpde kullananlar amele muamelesi görmekte,kısacası dengeli bi char istiyorsan eu gibi saglam vurmasamda olur önemli olan yel estikce yatmamaktır yemişim buff mafıda dyorsan ac bi chin charı benim favorim farmını bitirmiş 80lvl bladerlardır yandestek almadan 1v1de yatırması enzorlu chardır ustelik eu ların dudak ucuklatan vuruslarına block yaparak eu char sahiplerinin pvp de saldırmadan önce 2kere dusunmelerine neden olurlar.belkide yenibi upla 14snlik pot dley suresi duzeltilir işte ozaman eular bariz ustun charlar durumuna gelebilir.ayrıca pvplerde bowmanler,eu charları nereden saldırıp nereye kacsam diye şekilden sekle girerken blader charlar kargasayı iplemeden öylece dikilirler.kıssadan hisse şudur illede chinli olmalı chinli acta bow,glavie yada blader farketmez hepsi eulardan saglamdır.

+ 165456465464 Blade dediiiiin içün :D

Blade ile başla lv kasması zor bu oyunun hele sp dağıtması daha zor walla bak blade başla ama blade kasarken int falan kasma direk blade kas 3 ay sora tecrübe kazanmış olursun (ki bizim kadar kaşarlanamazsın bu oyunda bizkiiii potun elle basıldığı dönemlerden beri gelmişiz :) )sora nasıl bi char yaptığının farkına warır joymaxa 2 ciklet parasıda sen atarsın sürekli silk alırsın charı daha ii yapmak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id0ntkn0w -- 1 Mayıs 2008; 3:07:55 >

• bence bütün charlar eşit sayılır.oyunun en sağlam charı EU one handed lorddur.yatman neredeyse imkansız.sağlam silahın olursa kimse duramaz karşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLVeR_FoX

bence bütün charlar eşit sayılır.oyunun en sağlam charı EU one handed lorddur.yatman neredeyse imkansız.sağlam silahın olursa kimse duramaz karşında

Evet dediğin doğru fakat kısa vadede yatması imkansızdır. Warrior buffları Iron Skin ve Mana Skin sadece 45 sn sürüyor onun dışında, bir blader kadar sağlam olamaz.Recovery Division kullanması gerek fakat onunda pot kadar etkisi yoktur.Çünkü belirli bir değeri vardır orda magical attack power %300 gibi birşey yazar.Intler daha iyi heal yapar bu yüzden.Bizim charımızda str olacağına göre.. Ayrıca bir bladerda knock down skilleri mevcuttur fakat one hand warriorda böyle bir şey yok, sadece düşürülmüş mob/player a %50 daha fazla vuran bir skilli vardır.Ayrıca bir blader garment giyebilir fakat, bir Onehand'in robe giyebilmesi için Cleric/Bard/Wizard sürekli lvinde götürmesi lazımdır. OneHand Warrior mı yoksa Blader mi deseler blader seçerdim.Ha unutmadan ayrıca, bir 1 hand warriorda range skilleri yoktur ama bir bladerda uzaktan vurmasını sağlayan iki skilli vardır ki bunlar kasmayı çok kolaylaştırır.Birde eu lar max 2 mastery açabiliyorlar, örneğin bir warrior bard açmaz ise ( 1 hand) bladerdan bile daha yavaş kasabilir, bu acımasız bir gerçektir.Drug kullanılarak halledilebilir.Fakat oda çok pahalıya gelir. Görsel olarak blader kesinlikle daha iyidir ayrıca.

• doğru bir yorum.avrupa charlarının defans puanları her zaman daha yüksektir.joymax böyle ayarlamış.buna karşılık çinliler sn de bir pot içiyor ve böylece charlar dengeleniyor aslında.sağlamlık olarak blader 1hs eşit gibidir hemen hemen.blader daha zevkilidir kasması.skilleri çok artistiktir çünkü.
  • bow ol bow.bide onu 2-1 hybrid yap yada 5-1 tam super olur.80de full strnin vurdugunu 2 ye katlarsin garanti veriyom ki rahat rahat snowda basabilirsin.euro charlar pwpye gelmez zaten.ama yok ben unique kesmeyi severim paso yukarda ismim yazsin diyosan.wizardin ustune char yok.ki para babasida olursun taxiler sayesinde ^^.ama pwpye gelmez.sec iste ben ne istiyorum diye dusunmussundur mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.