Şimdi Ara

## SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ AÇARDINIZ ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM foruma bugün üye oldum 1 hafta boyunca silkroad bölümünde üst konuların çoğunu inceledim '' silkroad oynamayı düşünüyorumda '' araştırdığım kadarıyla yanlışta olabir düzeltirseniz sevinirim
    STR chine BOW açmalıyım ; çünkü ilk başlayacağım için kasması kolay verilecek statlarının zorluğu yok basit ve kritik vuruşlarıyla ön plandaki bir char
    STR EU dagger & xbow açmalıyım ; kasması kolay müthiş critik vuruşlara sahip ayrıca oyunda çok sayıda wizard açılmış durumda ee xbowda tam bi wizard avcısı
    İNT EU wizard açmalıyım oyundaki herkesin baş düşmanı 80-90 lvl farketmeksizin tekte alabilen bir char ama kasması bir okadar zor 2 şampiyon arasında kalsa hemen olebiliyor botla kasılabilecek bir char değil ayrıca cok fazla sp ihtiyacı var bilemiyorum
    İNT EU warlock ; açıçası bu benim için o kadar araştırmama rağmen tam bir kapalı kutu niye diyeceksiniz '' bana warlok daha çok knigtonlinedaki debuffer izlenimi veriyor ama bu daha çok parti için çalışan bir buffer gibi kişisel değil yani warlock kasmış adam gibi birini bulamadım yani biraysel bir char değilde cleric gibi parti yan elemanı gibi duruyor

neyse anlayacağınız bu 4 char arasında kaldım siz olsanızki çounuz 3-4 char kasmış birisiniz yeni server gaia idi galiba adı acaba burada char açma imkanınız olsa aynı andada 90 lvl gelse hangi char yapılandırmasını tercih ederdiniz '' birde bu tercihinizin nedenini yazarsanız inanın bana çok faydası olacak yorumlarınız esirgemeyin

• bunların arasından ilk çarım olsa china bow açardım oyunu iyice bowla öğrendikten sonra zevk almassam eu lara geçerdim yannız sana tavsiyem başlama oyunun durumu şuan içler acısı bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilimAdamı

bunların arasından ilk çarım olsa china bow açardım oyunu iyice bowla öğrendikten sonra zevk almassam eu lara geçerdim yannız sana tavsiyem başlama oyunun durumu şuan içler acısı bana göre
    quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

bunların arasından ilk çarım olsa china bow açardım oyunu iyice bowla öğrendikten sonra zevk almassam eu lara geçerdim yannız sana tavsiyem başlama oyunun durumu şuan içler acısı bana göre

yaa dur kanka sen char açmadan öldürdün bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: LiVe3artH

quote:

Alıntıları Göster
    chinese bladeden vazgcme

Blade

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benim kanaatimce eu char açarsan zorlanırsın. Neden diye sorarsan 15sn.de bir pot basıyor..
    Chinnese Full Str Bow aç bence. Hem iyi bi yapılandırma hem de str charlar içinde kasması en kolay ve zevklisi.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LiVe3artH

quote:

Sana 1 saatlik mesaJ yazdım ondan sonra diğer penceredeki bölüme mesaj atıp devam ederim dedim .
    Attım oraya mesajı buradaki bitince tamam a bastım , son 20 sn dedi.
    Geri geldiğimde yazımdan eser yoktu..
    Boykot ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: LiVe3artH

quote:

Sana 1 saatlik mesaJ yazdım ondan sonra diğer penceredeki bölüme mesaj atıp devam ederim dedim .
    Attım oraya mesajı buradaki bitince tamam a bastım , son 20 sn dedi.
    Geri geldiğimde yazımdan eser yoktu..
    Boykot ediyorum

Alıntıları Göster
    yapma yaa keşke copy yasaydın süre bitsede bir kerede yapıştır yaparak yazını aktarabilirdin neyse kısmet değilmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yapma yaa keşke copy yasaydın süre bitsede bir kerede yapıştır yaparak yazını aktarabilirdin neyse kısmet değilmiş

Alıntıları Göster
    Sabrın warsa rogue-cleric yada rogue-warlock
  • quote:

Alıntıları Göster
    dual axe ac derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo2

dual axe ac derım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

dual axe ac derım

bu nerden çıktı şimdi arkadaşım tavsiyede bulunurken sebebei şundan dolayıdır diye açıklarsan
    bu oyunu hiç bilmeyen biri olarak bir fikir sahibi olmuş olurum en azından .

• quote:

quote:

dual axe ac derım

bu nerden çıktı şimdi arkadaşım tavsiyede bulunurken sebebei şundan dolayıdır diye açıklarsan

Alıntıları Göster
    Ben Chinse charlardan vazgeçmeme taraftarıyım mademki oyunu bilmiyor ve öğrenmek istiyorsun cevabını kendin vermişsin zaten str archer senin için ideal karakter.

İlerliyen süreçte ise zaten oyunu anladığın için hangi karakterin iş yapıp yapmıyacağınada kendin karar verebilecek kapasiteye gelirsin.

Özetlemek gerekirse senin için ideal olan karater şuan için Pure STR Archer.

Size kalsa kısmına gelince benim niyetimde Gaia denen serverda bir char açıp kasmak ve zannımca ben Pure Int Spear kasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solutions

Ben Chinse charlardan vazgeçmeme taraftarıyım mademki oyunu bilmiyor ve öğrenmek istiyorsun cevabını kendin vermişsin zaten str archer senin için ideal karakter.

İlerliyen süreçte ise zaten oyunu anladığın için hangi karakterin iş yapıp yapmıyacağınada kendin karar verebilecek kapasiteye gelirsin.

Özetlemek gerekirse senin için ideal olan karater şuan için Pure STR Archer.

Size kalsa kısmına gelince benim niyetimde Gaia denen serverda bir char açıp kasmak ve zannımca ben Pure Int Spear kasarım.

Alıntıları Göster
    bana göre str archer aç niye hem kasması kolay skilleri biraz sp istiyo olabilir ama bi tane arkadaşımızın bulduğu ong plvl ile kolayca sp farm yapabilrsin eğer paran varsa silk al sp ticket ve özelikle maymun al çünkü archerlarda para toplamak tam bi işkence

• quote:

quote:

dual axe ac derım

Alıntıları Göster
    Full str bowcu... baştan doğru bir seçimle başlamışsın
    Tabi sonra bir seçim yapmak zorundasın çin / eu _?
    Başımdan geçen olayları kısaca anlatacağım
    80 lv çin bow full farm kasmış oynamış ve çokda keyif almışımdır
    Çin bowlar temmuzdaki legend 1 gelişi ile yeni skillere kavuşmuş ve çok tercih edilen char olmuştur
    Pvp yapmayı çok seviyordum.. yeni eklentilerle bowcular pvpde söz sahibi olmaya başlamışlardı,
    Ekim-kasım ayına kadar pvpde sırtımız yere gelmiyor gibiydi... taki küçük bir updateye kadar
    Bu update ile çin bowların en baba skilli olan "Strong Bow Series" son 2 tanesini peş peşe atılamaz hale gelmişti, buda pvpde çok eksik kalmamıza sebep olmuştu..
    Burdan başka bir olaya geçiyorum
    Bow char olmanın başka zevkleride vardır mesela Lord Yarkan kesmek
    Çin charlar arasında en kolay sen kesebilirsin, geri kalan charlar sadece senin crt vuruşlarını izlerler ama bi yere kadar :D
    Sun bow harici normal 72 ( +5,+7.+9 ) gibi bowcular artık lord keserken zorlanır oldular bunun en büyük Nedeni altdan yetişen yeni nesil Xbow ve wizardlardır
    Xbow-cleric charlar , üzerlerine defans bufflarını alıp hiç yerlerinden kıpırdamadan, lordu çok rahat kesiyorlar
    Çin charlarda genel olarak kesemez oldular

Yani işin özü; Ne pvp yapabiliyordum nede adam gibi Lord kesebiliyordum
    80 lv full fam 72+7 crt 10 çin bowuna sahipbiri olarak bu kadar dezavantajın bulunduğu bir yapılandırmayı bırakarak Glavei geçmek zorunda kaldım

Benim sana tavsiyem xbow açman
    Hem solo olarak bot ile kasabileceğin en iyi eu chardır, hem dagger ile pvp yaparsın, xbow ile lord usi vs.. gibi Uniqleri rahat kesersin, toplu savaşlarda uzaktan iyi crtler ve damagelerle son sözü sen söylersin

Edit= imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 4 Nisan 2008; 18:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Çin bowlar temmuzdaki legend 1 gelişi ile yeni skillere kavuşmuş ve çok tercih edilen char olmuştur
    Pvp yapmayı çok seviyordum.. yeni eklentilerle bowcular pvpde söz sahibi olmaya başlamışlardı,
    Ekim-kasım ayına kadar pvpde sırtımız yere gelmiyor gibiydi... taki küçük bir updateye kadar
    Bu update ile çin bowların en baba skilli olan "Strong Bow Series" son 2 tanesini peş peşe atılamaz hale gelmişti, buda pvpde çok eksik kalmamıza sebep olmuştu..
    Çin charlar arasında en kolay sen kesebilirsin, geri kalan charlar sadece senin crt vuruşlarını izlerler ama bi yere kadar :D
    Sun bow harici normal 72 ( +5,+7.+9 ) gibi bowcular artık lord keserken zorlanır oldular bunun en büyük Nedeni altdan yetişen yeni nesil Xbow ve wizardlardır
    Xbow-cleric charlar , üzerlerine defans bufflarını alıp hiç yerlerinden kıpırdamadan, lordu çok rahat kesiyorlar

80 lv full fam 72+7 crt 10 çin bowuna sahipbiri olarak bu kadar dezavantajın bulunduğu bir yapılandırmayı bırakarak Glavei geçmek zorunda kaldım

Hem solo olarak bot ile kasabileceğin en iyi eu chardır, hem dagger ile pvp yaparsın, xbow ile lord usi vs.. gibi Uniqleri rahat kesersin, toplu savaşlarda uzaktan iyi crtler ve damagelerle son sözü sen söylersin

Edit= imla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Pvp yapmayı çok seviyordum.. yeni eklentilerle bowcular pvp söz sahibi olmaya başlamışlardı,
    Bu update ile çin bowların en baba skilli olan "Strong Bow Series" son 2 tanesini peş peşe atılamaz hale gelmişti, buda pvp çok eksik kalmamıza sebep olmuştu..

evet oda dogru ama botta vigorsuz baya biğr ölüyor onuda hesaba katmak lazım yoksa burda en iyi yapılandırma ilk başlayacağından full str bow olucaktır ama aralarından en iyisi xbow

• quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Pvp yapmayı çok seviyordum.. yeni eklentilerle bowcular pvp söz sahibi olmaya başlamışlardı,
    Bu update ile çin bowların en baba skilli olan "Strong Bow Series" son 2 tanesini peş peşe atılamaz hale gelmişti, buda pvp çok eksik kalmamıza sebep olmuştu..

evet oda dogru ama botta vigorsuz baya biğr ölüyor onuda hesaba katmak lazım yoksa burda en iyi yapılandırma ilk başlayacağından full str bow olucaktır ama aralarından en iyisi xbow

Alıntıları Göster
    bence China charlardan şaşma derim
    Glavie ya da Bow ac kesinlikle fire ol

• quote:

Orijinalden alıntı: UpgradeMan

bence China charlardan şaşma derim
    Glavie ya da Bow ac kesinlikle fire ol

Alıntıları Göster
    glavie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerezye

glavie

Alıntıları Göster
    Full int bi Nuker aç.Cold-Light-Bicheon yap.Çok zevk alırsın oyundan ve kasmalı zevkli ve kolay..Tabi bu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypse'

Full int bi Nuker aç.Cold-Light-Bicheon yap.Çok zevk alırsın oyundan ve kasmalı zevkli ve kolay..Tabi bu benim fikrim

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bow çar aç. Şahsen ben memnunum kasması da kolay ve zevk verici.Bot ile ksaman daha rahat olur. Eu çarı düşünme en başta zorluk çekersin özellikle senin soruna cevap veren arkadaşların çoğu gibi 15 saniyede pot basma kötü :( Full STR bow ve Fire çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypse'

Alıntıları Göster
    yazdığın charların hepsini oynadım şu ana kadar. şu an 71 level bowman kasıyorum. warlock benim için gizli bir kutu demişsin. anlatayım sana warlock u.

warlock tam bir işkence charıdır. öldürmez süründürür. attığın debuff lar ve zehirler çok etkili + üstüne stun attın mı karşındakinin tek yapacağı şey ölmektir ama stun süresinde öldürdün öldürdün, öldüremedin öldün zaten eu charların pvp si öyle oluyor. ilk vuran kazanır. sadece 1 tane saldırı skilli vardır (nuke) sonradan bir tane daha açılıyor. ayrıca can emme skilli seni hayatta tutan yegane skillindir. 15 sn pot + can emme skilli + vigor ölümsüz olursun adeta kasarken. elineki shield çok büyük bir avantajdır warlock için. koyduğun blocklar seni ölümden döndürür hemde daha az damage almanı sağlar. yanına açacağın cleric ile savunmanı arttırıp daha da süper olabilirsin. hem ikisinde de shield olduğu için silah değiştirmen çok kolay olacaktır. saldırı yerken yukarda bahsettiğim hiç bişey işe yaramadı mı ? al eline cleric rod kendine heal bas. ayrıca biraz uzun sürsede giant ve party moblarını çok rahat kesebilirsin. wizard onları gördüğü zaman kaçacak delik arar ama sen savaşabilirsin. ama sp sıkıntısı çok olan bir char warlock. ama onglarda çok rahat farm yapabilirsin. bu da sp sorununu ortadan kaldırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

yazdığın charların hepsini oynadım şu ana kadar. şu an 71 level bowman kasıyorum. warlock benim için gizli bir kutu demişsin. anlatayım sana warlock u.

warlock tam bir işkence charıdır. öldürmez süründürür. attığın debuff lar ve zehirler çok etkili + üstüne stun attın mı karşındakinin tek yapacağı şey ölmektir ama stun süresinde öldürdün öldürdün, öldüremedin öldün zaten eu charların pvp si öyle oluyor. ilk vuran kazanır. sadece 1 tane saldırı skilli vardır (nuke) sonradan bir tane daha açılıyor. ayrıca can emme skilli seni hayatta tutan yegane skillindir. 15 sn pot + can emme skilli + vigor ölümsüz olursun adeta kasarken. elineki shield çok büyük bir avantajdır warlock için. koyduğun blocklar seni ölümden döndürür hemde daha az damage almanı sağlar. yanına açacağın cleric ile savunmanı arttırıp daha da süper olabilirsin. hem ikisinde de shield olduğu için silah değiştirmen çok kolay olacaktır. saldırı yerken yukarda bahsettiğim hiç bişey işe yaramadı mı ? al eline cleric rod kendine heal bas. ayrıca biraz uzun sürsede giant ve party moblarını çok rahat kesebilirsin. wizard onları gördüğü zaman kaçacak delik arar ama sen savaşabilirsin. ama sp sıkıntısı çok olan bir char warlock. ama onglarda çok rahat farm yapabilirsin. bu da sp sorununu ortadan kaldırıyor.

Alıntıları Göster
    Ben Senin koyduğunşıklar arasında olmayan Blade veya Glavieyi öneririm.Birinin can arttırıcı özelliği ve attacklerı güzel.Bladenin ise kalkanla birlikte kullanılması cezbedici

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.