Şimdi Ara

Siz olsanız hangisini alırdınız? Focus vs Cruze (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assume73

Tutar aralığımın kritik olduğunun farkındayım malesef. Bi 5-10 arttırsam corolla, jetta filan da bakabilecem ama olmuyor.

Tabi ki focus la cruze karşılaştırılmaz ama bu iki araç arasında temizlik, km, sunroof filan farkı da var. Temz focusta fiyat 48-50 ye dayanıyor.

Bunlar etken olmaz mı?

Bir önceki aracım Latitude du. Onu alırken de herkes alma demişti. Bu defa da cruze için böyle. Normal araç almayacağım galiba:)

3-4 sene sonra o focus hala para ederken cruze hepten yaşlanacak ve gerçekten parana yazık olacak. satamayacaksın o aracı. ben türkiye'de hala devam eden fiat'ın kalkmış modeli stilo'yu zor sattım. cruze 3-4 sene sonra sa-tı-la-maz. satılır ama paran uçmuş olur. yazık. focus çok rahat gider. aradaki kalite farkı da çok fazla. gerçekten focus varken bakılmaz buna.

• quote:

Cruze da cok fazla donanım var, aklı karışıyor insanın. o nedenle sadece sport pluslara baktım. Görünüş de daha güzel diye. Bi de sunroof isteyince ucuz pek çıkmadı karşıma.

2. eli de düşünmek lazım ama, ben fyat aralığında cruze dan daha mantıklı bir araç bulamadım. o nedenle 2. elinin ölmeyeceğini düşünüyorum.
    Bugün adana galericiler sitesindeydim, orda bile 3-4 tane cruze vardı. Buda bi gösterge bence 2. elde.

Temiz bakımlı vs Cruze bulmak için piyasayı takip eden bir sürü adam var, iyi araçlar 1-2 güne kalmadan el değiştiriyor.

Durumlardan haberi bile olmayan 'piyasa masalcıları'nın kafası başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cruze da cok fazla donanım var, aklı karışıyor insanın. o nedenle sadece sport pluslara baktım. Görünüş de daha güzel diye. Bi de sunroof isteyince ucuz pek çıkmadı karşıma.

2. eli de düşünmek lazım ama, ben fyat aralığında cruze dan daha mantıklı bir araç bulamadım. o nedenle 2. elinin ölmeyeceğini düşünüyorum.
    Bugün adana galericiler sitesindeydim, orda bile 3-4 tane cruze vardı. Buda bi gösterge bence 2. elde.

fiyatının uygun olması da mı hiçbir çağrışım yapmıyor? burda cruze'a altın muamelesi yapan fanatiklere bakla arkadaşım. yazık parana. kolay kazanılmıyor. 3-4 sene sonra sattığında sıfırdan başlamak zorunda kalırsın. eğer cruze alırsan yeni aracın için şimdiden para biriktirmeye başla.
  • Bakma sen buraya yazan 2-3 tofaş kullanmış ve bindiğini en kral sanan araba bilgiçlerini..

Uyuduruk fasa fisoı yorumcular yerine kullanıcılarına kulak vermek en doğrusu . Araba dünyası 1-2 araç arasına sıkışmış boş beleş adam dolu.

Koskoca konusu da var, onu bunu dinlemeye sormaya bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Ocak 2017; 23:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

fiyatının uygun olması da mı hiçbir çağrışım yapmıyor? burda cruze'a altın muamelesi yapan fanatiklere bakla arkadaşım. yazık parana. kolay kazanılmıyor. 3-4 sene sonra sattığında sıfırdan başlamak zorunda kalırsın. eğer cruze alırsan yeni aracın için şimdiden para biriktirmeye başla.

Chevrolet piyasadan çekildiği günlerde de bunları diyorlardı, özellikle senin gibi arabadan anlamayanlar, değeri kalmadı arabanın, yarı fiyatına anca satarsınız falan, 3 yıl oldu durum ortada. Gereksiz yorum yapmaya gerek yok yani.

• Cruze hakkında merak ettikleriniz için buyrun:

https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-cruze-ayrintili-incelemesi-gorseller-arttirildi--108835444

Hayatında bir kez bile araca binmemiş adamların lafıyla iş yapmayın. Cruze binici için fırsat aracıdır. Cruze'un sunduğu kalite ve konforun yanından geçmeyecek arabalara 20000 fazla veren adamlar Cruze kötüleyerek yedikleri kazığın acısını unutmaya çalışıyorlar.

Ha sanmayın ki Focus'u kötülüyorum. Bilakis beğendiğim bir araç. Hangisini alacaksanız hayırlı olsun.

• Cruze ve kalite
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Kalite diyince sizin aklınıza yumuşak plastik geliyorsa sıkıntı sizde. 2011 model 63 bindeki araçta trim sesi yoksa, iç mekanı koltuklar dahil ilk günkü gibiyse kaliteli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Kalite diyince sizin aklınıza yumuşak plastik geliyorsa sıkıntı sizde. 2011 model 63 bindeki araçta trim sesi yoksa, iç mekanı koltuklar dahil ilk günkü gibiyse kaliteli oluyor.

Yumusak sertliği geçtim arabanın içi bildiğin leğen plastiği dolu.Takır tukur bi opel motoru var.Sanayide takır tukur ecotec diye dalga geçerler.Bassan gitmez ama yakıtı da içer.10 lt den aşağısını göremezsin.Çok yakar az kaçar derler ya işte o bu araba.Bu aracı aldın mı lpg taktıracaksın yoksa pompayla komşu olursun.LPG taktırınca da o hantal motor hiç çekilmiyor da mecbur işte.Tek + sı tasarımı.Onun dışında cezbedici bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Cruze o kadar parayı hak eden bir araç değil onu söyleyim.Bir zamanlar 30 a elden çıkaran şükür ediyordu.Şimdi 44 bin istiyorlar.

o kadar modelli arabaya bedava.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Sizin bu paralara aldığınız aracınızın iç mekanı deri kaplıysa bilemem tabi, ayrıca 1.6 atmosatmosferik araba şehir içi 6 litre yaksın, 0-100 ü 8-9 saniye falan olsun istiyorsanız evet motor baya kötü. Yoruma bakınca amacın arabaya çamur atmak olduğu belli cevap vermeye gerek yok da, insanlar yorumuzu okuyup da yanlış bilgilenmesin diye yazıyoruz işte.

• Bildigim kadariyla astrayla ayni altyapiya sahip bi arac. Chevrolet markasi avrupa pazRindan cekildigi icin Turkiyedeki tuketici cekimser kaliyor bu konuda ve bu arac sahip olanlar elden cikarmaya calisiyor. İkinci el musterisi ise tereddutle yaklasiyor bu yuzdende fiyatlari vaktiyle makuldu simdi ne alemde bilmiyorum. Ama alirsaniz satarken zorluk cekersiniz. Benim bu aralar focuslara ilgim var. Ben oyumu focusdan yana kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yumusak sertliği geçtim arabanın içi bildiğin leğen plastiği dolu.Takır tukur bi opel motoru var.Sanayide takır tukur ecotec diye dalga geçerler.Bassan gitmez ama yakıtı da içer.10 lt den aşağısını göremezsin.Çok yakar az kaçar derler ya işte o bu araba.Bu aracı aldın mı lpg taktıracaksın yoksa pompayla komşu olursun.LPG taktırınca da o hantal motor hiç çekilmiyor da mecbur işte.Tek + sı tasarımı.Onun dışında cezbedici bir yanı yok.

öve öve bitiremedikleri araba bu işte. iki yıldız almış bu testte de. başarılı olduğu hiçbir test yok. adamlar düpedüz yürüyen teneke muamelesi çekmiş bizim bir kısım zevatın golf muamelesi çektiği arabaya:

https://www.driving.co.uk/car-reviews/chevrolet-cruze-review-2008-on/

bir hata yapmışsınız. başkasını neden yönlendiriyosunuz kardeşim. yazık değil mi adamın parasına puluna.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bildigim kadariyla astrayla ayni altyapiya sahip bi arac. Chevrolet markasi avrupa pazRindan cekildigi icin Turkiyedeki tuketici cekimser kaliyor bu konuda ve bu arac sahip olanlar elden cikarmaya calisiyor. İkinci el musterisi ise tereddutle yaklasiyor bu yuzdende fiyatlari vaktiyle makuldu simdi ne alemde bilmiyorum. Ama alirsaniz satarken zorluk cekersiniz. Benim bu aralar focuslara ilgim var. Ben oyumu focusdan yana kullaniyorum.

astra'ya aynı altyapıya sahip, ancak "eski" astra'yla aynı. aynı eski astra gibi ağır bir kasası var ve bu sebeple az kaçıp çok yakıyor onun gibi. iri cüssesine göre dar bir iç hacim sunuyor. avrupa'da ve türkiye'de başarılı olamadı. o yüzden çekildi.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Başarılı olamadı mı ? Buraya kopyaları yapıştır testler koyacağına biraz araştır. Adam cruze a binmemiş içi dar diyor, boyum 1.83 koltuğu ayarlayıp arkaya geçtiğimde bir karış diz mesafesi var daha ne olacak, f sınıfı araba mı bu? Biz araca golf muamelesi çekmiyoruz, verdiğimiz paranın 20 bin fazlasına alınan araçlardan bir farkı olmadığını, sizin de zorunuza giden şeyin bu olduğunu söylüyoruz. Kendini bilgili sanan cahilden daha kötü birşey yok ya. Sen git Clarkson abinin yazılarını oku otomobil işleri sana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Ocak 2017; 9:38:44 >
  • Cruze sahibi büyük ihtimal km den dolayı öyle satıyor. Ben parça açısından focus derdim

• Kesinlikle Cruze, daha spor daha donanimli ve düşük kmli... Cruze'yi al keyfinr bak 👍

• 100 bin km üstü hangi marka olursa olsun biraz riskli, şimdi bizim araç 325 binde rutin bakım dışı bişey yapmadık, yok şu markanın motoru süper filan diyenler olacaktır neyse, düşük km. genç araba her daim daha iyidir, bir öneri, c sınıfı veya d sınıfı olsun demezseniz mitsubishi attrage'ı da bir inceleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: temelreiss

Cruze sahibi büyük ihtimal km den dolayı öyle satıyor. Ben parça açısından focus derdim

Parcadan yana sıkıntı olmaz. Cunku astra j ile ayni yapida. Astra j lerde nasil parca problemi yoksa bundada olmaz.

• Arkadaşlar çok gitgelden sonra 2010 mazda6 dynamic + otomatik 2.0 da karar kıldım. 2 çocuk olunca, ve focus ve cruze un yeterince geniş olmaması D segmenti arabaya yönlendirdi beni. İnşallah doğru karardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.