Şimdi Ara

Siz siz Olun Burdan birşey almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler an itabirlye dolandırıldım. 10 tl çöp oldu benim için değersiz bir mebla fakat sizler için önemli olabilir.Kişinin skype adresi var bende büyük ihtimal fakedir sitedeki nicki Mehmet.tireli.Skype adresini yazmak bana yakışmaz diye buraya yazmıyorum.Siz siz olun Önce kodu alın.Adam kodu vermedimi.Küfürü basın başka satıcıya geçin.Buda böyle bir anımdır ..
    Edit beyler dragonmani mı değilmi emin olamadım şuan Dh de Mehmet.tireli olarak aynı adı skypede kullanıyor bu kişiyle alışveriş yaptım ama dragonmani fake hesabı olabilir.EDİT.beyler dragonmani değilmiş kendisinden çok özür dilerim ..Suçlu bulundu

SICAK SICAK EDİT
    Evet beni dolandıran arkadaş 12 yaşında çıktı daha ne yaptığının farkında değil çok yalvardı dolandırdığı parayı geri ödedi.Benle avukatla konuşup mahkeme kararımdan vazgeçmek istediğimi belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpenslan -- 30 Temmuz 2013; 17:19:11 >

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun.Burdan yeniden tüm arkadaşları uyarıyorum..
  • Geçmiş olsun daha önce Silkroad oynarken başıma gelmişti 10 lira için yapılan karaketersizliğe değmez ama insanlar değişik
  • 10TL ye şerefini satmış herif. Vay be.
  • Çoluk çocukturda kimle nasıl uğraştığını bilmiyor.An ve an kayıttaydı göndermelerim.Hesabı ve tüm arkadaşlarının video kaydını aldım.Ne gift atar o rpyi nede kendi harcar perma ban yolda :) bizde enayi değiliz
  • Geçmiş olsun. kimseye güvenilecegi kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

10TL ye şerefini satmış herif. Vay be.

.
  • Abi iki kişinin de birbirinden emin olmadığı alışverişte parayı önce veren de dolandırılabilir, ürünü veren de. En iyisi işi davaya kadar götüreceğini garanti etmek. Savcılıktan kağıt yapıştır suratına eli ayağı titresin. Büyük suç.
  • quote:

lol ben adamla 5 liraya kod anlaştım. verdiği kodlar kullanılmış çıktı. ondan sonra cevap vermedi mesajlara. ve hala forumda belki birazdan buraya yorum atar . adamlar(!) 5 liraya düşüyor

Edit: bir de bunlar bu yaşta böyle. ilerisini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 29 Temmuz 2013; 21:34:35 >
  • Avukat tanıdığım yurt dışında olmasa çok rahat bir biçimde inletirdim onu.Fakat adam rusyada dönsün bi hele konuyu uplıyıcam
  • Amacın ne dostum forumu baltalamak falan mı?
    teşhir falan edersin birşey dememde burdan birşey almayın ne demek.Buraya üye olanların bir kısmı ticaret için kayıt oluyor.Aradan bir pürüz çıkınca onu ortama yıkamazsın.
  • Anlık sinirle yazmış olduğum başlığa bu kadar takılma dostum.Ayrıca ben bu bölümden bahsediyorum.Yoksa benimde alışveriş yaptığım dh satıcıları var :) yanlış anlaşılma için özür dilerim
  • Skype var küfür edelim ayrıca 10 tl için adam öldüren var böbrekler gitmemiş dua et
  • Yok ben resmi olarak aramam gerek hakkımı
  • quote:

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpenslan

Anlık sinirle yazmış olduğum başlığa bu kadar takılma dostum.Ayrıca ben bu bölümden bahsediyorum.Yoksa benimde alışveriş yaptığım dh satıcıları var :) yanlış anlaşılma için özür dilerim

• çoluk çocukla alışveriş yaparsanız olacağı budur. tbf yaş ortalamasından haberin yok heralde senin
  • bu kadar zamandır forumdayım. o kadardır da graves west de falan ayrıcalıktı o zaman herkeste yoktu. şimdi ne kadar ele düşsede içimde kalmış demekki dün yada öbür gün forumdan biri ile takas ettim. ve adamla direk konuştum kodu vermez isen ben hiç bir şey vermem ona göre dedim. tamam dedi. bende buna karşılık olarak forum hesabımı öne sürdüm dedim ssleri al mesajların foruma koyman yeterli rezil et beni forum da dedim benim için bu forum hesabımım 10 liradan çok çok daha değerlidir dedim kabul etti. o kodu verdi bende ona istediğini verdim.
    bu arada arkadaşım herkes sen ben gibi iyi niyetli olmaya biliyor işte.
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocuk olduğunu düşünmüyorum sesi çocuk gibi gelmiyordu.Fakat benim için önemli olan yaş değil insanın karakteri insan şerefsiz olduktan sonra çocuk veya ergin birey hiç fark etmiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.