@dragonmania Gel bakalım sen bi buraya ne ayaksın bi öğrenelim ? DH de bu tür dolandırıcılıkları yaşatmayız biz
quote:
Orijinalden alıntı: Cayataı
10TL ye şerefini satmış herif. Vay be.
.
Öncelikle geçmiş olsun hocam bence ismini ifşa etmelisin ki bir daha forumda barınamasın en azından aynı nick ile barınamasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Oscar Schindler
Abi iki kişinin de birbirinden emin olmadığı alışverişte parayı önce veren de dolandırılabilir, ürünü veren de. En iyisi işi davaya kadar götüreceğini garanti etmek. Savcılıktan kağıt yapıştır suratına eli ayağı titresin. Büyük suç.
1- 10 Tl için değer mi? 2- Değer evet bence değer peki bu suçun cezası nedir?
Beyler avukatla görüştüm Ağırlaştırılmış dolandırıcılık ile yargılanır dedi.Buda anayasadaki madde. MADDE 158. - (1) Dolandırıcılık suçunun; f) Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması.
quote:
Orijinalden alıntı: serpenslan
Üzülmek değilde kötü oluyor insan güveni boşa çıkınca 10 tl diğil yani mesele.Mesele insanların 10 tl için kalp kırması.Ulan 10 tl istesen adam gibi ben sana yollarım.Yeterki milletle uğraşma.Bana 10 tl koymaz ama başkasına meksika biberi gibi gelir az miktar demeyelim.Ama bitti onun işi kaçamaz bırakmam peşini kolay kolay
Sen bana bi 5-6 tane 10 tl hazırlasana ordan
bako39B
kullanıcısına yanıt
Gazeteye sarıp siyah poşette koyammı abeeyy
quote:
Önce kod derim ben
keşke seni dinleseydim adam kodu aldı girip gelicem dedi gelmedi ben gene iyi tarafından düündüm elektriği falan gitmiştir beldi diyede başlıycam şimdi forumlara desteğe falan yazı yazmaya
The Rainmaker
kullanıcısına yanıt
Ben seni uyarmıştım.Varsa avukat tanıdığın ver dilekçeyi savcıya.
10 lira için yapılır mı bu .
Sıcak sıcak Evet beni dolandıran arkadaş 12 yaşında çıktı daha ne yaptığının farkında değil çok yalvardı dolandırdığı parayı geri ödedi.Benle avukatla konuşup mahkeme kararımdan vazgeçmek istediğimi belirttim.
quote:
Sıcak sıcak Evet beni dolandıran arkadaş 12 yaşında çıktı daha ne yaptığının farkında değil çok yalvardı dolandırdığı parayı geri ödedi.Benle avukatla konuşup mahkeme kararımdan vazgeçmek istediğimi belirttim.
İşte böyle. O anı ben de yaşamak isterdim
Kimsenin yaşamasını istemem hoş değil çünkü.Karşındaki daha reşit değil.Ne yaptığını bilmiyor(tabi herşeylere akılları eriyor fakat bu konuların ciddiyetini kavrayamamışlar sanırım).Mahkemeye versem ailesi sürüncek. Hasarı karşıladı özür diledi. Bende vaz geçtim. Ama eğerki yaşı 16-18 ve üstü olsaydı kesinlikle affetmez sürüm sürüm süründürürdüm mahkemeden mahkemeye koştuturdum
quote:
Kimsenin yaşamasını istemem hoş değil çünkü.Karşındaki daha reşit değil.Ne yaptığını bilmiyor(tabi herşeylere akılları eriyor fakat bu konuların ciddiyetini kavrayamamışlar sanırım).Mahkemeye versem ailesi sürüncek. Hasarı karşıladı özür diledi. Bende vaz geçtim. Ama eğerki yaşı 16-18 ve üstü olsaydı kesinlikle affetmez sürüm sürüm süründürürdüm mahkemeden mahkemeye koştuturdum
Adaletin yerini bulması hoşuma gidiyor o yüzden olabilir.
10 TL için bunu da yapar hale geldiler ne yazık ki.
Evet bendim . Herkezden Cok ozur diliyorum Ozellikle arkadastan.Size Veda Ediyorum. Sadece PM İle Forumdan Teemo sapkası almak icin bekliyorum. BU Yaptıgımı kendime yakıstıramadım kimsenin yapmamasını Oneriyorum.[dragonmania ile hicbir alakam yok.]
10 liraya şerefini satan adam 15 liraya annesini kızkardeşini satar.
Mehmet.tireliM
kullanıcısına yanıt
Birdaha umarım böyle işlere bulaşmassın.Hayatın bu yaşta kararır yazık edersin kendine..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme