Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Extended network diye bi sekme bulamadım. Ana modemimin arayüzünden mi bakacağım yoksa çoğaltıcım re300 üzerinden mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zehir243771 Z kullanıcısına yanıt
    RE300 arayüzünden.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Arayüzde öyle bi kategori yok ama

Benimki aynı model değil ama resimdeki gibi olabilir:

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
    Yalnız ana modemim tp link değil 😅

Farketmez ki, RE300'ün arayüzüne giriyorsunuz.
    Re300 arayüzünde maglesef yok dediğiniz seçenek

Arayüze giriğinizde yukarıda Ayarlara (Settings) girin, sol tarafta Kablosuz (Wireless) üzerine tıklayın.

Bulamadınızsa arayüzün bir ekran görüntüsünü yükleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 30 Ağustos 2020; 21:4:33 >
    Merhabalar,

Türkçe arayüzde "Genişletilmiş Ağ" başlığı altından erişim sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  •  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Böyle görünüyor buraya isim ve şifre yazınca ayrı bir Wi-Fi adı altında giriş yapabiliyorum
    Merhabalar,

Paylaştığınız Sayfada "Ağ Adı" kısmını değiştirerek farklı isimle yayın yapabilirsiniz fakat şifre kısmı ana modemin kablosuz ağ şifresiyle aynı olmak zorundadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar .

elimde 2013 yılında aldığım tp link wn8200nd ver:1.0 alet mevcut.en son 2013 yılında kullanmıştım.şimdi lazım oldu.alt kattaki wifiyi güçlendirmem lazım.pc de win 10 64bit mevcut.sitenizde win 10 desteği yok.nasıl temin edebilirim?mail adresi verebilirim varsa bir driver win 10 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 1 Eylül 2020; 23:19:14 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

TL-WN8200ND v1 donanım sürümü dijital imzalı olarak Microsoft işletim sistemlerinden WinXP/Vista/7/8'i desteklemektedir. Windows 10 işletim sistemlerinde bazı ürünlerimiz W10 güncelleştirmeleri tam olması durumunda tak-çalıştır olarak kullanılabilmektedir. W10 güncelleştirmelerinizi yükleyip deneyebilirsiniz fakat cihaz yine de aktif olmayabilir , bilginize.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Yani cihaz çöp anladığım kadarıyla. Peki şöyle bir konuda yardım isteyeyim. Alt katta modem var. Ordan benim dairedeki 2 cep telefonu ve 1 adet laptop için nasıl bir acsees point almam lazım? Alt kattan kablo çekmem lazım mı?kabloyu çekerek de acsees pointe mi takacağım? Modemin wifisi yetersiz olur mu diye acsees point düşündük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Linkteki ürünümüzü inceleyebilirsiniz.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/tl-wr844n/

Repeater ve router modu mevcuttur. Alt kattan kablo çekmeden sağlıklı bir sinyal yakalayabilirseniz Repeater-Range Extender modunda kablo çekmeden de kullanabilirsiniz. Repeater modunda kablosuz olarak aldığı sinyal zayıf kalırsa cihazı Router moduna alıp kablo çekerek kullanım sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • VR600 modeminiz de yakın zamanda tasarım vs değiştirilme-yenilenme gibi planlarınız var mı?
  • Merhaba. Benim bir şikayetim yok. Aksine ADSL Türkiye'ye geldiğinden beri sizin ürünlerinizi kullanıyorum. Benim sorum şu: Türksat Kablonet ile bir modem projeniz olacak mı? İnternet harika ama Netmaster modemleri sinyal konusunda çok yetersiz.

• Bent port nasıl açılır öğrenmek istiyorum ama benim tp-link arayüzüm farklı. Tam olarak şöyle: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Ben oradaki kelimelerin ne demek olduğunuda öğrenmek istiyorum bu arada.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Donanımsal olarak değişiklik ARCHER VR400 v3 donanım sürümünde olacaktır. Diğer Archer serisi ürünlerimizde herhangi bir tasarım değişikliği şu anlık bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • ??HIYARADAM?? ? kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Port yönlendirme işlemi için 0850 724 44 88 numaralı çağrı merkezimizden hizmet alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.