Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
296.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

sizlere aşağıda iletilen ürün modellerimizi kontrol etmenizi rica ederiz.

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-m4/ serisi ve üst modellerihttps://www.tp-link.com/tr/ sitesi üzerinden kontrol edebilir sizlere uygun olan modellerimizi kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla

Tp-Link Türkiye

• Selamlar. V3 vr400 modelinin isinma durumu nedir? Yazilim destegi var mi? Malum marka gibi uzaktan bilgileri gorup ayar yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

çiftlikte internetimi yaklaşık olarak 120 mt ilerideki evime taşımak için cpe220 cihazı aldım fakat evin önünde hiçbir sıkıntı yok fakat evin içine odaya girince bağlantı sağlayamıyorum.

Size sormak istediğim

modem------------peo------------------------cpe200

modem ile peo arası maksimum kaç mt cat6 olabilir ?

peo ile cpe220 arası maksimum kaç mt cat6 olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey_59 -- 16 Ağustos 2022; 23:17:5 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

modemden memnun musunuz?

• crazykartal C kullanıcısına yanıt

Memnunum sorun yaşamadım. Alacaksanız v3 olsun eski model almayın. One mesh desteği de var.

• TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Aynı üründen bende aldım. Ana modem(modeme mesh takılı) mesh ile aramda on metre var hız yerlerde.
    Ana modem hız 1000mbbs , mesh hızı 30-40 ???
    Sıfırladım , tekrar kurdum ama nafile…
    Ara sıra 200-300 görüyor ki bu bile vaadettiği hızdan % 60 daha yavaş…
    Sorun ne olabilir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

Başka forumda vr400 v3 alan bir arkadaş var hiç memnun kalmamış benimde kafamı karıştırdı.

• Neyde sikinti varmis? Gecen gun garantili 2.el bir dediginiz modelden aldim. Cekisi on numara. Orta seviyede bile iyi. Ben tavsiye ederim. Yazilimi biraz daha detaylı olsun isterdim yalniz.

• Pi kullanıcısına yanıt

sinyal gücüne bakarak mı böyle diyorsun yoksa sinyal kalitesini test ettikten sonra mı o kanaate vardın?. yazılımdan kaynaklı bir sebeple, sinyal gücü normalinden daha yüksek gösterilebilir. sinyal kalitesini görmek lazım. misal sinyal gücünü 3 çizgi görürsün ama gerçekte 3 değil 2 ve 3 arasında gidip geliyor olabilir. bu da kablosuz ağa sorun olarak yansır. düşük dl hızına sahip olacağın gibi bağlantı kopmaları sorununu yaşamak da garanti olur. orta seviye dediğin nedir? max seviye almak varken, orta seviyeye neden razı olacaksın?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Modem 3. Katta duruyor. 1. Kata gittigimde eski modemle kıyas yapiyorum. İkinmadan verimli sekilde internette gezebiliyorum. Orta seviye derken de dediğim su. Modemin iletim gucunu orta seviyeye ayarladim. Çünkü bu sekilde yeterli geldi bana. Neden daha guclu wifi sinyali yayayim ki etrafa? Saglik acisindan bir dolu saibe varken? Eski serilerde sorun oldugu soyleniyordu. Bendeki v3. Kendi adima memnun oldugumu belirttim. Neden yalan soyleme geregi duyayım ki?🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

ben yalan söyledin demedim ki.

örnek vereyim hadi. harici wifi adaptör kullandığında atheros tercih edersen, etrafta daha çok wifi yayının var olduğunu görebilirsin. ama daha çok yayın görüyor olmak hepsine bağlanabileceğin anlamına gelmiyor. sen normal şekilde işlerimi hallediyorum diyorsun bu güzel bir şey. ama sürekli download yapacak olan biri için dl hızlarından tam verim alamayacak olmak, kabul edilemez bir şey. bant genişliğini sonuna kadar sömürmek lazım. zaten bu açıdan bakarak bu ağ cihazlarını alırken, en iyi seçimi yapmaya çalışıyoruz. ben tp-link'in adaptörünü, yönlendiricisini, modemini, wan çoklayıcısını, outdoor cihazlarını da kullandım. birinci kat ile üçüncü kat arasında wifi kullanıcısı olmanın getirisini de tecrübemle söyleyebilirim. 2 kat farka gerek yok. bazen aynı katta bile sorunlar yaşayabilirsin. o yüzden aynı soruyu tekrar sorabilirim. evinde 100 bağlantın varken, 50 ile download etmek senin için sorun değil mi? değil dersen, o zaman aboneliğini değiştir daha az ücret öde.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hizi tam alamıyorsanız tabi ki sikinti var hocam. Neyse onu vermesi lazim. Ben download yapmiyorum. Gezinti, film vs olarak kullanıyorum daha cok. Onda da sorun yok. Download yaparken de tam hızı alabiliyorum (35mbit) tabi.

slm elimde TL-WR702N minik bir router car dili çince buna nasıl engilizce menü yüklerim baktım ama nette görünmüyor yazılım ver.1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 6 Eylül 2022; 13:17:18 >
  • Sorum TP-Link Deco E4 modeli ile ilgili.

Ev üç katlı ve her katta bir deco var.

Ana Deco 1. katta

1 ve 2. kattakiler internete sorunsuz bağlanıyor. Fakat 3. kattakiler ise yavaş bağlanıyorlar.

Sorunun çözümü için mesh ağını yeniden kurdum, Decoların yerlerini değiştirdim ama sorun düzelmedi. Acaba güncelleme bir şeyleri mi değiştirdi diye araştırırken sorunu tespit ettim.

Sorun şu: 3. kattaki deco 2. kattaki decoya bağlanmak yerine 1. kattaki decoya bağlanıyor. Dolayısıyla mesafe fazla olduğundan internet hızında yavaşlama oluyor.

Yani 3. kattaki deco 2. kattaki decoya bağlanırsa sorun çözülecek. Sorunu nasıl çözebilirim.

• N!C kullanıcısına yanıt

2. kattaki Deco'yu Ana Deco yapma imkanınız var mı?

• Modem birinci katta ve ikinci kata çıkarma imkanı yok

• N!C kullanıcısına yanıt

ağ yayını kopuyor olabilir mi? örneğin 5ghz ile bağlıylen, 5ghz'in kaybolması neticesinde, 2.4 üzerinden ana deco'ya bağlanması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? buna benzer bir sorun okumuştum internetde. hangi versiyon? deco e4'ün de 3 tane versiyonu var görünüyor.   öneri vereyim yine. tek bir versiyon firmware yayınla, bütün donanımlara hitap etsin. ya da acele etme, tam yap iyi yap. ya da upgrade açısından donanımı daha yetenekli yap. ne diyelim.

1 ve 2'yi mesh yaptıktan sonra, 2 ve 3'ü mesh yaptın mı otomatik olarak zaten 1 ve 3 de mesh olmuş oluyor diye biliyorum. bu durumda 2 yani orta kat yayını kesiyor diye düşünüyorum. tavsiyem 2 ve 3 ün yerini değiştirmen. aynı sorun olursa, yazılım kaynaklı deriz.

• donanımların versiyonlarına da bak. aynı güncellemelerin yüklü olduğunu da kontrol et.

Merhaba.2 adet M4 ürünü kullanıyorum.Düzenim şu şekilde.

Salondaki M4 modemi Oda 3 tarafına aldım.Şu anda sinyal daha çok yayıldığından olsa gerek bağlantım daha kaliteli.Fakat salon tarafında 2.modemi ilk koyduğum yere kablolu bağlantı lazım.Bunun için ana modemin olduğu yere M5 bağlarsam M4 cihazlarından birini salon tarafına alsam sağlıklı bağlantı olur mu ? Araya 1 cihaz gireceğinden sinyal zayıflar mı

• Vodafone evde plus hizmeti adı altında tp link deco cihazı veriyor fakat hangi model olduğunu bilmiyorum. Ayrıca ampul ve akıllı priz olarak hangi modelleri önerirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.