Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
296.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben komşumun wifi ını kullanıyoruz ortak modem onda olduğu için haliyle bana yeterli sinyal gelmiyor bana kendi evime takabileceğim modem onlarda alcağım cihaz bende duracak repeater bunu sağlar mı sağlarsa 100 tl ye kadar önerebileceğiniz ürün var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muros

merhaba ben komşumun wifi ını kullanıyoruz ortak modem onda olduğu için haliyle bana yeterli sinyal gelmiyor bana kendi evime takabileceğim modem onlarda alcağım cihaz bende duracak repeater bunu sağlar mı sağlarsa 100 tl ye kadar önerebileceğiniz ürün var mıdır?

TP-Link TL-WA830RE

Tp-Link TL-WA850RE

BU ikisinden hangisini önerirsiniz hangisi daha güçlü sinyal verir?
  • muros M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Evinizin herhangi bir köşesinde komşunuzun sinyal oranı eğer iyi çekiyor ise TL-WA901ND ya da TL-WA850RE kullanarak bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • iyi günler bana öyle bir modem söyleyinki 100 cihaz internete bağlandığında cozurtmasın.
  • mustang8960 M kullanıcısına yanıt
    TL-R480T+ Geniş Band Router Aşağıdaki linkten inceleme sağlayabilirsiniz.

TL-R480T+

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Değerli DonanımHaber Forum kullanıcıları ;

TP-LINK TURKIYE ofisi olarak çağrı merkezimiz , web sayfamız , e-posta adresimiz ve sosyal medya kanalları dışında şimdi de sizlere DonanımHaber forumları üzerinden destek vermekteyiz.

TP-LINK ile ilgili her türlü görüş ve önerilerinizi , ürünlerimiz hakkında merak ettiklerinizi ve yaşadığınız problemlerinizi bu başlık altında bizlerle paylaşabilirsiniz.TP-LINK DESTEK EKİBİ tarafından sizlere en kısa sürede yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

iyi çalışmalar..

resimdeki site alanına kablosuz ağ kurmak için tp-link in hangi ürününü kullanabilirim. ve verim alabilmek için
    nereye konumlandırmam lazım.

yardımlarınız için teşekkürler
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• batimiray B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Bu bölümde yaklaşık tahmini kaç kullanıcı bağlantı sağlıycak ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Merhabalar ;

Evinizin herhangi bir köşesinde komşunuzun sinyal oranı eğer iyi çekiyor ise TL-WA901ND ya da TL-WA850RE kullanarak bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

TL-WA901ND fiyatı biraz pahalı geldi peki 830re neden önermediniz 850re ye göre anteni var daha iyi çekim sağlamaz mı peki ikisi arasında seçim yapcam
    Bide bu cihazlar için herhangi bir şekilde modemden ayar yapmak gerekmiyor demi sadece tak çalıştır yapıyoruz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muros -- 24 Şubat 2014; 20:10:34 >
  • ilginiz için teşekkürler...

en fazla 15 kişi aynı anda bağlanır, oda çok nadir olur, yazlık olduğu için herkes aynı anda orda olamayabiliyor..
    TL-WA ile başlayan tüm serilerimizden alabilirsiniz. İç ortam da TL-WA901ND performanslı cihazımızdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
    TL-WA7210N Dış ortam Access Point cihazlarını kullanarak sisteminizde dış ortamda wireless sinyal aktarımı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • resimdeki alanda kaç tane tl-wa 7210 kullanmam lazım?
    Sizleri bilgilendirmek anlamında bir irtibat numarası iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • merhabalar. masa üstü pc kablolu internete bağlı. donanımlarında wireless kısmı yok. ben bu kablolu interneti telefonumdaki wi-fi ile kullanmak istiyorum. hangi ürününüzü almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraska -- 25 Şubat 2014; 16:03:41 >
  • quote:

TL-WA ile başlayan tüm serilerimizden alabilirsiniz. İç ortam da TL-WA901ND performanslı cihazımızdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

peki bu cihazların kurulumu için modemle ilgili ayar gerekiyor mu şuan komşum evde değilde modemi alamam yoksa modemsiz halledilir mi
  • telefon numarasını pm attım
    iyi çalışmalar..
  • Merhaba
    Elimde TP-LINK TL-WR1043ND router var..
    Router ozelliklerine gore 4 port 1Gbit ag destegi ve 300Mbit wireles destegi var?

Problemime gelince.. Ev agini hizlandirmak istiyorum..
    Laptop ile wifi baglantisi yaptigimda max 65Mbit baglanti hizi goruyorum.. Dosya transferi ise max 30Mbit (Laptop Lenovo G560 b/g/n wifi karti)
    Laptop ile LAN uzerinden baglanti yaptigimda 100Mbit goruyor (Lan kartim 100mbit) Dosya transferi max 42Mbit

Yani arada kayiplar var yada biryerde ayar sorunu var..

Goderen cihaz Lenovo G560
    Alici Cihaz Diva Media Player 10/100/1000 LAN ve WiFi b/g/n destekli ve LAN uzerinden bagli
    Baglanti su sekilde

Laptop --- 5m Cat5e kablo ---- WR1043ND ---- 15m Cat5e kablo --- Diva Media Player

Veri transferinde 40mbiti gecemiyorum birturlu..

Bugun Cat6 kablo almaya gidiyorum bakalim faydasi olacakmi..
    Modeminize müdahale etmeye gerek kalmadan bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Maalesef sonuc cat6 kablo ile yine ayni
    30-40mbit arasi.. bundan daha hizli bir transfer yapamiyorum.. :(
  • miraska M kullanıcısına yanıt
    TL-WN ile başlayan tüm ürünlerimizden kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.