Şimdi Ara

::::::SİZC€ BÖYL€ OLURMU:::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asyou tmm senden özür diliyorum ama konu başka bi yere kaydı zaten
    tmm ben denedim sen haklısın bi kızın benden çok sey bilebilir bilemez demedim ama bilgi başka genel oyun mantığı başka bunları karıştırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 15 Aralık 2006; 18:58:25 >
  • evt n doğrusunu yaptın. daha fazla tartışmaya gerek yok statların özelliklerini biliyorsun üst konudada dağılımları verilmiş. ona göre yaparsın ortamın daha fazla gerilmesine ne gerek var?
  • 22 yasindayim ev arkadasim bayan erkek degil...Aİle dostum.. hatta daha fazla insanlara suclama yaparken dikkatli ol...TURKLADY de sadece ilgi duyduum asildiim biri değil belkide çok farklı konumda düşündüğüm dostum,sevgilim yada birtanem...Bunlar seni veyahut kimseyi ilgilendirmez...İNSANLARA HAKARET ETME

VE SON KEZ SÖYLÜYORUM BENİMLE POLEMİĞE GİRME...BU FORUMDA SADECE PMLERE CEVAP VERİCEM BUNDAN SONRA HERKESE İYİ OYUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteRider -- 15 Aralık 2006; 22:44:17 >
  • tmm tmm tatlıya bağlıyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 16 Aralık 2006; 0:07:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.