Şimdi Ara

::::::SİZC€ BÖYL€ OLURMU::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün m@tem@tik dersinde düşündüm h@y@ller kurdum şindi 50 level 18 s@r sil@h alıp

###STR: ye ekmegi kessem###

###DEX: zati açlıktan ölecek###

###İNT: te abansam korkunç rakamlara çıkarsam###

COMBAT D€F€NC€Mİ >>> arttırsam
    COMBAT ATACKI B€LKİ BİRAZ >>> arttırsam
    CANIMI <<< azaltsam
    DÜZ VURUŞUMU <<< azaltsam

===kısaca str silahımı sabitleyip fuill int gitsem===

FİKİR İSTİYORUM SİZC€ OLURMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 13 Aralık 2006; 20:17:51 >

• hero nun kendi forum sitesinde bi üst konu vardı aradım ama bulamadım tekrar.. blade için adam statları vermişti lvl 78 e kadar yazmış lvl 78 de 86(sanırım emin deilim ama 80li bişiy)int 76(buda sanırım ama 70li bişiydi)dex gerisini str vermiş adam 300küsür str si vardı.. öküz gibi hp olur adamda vur vur ölmez.. senin yapacağın char bunu öldüremez mesela tek de =)
    ama ben str > int > dex yapmayı tercih ediyorum... bunların ikisi oluyorsa seninkide olur.. kafanda bi mantığı var ve bu tezi çürüten başka bişey yoksa kafanda neden olmasın ..
  • bak str kasan charda combat defence olmaz ve inte yine tek gider

bu arada 50 level +6 %18 sar balta aranıyor bunu verene 6m sayılıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 14 Aralık 2006; 19:59:04 >
  • prd ama madem bu kadar biliyosun niye soruyosun?
  • bizim fikrimizi almak istemiş olabilir.sadece duymayla olmuyo malesef:D. emin olmak için sormuştur ve bence bal gibi olur charın:D
  • Rospi sen sanıyomusun ki o char öle ii olmaz bak böle böle yap daha ii dediğinde beyeneceğini =))
    biz bişiy bilmiyorus rospi takılalım hero yalan oldu salla =) hero benim gibi bi noob dan kurtuldu kaç kilo kına gitti acaba =))
  • lvl 20 de str 57>int 45>dex 25
    nasılım
    anladın sen onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kim bana

str = ...............?
    int = ...............?
    dex = .............?

bu şekilde tam olarak hangisinin ne yaptığı ne işe yaradığını arttırır ben açıldıkça arttırıyorum bişiler ama mantıklı yollardan artırmam lazım. lvl 17 yim
  • Str --- Normal Vuruş Damage i Artırır Yani Skillsiz Vuruşlarını Kısacası Phyc. Damage + Hp ni yükseltir.

Dex---- Defans İçin Gereklidir (Okçularda Atack Hızını Artırırmı Bunu Bende Bilmiyorum Ama Normalde Öle Olması Gerekir Çünkü Her RpG Oyunlarında Bu Böledir Heroda Bölemi Bilmiyorum.)

İnt---- Mananı Yükseltir + Magical Damage ini Yükseltir.

Ama sen bunlardan yararlanarak bi char yapma çünkü class a göre değişiyo kimi str ağırlıklı kimi int kimi dex ağırlıklı gidiyolar. Balta ve Blade kullananlar Str ağırlıklı gider. Diğerlerinde nasıl bi strateji uygulanır bilmiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olur sana. Eksik varsa tamamlayın bi zahmet

İyi Oyunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 15 Aralık 2006; 8:59:17 >

• kafanızı karıştırmak istemem ama str com. atc. dex de com. def. arttırır aklınızda bulunsun.. bunların ikisi int in altında yazıyo die str ve dex etkilemez sanılmasın =) ii eğlenceler
  • dexte combat defencemi arttırır

str combat atackmı ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 15 Aralık 2006; 17:17:16 >
  •  ::::::SİZC€ BÖYL€ OLURMU::::::::

özürdilerim dostum artık çakılma vaktin gelmiş olmalı.. bilmediğini anlama vaktinde gelmiştir sanırım.. matematiğide çok biliyosundur sen onun için ben yazayım 5 str de 6 com. atc. arttı... lvl aldım ss çektim ve statları verip bidaha ss çektim... artık susarsın dimi hiper ukala ark ımız ?? dex için 1 lvl daha kasayım 5 dk sonra dex ss lerinide atarım size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 15 Aralık 2006; 18:03:32 >

• :DDDDDDDD 5str 6combat atack sen bence level atlayıp strye vermişin str arttırdı sanıyosun

quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

character info da yazan attack power ve combat attack arasındaki fark nedir biri açıklayabilir mi? hangisine göre silah seçmeliyim daha çözemedim =(

bunu kendi çözemeyen adam karşıma gelmesin

koptum

lan yerimde duramıyom gece gece koptum

sürekli bi şey yazma isteği oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 15 Aralık 2006; 18:17:10 >

• Onu yazan adam karşında be adam değil bayan. SEN insanlaraın düşüncelerine saygı duymayi bilmiyorsun bide kalkmış karşıma gelmesin diyosun kimsinki sen ???!!!!

ARTIK BU FORUMDA KONUSACAKSAN
    1.BAYANLARLA NASIL KONUSMAN GEREKTİİNİ OGREN[BİLİYORSUN BAYAN OLDUGUNU]
    2.KANITLANMIŞ BELGELERE UKALALIKLA DEĞİL SOMUT KANITLARLA CEVAP VER
    3.UKALALIK YAPICAKSAN GİT SİRKLERDE İŞ BULURSUN BURDA ZAMANINI HARCAMA
    4.BENİMLE POLEMİĞE GİRME....
  • bayanlarla nasıl konuşulmasını bilmiyom çünkü onlarda benle nasıl konuşulmasını bilmiyo

ve eminimki dediğine inanmadığı bir şeyi yazıyo beni yerin dibine sokma hayalleriyle

whiterider sende haddinin bil guildde maymunluk yaptın burda yapma bayanları her halukarda koruyup abaza kişiliğini çıkarma insanlara cinsel kimlik dışında bak YANİ beyinlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 15 Aralık 2006; 18:23:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

bayanlarla nasıl konuşulmasını bilmiyom çünkü onlarda benle nasıl konuşulmasını bilmiyo

ve eminimki dediğine inanmadığı bir şeyi yazıyo beni yerin dibine sokma hayalleriyle

whiterider sende haddinin bil guildde maymunluk yaptın burda yapma bayanları her halukarda koruyup abaza kişiliğini çıkarma insanlara cinsel kimlik dışında bak YANİ beyinlerine

1.Abazalık kavramını için sana bi kaç sözüm var...WhiteRider dedigin arkadaşımız 22 yaşında yani sen vitaminken çoktan adam olmuştu...Hala nerde nasıl laflar söyleyecegini bilmiyorsun...Kimsede kimseye asılma çalışması içinde deil...Olsada seni ilgilendirmez...
    2.önce sosyal hayatta kızlarla biraz ortama gir ondan sonra onlara konuşamıyor filan falan lafları yap...
    3.olarakta oyuna gir yeni bi charla lvl al statları ver öle bak...çok bildigini sanıpta her bo.ka laf atma...

• 1.Abazalık kavramını için sana bi kaç sözüm var...WhiteRider dedigin arkadaşımız 22 yaşında yani sen vitaminken çoktan adam olmuştu...Hala nerde nasıl laflar söyleyecegini bilmiyorsun...Kimsede kimseye asılma çalışması içinde deil...Olsada seni ilgilendirmez...

TURK LADY yide koruyo filan artisimiz bana artislenip puan yapıyo filan bazı çabalarda abimiz
    BUNU Bİ YERİNDEN ASMAK LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza
    :DDDDDDDD 5str 6combat atack sen bence level atlayıp strye vermişin str arttırdı sanıyosun

quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

character info da yazan attack power ve combat attack arasındaki fark nedir biri açıklayabilir mi? hangisine göre silah seçmeliyim daha çözemedim =(

bunu kendi çözemeyen adam karşıma gelmesin

koptum

lan yerimde duramıyom gece gece koptum

sürekli bi şey yazma isteği oluyo

bak sana şu kadar söyliim bu kadar gerizekalı olduğunu bilğim için resimlerin orjinallerini zaten sakladım.. ama gerekmicek çünkü daha baktığınıgı göremiyosun 2 resim arasında lvl farkı varmı aşırı zeki ark ım göremediysen altını kırmızıyla çizebilirim istermisin?

2. olarak o alıntının tarihini neden yazmadın ? lvl 35 dim ben o soruyu sorduğumda 3 günde lvl 35 den yukarı char yapılıyo farkettinmi bilmem =))...

ark lar sizde takmayın takılsın =)) bilmeden yapıyo olayım (aslında bilmeyen kendisi) sonuçta burda kuyruğuna basan bi kız var nasıl olurda bi kız ondan çok şey bilir.. yediremedi sanırsam

BEN BUNLARI SENİ G.T ETMEK İÇİN DEİL ABUK SABUK KONUŞUP MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRME DİYE YAZDIM BENİM NOOB DÖNEMİMİ ORTAYA ÇIKARIYOSAN KENDİNİNKİNEDE BAK... (burda bağırdım)

neyse konuma döneyim al buda dex in ss leri =)) susmayı öğrenmen lazm anti =( herkes bizim kadar ii davranmaz herşeyi bilmediğini kabul edip ergenlik bunalımlarına gömül sen her gencin yaptığı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 15 Aralık 2006; 18:53:04 >

• Edit: msj 2 kere gitti üzgünüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 15 Aralık 2006; 18:51:15 >
  • Koruyor olabilir...Koruyoruzda...Bilmem anlıyormusun ama TurkLady bizim arkadaşımız...
    Sende KOCAAYAK a laf söyletmezdin sendemi ona asılıyon yoksa??
    bilmem anlatabildim mi yani...Artis Artis konuşmalar yaptın seni napalım?
    OĞLAN Die adınımı çıkaralım töbe töbe...söylettirceksin burda beni...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.