Şimdi Ara

Sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model renault scenic 1.6 dynamique aracım var 4 buçuk yıldır bende, bilen bilir keyifli bir araç özellik olsun (kol dayama, far sensörü, yağmur sensörü,elektronik el freni vs.) sürüş keyfi olsun aldığımdan bu yana sürerken hep keyif aldım. Ancak kilometresi baya yüksek 350 bini aştık. Son zamanlarda bana sanayi yolu ezberletmeye başladı.Hem yaşı hem de km’si nedeniyle artık satmak istiyorum ancak ev borcum ve malum piyasa nedeniyle üzerine bütçe ayıramıyorum. Şöyle ki arkadaşımda 2011 1.3 multijet linea var km 77binde actual paket.Yani boş paket. İlk sahibi.80 bin tl civarına bırakmayı düşünüyor, alıp 2-3 sene elim rahatlayana kadar idare etsem mi diye düşünüyorum. Yorumlara ve farklı fikirlere açığım.

• Sanayide yer yer gezmektense daha boş/kötü ama yeni model bir arabaya binmeyi yeğlerim

• o fiyata veriyorsa , pert de değilse, kaçırmayın.

• Arabanın boya hasar durumu nedir

• Hocam sol ön çamurluk ve sağ ön kapı değişen, bıya yok, podye vs oynama yok, belli belirsiz dolu izi var demişti bi gün denk gelip baktığımda fark edememiştim tabi o zaman alıcı değildim..
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Pert değil hocam arabamı satınca müşteri olucam inşallah
  • Hanzoli H kullanıcısına yanıt
    Bende yoruldum açıkçası sanayide gezmekten artık
  • Linea 1.3 mjet kullanıp satmıştım.

Scenic ferahlığından sonra çok keyifli olmaz. Ama yeterli bagaj ve iç genişliği, uygun yürütme maliyeti ile memnun eder.
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşımda scenic ten sonra çok beğenmezsin bence dedi, ama ilk başta da söylediğim gibi beni yaklaşık 3 sene üzmeden taşısın istediğim özellik bu
  • Fiyat iyi km de orijinalse çok iyi fiyat kaçırma piyasadaki arabaların yarısında dolu izi var dikkatli bakmayınca görülmüyor bile çoğu bence önemsiz
  • Teşekkür ederim hocam arabamı satılığa çıkarcam 1 hafta içinde ilanda olacaktır.80 civarı eder demişti geçen ay konuştuğumuzda, otomatik hatchbak almak için satıyor kendisine de fiyat sordum bakalım 80-85 arası bir fiyat verecektir diye tahmin ediyorum
  • A birde sizce bahsettiğim araç ne kadar eder piyasası nedir?
  • 1 ay önce 80 civarı dediyse bu ay 85-90 arasında verir arabayı bir ayda bir miktar arttı çünkü piyasa
  • Teşekkürler hocam👍🏻
  • O fiyata 10 numara
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.