14 yaşımdaım karşıma çıkarsa sngr bob u isliom genelde bilgisayarda cmylmz yada ata dmrr islemei trch ederim
ya istek üzeriine klüp actık hiç ragbet görmedi bu sevgıler sahte mi yoksa
çizgi film seyretmenin yaşı yoktur yeterki doğru düzgün bişey olsun
Hentai aç bakayım forumun %90'ı izlemezse bende birşey bilmiyorum
26 yaşındayım ve halen çizgi film izliyorum ve hala aynı kahkaları atabiliyorum. tabi biraz manga tarzına kaymalar oldu. işin ilginç yanı benim çevremde herkezle beraber izleriz bazen akrabalarda katılıyo bana bugüne kadar herhangi bi tepki ile karşılaşmadım çizgi film izliyorum diye.
17yim ve Sponge Bob'un izlemediğim bölümü kalmadı buna rağmen kaçıncı kez tekrarlarını izliyorum, izlemeye devam da edicem İnsanın hayal gücünü destekliyor çizgi filmler ve beni bir an olsun gülümsetebiliyor, hakikaten de caner-tülin , ahu-meriç grzklılarını izlemekten kat kat iyidir Kulüp kurulursa da üye olucam
Çizgi Film her yaşta izlenir kardeşim ben 25 yaşındayım hep izlerim. Gurur Duyarım.
ben hala eğer denk gelirsem red kit veya simpson ları izliyorum
south park tiryakisiydim ama uzun süredir izlemiyorum ne oldu kalktımı o ya , türkiyede yayınlanmıyomu artık cnbc-e pazarları 00:00 da çıkardı...
16 yaşındayım adam gibi olan hepsini görünce izlerim nolacak. Babam 50 yaşında Bugs Bunny delisi işyerinde rastladıkça izler. Çizgi film gayet izlnir ahh ahh eskiden kanal d'de falan her gün belirli saatlerde düzenli olarak yayınlarlardı (kaç sene önce bilmiyorum, ne kadar devam etti onu da bilmiyorum) hala yayınlasalar da bazılarını izleyebilsek özledim DuffY'i Bugs'ı vs..
85 yaşındayım, bende izliyorum, elimde değil
izle izle kim tutar seni bu yaşlarda ben küçük çocuk muyum diyip izlemessen ilerde gerçekten ben çocuk muyum diyip izlemezsin ve keşke eskiden izleseymişim dersin