Şimdi Ara

SİZCE 14-15 YAŞINDA ÇİZGİ FİLM SEYRETMEK APTALLIKMI?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NonSensical

Çevresine uymak için kendini yontanlar kaybolup giderler

Evet çok hoş bi söz gerçekten
  • Dragon Ball unutulur mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Sen daha çizgi film diye izlediğin şeyin anime olduğunu bilmiyorsun Öğreneceğin çok şey var. Se yugiyi bırak Naruto, Bleach, FMA filan izlemeye başla bakayım neler oluyor :D

türkçe dilinde türk insanları olarak doğuştan beri biz o filmlerin ismini çizgi film olarak öğrendik annelerimiz babalarımız hata yapmış ne olur affet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 13 Kasım 2006; 19:06:09 >
  • aptallık değil ama normal bir durumda değil
    14 15 yaşındaki birinin çizgi film izlemesi,psikolojisinin bozuk olduğunu gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat -- 13 Kasım 2006; 19:07:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flat

aptallık değil ama normal bir durumda değil
    14 15 yaşındaki birinin çizgi film izlemesi,psikolojisinin bozuk olduğunu gösterir

Ya bana şunun izahını yapsana hacı nedir bilimsel açıklaması? 14-15 yaşında birinin çizgi film izlemesi neden psikolojik bunalıma işarettir???
  • quote:

Hentai aç bakayım forumun %90'ı izlemezse bende birşey bilmiyorum

hentaileri ben bile izliyorum olum :) burdakiler izlemezse oooo you tubede var bi kac tane ama okadar iyi deil simdi site verirdimde boşver

• quote:

Orjinalden alıntı: collossus

quote:

Orjinalden alıntı: flat

aptallık değil ama normal bir durumda değil

Ya bana şunun izahını yapsana hacı nedir bilimsel açıklaması? 14-15 yaşında birinin çizgi film izlemesi neden psikolojik bunalıma işarettir???

kendi görüşüm
    ben uzman değilim sonuçta,bilimsel açıklamada yapmak düşmez
    10 yaş sınır bence üzeri sakıncalı
  • Bende hep sirinleri seyrederim yada tsubasa ama artik seyredemiyom cünkü olmuyor birde tom ve jerry cok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Sen daha çizgi film diye izlediğin şeyin anime olduğunu bilmiyorsun Öğreneceğin çok şey var. Se yugiyi bırak Naruto, Bleach, FMA filan izlemeye başla bakayım neler oluyor :D

türkçe dilinde türk insanları olarak doğuştan beri biz o filmlerin ismini çizgi film olarak öğrendik annelerimiz babalarımız hata yapmış ne olur affet

Adamı azarlamaya gerek yok. Hepimiz seyrediyoruz ve bunu başkalarını ezmek için kullanmak yalnış.
    Hentai muhabbeti yapmak ise daha çok yalnış.
    Çizgi film yada anime yada başka birşey olması farketmez zaten bunu eğlenmek ve hayal dünyamızı genişletmek (en azından çocuklar için) amacıyla seyrediyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 13 Kasım 2006; 20:24:47 >

• ben 17 yasındayım sırınler tom&jerry pokemon SCOOBY DOO vb... cızgı fılmlerı hala ızlıorum e ızlemeye devam edıcem
  • Tv başında günde 2 saat geçirsem 1i mutlaka jetix karşısında oluyor Yaşı mı olurmuş hiç çizgi filmin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

yaşla ne alaka..bence saçmalık..ben 17 m deim ama tom & jerry nin temel reisin sünger bob un kaçırdığım bölümleri çok azdır

senin fazla bir şey yazmana gerek yok bence, zaten avatar mesajı vermiş

• onlar başka bişey izlemek istiyordur o yüzden karışıyolardır, bende çok oluyodu küçükken ben çizgi iflm izlemek isterdim annem dizi izlemek isterdi , kavga çıkardı kazanan hep annem olurdu ama ne yapalım
  • bende 14 üm

simpsons south park we diger cnbc-e çizgiflim lerini izliyorum

diger türlü tr yapımı olanlar we seslendirilmiş olanlar izlenmez kanımca
  • sonuç olarak o çizgi filmleri yapanlar çocuklar değil. hem bazı çizgi filmler daha büyük yaşa hitab edebiliyor. bazı çizgi filmleri küçükler izlememeli hatta
  • yaşım 26 hala bayılırım eskileride unutmam hani voltran vardı tey tey şirinler hala var
    he man sonra bir kızıl dereli velet atı falan vardı unuttum isimini ölene kadarda izlicem nasipse
  • eskiden böle animasyon tarzındada yoktu şimdi daha şanslıyız adamlar milyon dolarlıkn yatırımlar yapıyolar animasyon çizgi filimletre sadece küçükler içinmi yapılıyo ssadece küçük kitle dikaate alınıp yapılsa o film maliyeti kurtarmaz adamlar işi çözmüş büyükleride hedef alıyolar

arkın biri demiş pisikolojik bozukluğa işarettir diye aduıda freud değil ama o kendi güzelliğin diyorum

İçinişzdeki çocuğu öldürmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yami-yugi!!!

Annem babam kuzenlerim hepsi seyrettiğim çizgi filme karışıyorlar ben yalnızca yugiyi seyrediyom tek izlediğim çizgi dizi o ona bile karışıyorlarrrrrrr.

içinden gelenı yapkı yaptıgın zaman içinde huzursuzluk kalmasın cızgı fılm seyretmekle hıc alakası yok bu ısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertligece

bende 18 yaşıma kadar cizgi film izledim. halada izlerim
    ahu ile salak meriçin b.kta şeylerini izliyeceğime veya sabah programlarını çizgi film onların yanında daha güzel geliyor

Daha güzel ozetlenemezdi olay
  • 21 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim,heidi,cedric,şeker kız candy,trt1de yayınlanan GAS diye bi çocuğun da olduğu çizgi filmi bayılarak izliyorum,daha geçen cuma KUTUP EKSPRESİ ni aldım izledim,aynı gün MADAGASKAR,ve yine geçen hafta içinde BİR BÖCEĞİN YAŞAMI isimli animasyon filmlerini de zevkle izledim,yenilerini alacağım bu haftaki sınavı da bi atlatayım da... sapık-cinsellik içeren-ahmak bedenlerle dolu filmleri izlemektense masum,beynimi yormayan,beni vahşileştirmeyen çizgi filmleri ve animasyonları yeğlerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.