Şimdi Ara

Sizce 2013 yılının en iyi maçı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

3-2lik rm macinda nabiz 250ye vurmustu benim. O heyecan en yakin zamanda bir daha olur insallah

Sonu elenmeli olmasa iyi olur
    Ben Ordu Juve ve Rm maçlar arasindayim. Belki ordu biraz daha geride ama müthişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real ve Schalke maçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

madrid maçı schalke maçı juve maçı

AMA ŞUDA VARKİ LİGDEKİ ORDUSPOR MAÇIDA BAŞKAYDI BE ilk yarı 2-0 bitmiş moralim öyle bozukki şampiyonluk gitti havasındayım o goller üstüste gelince çıldırmıştım resmen

Bu arada kimse yazmamış ama braga maçıda iyiydi heyecan bakımından

öte yandan braga maçı 2012 deydi en iyisi ben gidiyim

• quote:

quote:

quote:

madrid maçı schalke maçı juve maçı

AMA ŞUDA VARKİ LİGDEKİ ORDUSPOR MAÇIDA BAŞKAYDI BE ilk yarı 2-0 bitmiş moralim öyle bozukki şampiyonluk gitti havasındayım o goller üstüste gelince çıldırmıştım resmen

Bu arada kimse yazmamış ama braga maçıda iyiydi heyecan bakımından

öte yandan braga maçı 2012 deydi en iyisi ben gidiyim

En cok sevindigim goldur aydinin o golu nasil bagirmistim anlatamam. Umutun juveye attigi goldede iyi tepindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• juventus mu schalke mi kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne buyuksun sen Galatasaray

Secime gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juventus
  • Juve maçı bence.Cl tarihine geçen bir maçta umudumuzu kaybetmek üzereyken gelen golle favori Juve'yi kupa dışına ittik.
  • Lig maçlarında da güzel dönüşler yaptık ancak Real Madrid maçı gerçekten farklıydı...

Çok fazla duyguyu bir arada yaşadığım nadir maçlardan biriydi , Real Madrid içinde unutulmaz bir maç olduğunu düşünüyorum
  • Bence Schalke'dir. Sonuçta turu getiren maç olmuştu. Ayrıca çok heyecanlıydı, takımda iyi oynamıştı. Madrid maçı ise elbette unutulmaz maçtı ama bahsettiğim özellikler pek yok gibiydi. İlk yarısı falan çok kötüydü.
  • 1 Juve 2 Schalke
  • Ordu maçında tribündeydim ilk yarı bittiğinde nedense içimde gerçekten umut vardı kazabileceğimize dair. Kazanınca inanılmaz sevinmiştim.

Juve maçı bambaşkaydı şirkette işi gücü bıraktım müşterilerimizi misafir ettiğimiz bir oda vardı tv olan. Oraya gidip kapıyı kapatıp izlemiştim gol olduğunda neler yaptığımı hatırlamıyorum bile o odanın kamera kayıtlarını isteyecektim bak yine unuttum
  • juve maçında sneijder golunden sonra kendimden geçmiştim. öyle bir geçiş daha önce yaşadığımı sanmıyorum

en çok üzüldüğüm maç ise realden 3 yediğimiz çeyrek final maçıdır galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.