Ben Real Madrid maçını seçtim. O maçta bir an bile olsa "biz bu turu geçeriz ulan" diye düşünmeyen Galatasaraylının olduğunu sanmıyorum. Ve tabii Galatasaray'ın bana o heyecanı vermesini özlemişim sanırım.
Tabiki real madrid. O maçı anlatmaya gerek varmı ? Yüregim gidiyordu o maçta, eger o gün kazansaydık ve turu geçseydik, ülkede dünya kupası gibi final sevinci olurdu
Schalke maçı hafıs..!! Bizi çantada keklik görenlerin, Kendi evlerinde mort oluşu kadar güzel bi duygu olamaz..!! Tişikkirler Cimbom..
Varanin topu korkuyla taca atmasi yeter.
CarlBenz
kullanıcısına yanıt
Senin imzanda sanırım o maçta pankart olarak açılmıştı. Çok güzeldi ya!
juventus maçı tabi ki. 1.5 yıldır tüm iç saha maçlarına gittim, en unutulmazı juventus'tu. her bakımdan sıradışı bir maç. orduspor, mersin idman yurdu, manchester, real madrid. tüm bu maçlardan çıkarken de bir gurur olmuştu; ancak juventus maçından çıktığımızda yaşadığım haklı gururu bir daha çok zor yaşarım.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
juventus maçı tabi ki. 1.5 yıldır tüm iç saha maçlarına gittim, en unutulmazı juventus'tu. her bakımdan sıradışı bir maç. orduspor, mersin idman yurdu, manchester, real madrid. tüm bu maçlardan çıkarken de bir gurur olmuştu; ancak juventus maçından çıktığımızda yaşadığım haklı gururu bir daha çok zor yaşarım.
Kesinlikle Real Madrid maci. O macta yasadigim heyecani hicbir macta yasamadim. Real Madrid takimini 3-0 kazandiklari bir macin rovansinda bir daha o halde goremeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Kesinlikle Real Madrid maci. O macta yasadigim heyecani hicbir macta yasamadim. Real Madrid takimini 3-0 kazandiklari bir macin rovansinda bir daha o halde goremeyiz.
Alıntıları Göster
juventus maçı sıradışı ve maddi manevi anlamı olan bir maç
3-2lik rm macinda nabiz 250ye vurmustu benim. O heyecan en yakin zamanda bir daha olur insallah
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
3-2lik rm macinda nabiz 250ye vurmustu benim. O heyecan en yakin zamanda bir daha olur insallah
Juventus.
Otel lobisinde pcden mecburi halletmem gereken işlerimi hallediyorum fakat gözlerim maçta,sneijder o golü attı,içimde kıyamet kopuyor,bağıramıyorum,çağıramıyorum.Yanlışlıkla topları yumrukladım acısıyla tatlısıyla unutulmaz oldu benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Juventus.
Otel lobisinde pcden mecburi halletmem gereken işlerimi hallediyorum fakat gözlerim maçta,sneijder o golü attı,içimde kıyamet kopuyor,bağıramıyorum,çağıramıyorum.Yanlışlıkla topları yumrukladım acısıyla tatlısıyla unutulmaz oldu benim için.
Alıntıları Göster
Real Madrid maçı kesinlikle Juve maçı ile ilgili ilginç bir anekdot maçta gol olmadan 3 dk önce uyandım sabahlamıştım kalkarkalmaz maçı kaçırdığımı anlayıp heyecanla tvyi açtım 0-0 devam eden maçta 83.dk idi 3 dk sonra gelen gol bn çıldırıyodum evde Allah herkese nasib etmez Galatasaraylılığı
quote:
Orijinalden alıntı: ksksoldier
Real Madrid maçı kesinlikle Juve maçı ile ilgili ilginç bir anekdot maçta gol olmadan 3 dk önce uyandım sabahlamıştım kalkarkalmaz maçı kaçırdığımı anlayıp heyecanla tvyi açtım 0-0 devam eden maçta 83.dk idi 3 dk sonra gelen gol bn çıldırıyodum evde Allah herkese nasib etmez Galatasaraylılığı
Alıntıları Göster
Şu maçları gördükçe yine şükrettim Galatasaray'lı olduğuma. Hakkaten büyük gurur. Bu sene ki Juventus maçı hakkaten çok enteresan oldu. İş yerinde deliler gibi sevinmiştim. Patron'um bile anlayışla karşıladı.
quote:
Orijinalden alıntı: ksksoldier
Alıntıları Göster
1. juventus 2.real madrid
quote:
Orijinalden alıntı: kemalhirca
1. juventus 2.real madrid
Alıntıları Göster
Zevk almak diyorsan Schalke. Madrid maçı süperdi ama sonunda yine bir üzüntü oldu. En iyi oynadığımız dersen Kopenhag maçında takıma hayran kalmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Zevk almak diyorsan Schalke. Madrid maçı süperdi ama sonunda yine bir üzüntü oldu. En iyi oynadığımız dersen Kopenhag maçında takıma hayran kalmıştım.
Alıntıları Göster
Madrid maçında 3. golden sonra üstümü başımı parçalamıştım ama Juventus maçında ki golden sonra çocuğum olsa keserdim
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
Madrid maçında 3. golden sonra üstümü başımı parçalamıştım ama Juventus maçında ki golden sonra çocuğum olsa keserdim
Alıntıları Göster
bizim maçlardan real,schalke ve juventus maçları 1,lik için kapısır ama tercihim real madrid maçı ligdeki maçlarda ise en son oynanan fenerbahçe - besiktas maçı çok iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
bizim maçlardan real,schalke ve juventus maçları 1,lik için kapısır ama tercihim real madrid maçı ligdeki maçlarda ise en son oynanan fenerbahçe - besiktas maçı çok iyiydi
Alıntıları Göster
kesinlikle realmadrid maçı
4 senedir kombineliyim böyle maç izlemedim opel üstteyim her golde 1 sıra ağğaıda izledim insanlar kucak kucağaydı 4 olsaydı o maç loca katına düşecektim ben dahil çevremdeki yaşlı başlı herkez ağladı
quote:
Orijinalden alıntı: _UETS_
kesinlikle realmadrid maçı
4 senedir kombineliyim böyle maç izlemedim opel üstteyim her golde 1 sıra ağğaıda izledim insanlar kucak kucağaydı 4 olsaydı o maç loca katına düşecektim ben dahil çevremdeki yaşlı başlı herkez ağladı
Alıntıları Göster
sırayla Juve Schalke Madrid üçüde inanılmazdı Allahım iyiki GS'liyim
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
sırayla Juve Schalke Madrid üçüde inanılmazdı Allahım iyiki GS'liyim
Alıntıları Göster
madrid maçı schalke maçı juve maçı
AMA ŞUDA VARKİ LİGDEKİ ORDUSPOR MAÇIDA BAŞKAYDI BE ilk yarı 2-0 bitmiş moralim öyle bozukki şampiyonluk gitti havasındayım o goller üstüste gelince çıldırmıştım resmen
quote:
Orijinalden alıntı: Zexial
madrid maçı schalke maçı juve maçı
AMA ŞUDA VARKİ LİGDEKİ ORDUSPOR MAÇIDA BAŞKAYDI BE ilk yarı 2-0 bitmiş moralim öyle bozukki şampiyonluk gitti havasındayım o goller üstüste gelince çıldırmıştım resmen
Bu arada kimse yazmamış ama braga maçıda iyiydi heyecan bakımından