Şimdi Ara

Sizce 2020'de iPhone 7 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alıcaksanız xr alın bu kura rağmen en iyi fiyat performans cihazı yoksa 12 bekleyin veya s10 alın geçin.

Önemli olan siz telefondan ne bekliyorsunuz, neden telefon alıyorsunuz ? Eğer gerçekten bunları gözden geçirirseniz ios android x marka y marka telefonunuzu bulursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monk Gyatso kullanıcısına yanıt
    Genelde çıkış tarihinden itibaren 5 yıl veriyor hocam Apple. Hatta iPhone 5S'e 1 yıl daha fazla güncelleme verdi. Geçen hafta bile 12.4.6 güncellemesini aldı telefon, inanılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A10 işlemci iyi fakat ben iOS13 ve 2 GB RAM’in sorun yaşadığını bariz görüyorum kendi telefonumda ve kuzenimin telefonunda. Uzun yıllar kullanılacaksa önermiyorum. Bu 13’te böyleyse, 14’te daha çok sorun çıkaracaktır. Uzun vadeli bir model değil ondan daha farklı cihazlar bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler.
  • Belki iPhone 7 için de böyle bir istisna olur.
  • AzRocK kullanıcısına yanıt
    Evet bir ara uygulamalar arası geçişte kasma veya sanki sıfırdan açıyormuşum gibi açılışlar yaşamıştım ama sonra güncelleme gelince düzelmişti onun dışında da bariz kasma, donma yaşamadım fakat yine de siz haklısınız 2 GB RAM ilerleyen güncellemelerde illa sorun çıkartacaktır.
  • benimde telefonu değiştirmem gerekli orta sınıf android cihazların ömrüde yeteneğide kısıtlı oluyor bu yüzden apple ürünü almayı düşünüyorum (kararsızımda)

Elimdeki telefonun ufak tefek kullanıma minimum etki edecek arızaları var. Bütcemde kısıtlı.

Eski telefonla idare edip, telefonun yanına ipad 7 almak yada direkt iphone 7 almayı düşünüyorum, bu ikilemde kaldım.

Telefon oyun vs. oynamıyorum genellikle müzik dinlerim ve sosyal medyada dolaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.