Şimdi Ara

sizce 80 asas mı 80 warrior mu 80 priestmi?_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hic aklımda yoktu ama öncedede dedigim gibi pek kacma huyum yok o yüzden mage cok zorlar beni :) asasdada koxperlar olduug icin kacamıorsn :S koşarak ok atıyorlar hic zevk almıyorum warrior acsam arrow kalkan alır belki dayanır diye düşünüyorum
  • Ne yaparsan koxperlardan kaçamazsın genede mage öneririm ben hep bi 80 magem olsun istemişimdir 60 olmadan bıraktım hep
  • Ben Asas Diyorum ama Bu k0xperlar Benide Bıktırdı Asasdan Bence Warrior Ol
  • Maddi yönden Durumun iyi ise Warrior Derim..
  • Bence Warrior ama kendin dahil butun party nin yukunu cekecek kabiliyetin varsada INT Priest ol.
    Priest : Kendini ve party i ayakta tutmak zorundasindir. +++ Cure Ac gibi tum yazilari beynine kazimali ve aninda yetistirmelisin. STR Priest ler gibi 2 skill lik bir omrun olmaz. Onlar 2 kez skill vururlar 3ncu belki bir ihtimal yetisirse ama ondan once malice debuff torment artik bilmiyorum her neleri varsa onlari atana kadar gecen zamanda sen coktan ona dalip HP yi yarinin altina cekmis olursun. Ayrica sana 1 kisinin dalmasiyla olmek var sana koca bir party adamin dalmasiyla olmek var. Hangisi senin icin daha idealse o Priest turunu sec.
    Warrior : Yalniz takilamayacak kadar amele ve yavastir. Herseye muhtactir. +++ ac sw wolf str cure artik aklina ne gelirse. HP ve Def yuksek oldugu icin bu materyaller bir Warrior da oldugu zaman Tren gibi milleti bicip bicip atarsin. Heleki arkanda bi priest varsa ve azicikda saglamsa onlar vursun sen seyret yani. Priestdeki gibi tek kisi degil tum party nin ugrasarak yatirdigi bir char olursun.
    Oyle derin dusuncelere sevketmez seni. Aman gorunmez olayim Spike Thrust sonra town atayim 1 kisi alsam yeter, Uzaktan cs ms biseyler sallayim olurse olur olmazsa town, Malice torment ve bilimum DB tekniklerini sirasiyla yapmaklada ugrasmazsin, suna buff vereyim suna cure vereyim aman bunada kendimi vereyim gibisinde ugrasmazsin, Novami atsam 45 mi caksam yoksa townmu atsam diye hic hic dusunmezsin
    Sadece hedefi secersin ve ustune kosarsin. Sonrasi Allah kerim. Kacarin yok zaten ya oldureceksin yada oleceksin. Ki bunu tek kisiye degil 3 kisiye yapma sansin var. Yani diger charlar 1 kisi gordugunde ustune hucum ederken sen party gordugunde hucum edersin. Ve oyundaki tek rakibin diger warriorlar olur.

• Warrior diyen arkadaşalra gülüyorumki 7 yaşındaki çocuga versen oynar tek skilll r ye bas bitti olay herkez çok iyi oynuyorum vs. atıyor

priest oynamak ustalık ister ayriyetten magede.

degişik şeyler denemeni tavsiye eDeRiM.
  • kocaelisporlu bu koxperlar olmasa dediginde haklısın cypherda priest oynadım 68 lwl de 10k cnm 1k yı gecgin def vardı ve cok zor yatıyordum cok da zevk alıyordum ama bu koxperlar yüzünden cok sıkıldım oyuna ilk basladıgımda actıgım char warrior du ben warrior oynamak istiyorum ama ortagım war o ne diyecek onu düşünüyorum ama asasın eski tadı yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxanderh -- 26 Mart 2010; 18:52:57 >
  • +5 ii, ske belt, old +10str yuzukler, old +8 str heal kupeler, +8 paper set str basili:))

6k can fazla bile gelio 2 koxper okcu araya girmezse alamaz kolay kolay kimse ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxanderh

kocaelisporlu bu koxperlar olmasa dediginde haklısın cypherda priest oynadım 68 lwl de 10k cnm 1k yı gecgin def vardı ve cok zor yatıyordum cok da zevk alıyordum ama bu koxperlar yüzünden cok sıkıldım oyuna ilk basladıgımda actıgım char warrior du ben warrior oynamak istiyorum ama ortagım war o ne diyecek onu düşünüyorum ama asasın eski tadı yok :S

pm ne 68 lvl de 10 k hp ^^
  • canlandirici_tr idi ozmn fp 8 set ss7 lobo 7 dual rol fln vardı und ile tabi:D sonra satmıstım :D

karar verdim priest açıyorum :) arkadaşlar da açıyor 3-4 priest takılacağız bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxanderh -- 27 Mart 2010; 0:20:45 >
  • Emin ol warrior olduğunda hantallıktan kaybedeceksin, BP ayaklı np, Mage desen öyle.. Doğru yoldasın, birazda ardream dene.
  • BP ayaklı np??

Oynamayı bilmeyene evet ayaklı np.

Benim en çok zevk aldığım sınıf BP idi. Eğer Heal atmanın zamanını biliyorsan diyorum kolay kolay kimse alt edemez seni. Ama oynamak ustalık ister çünkü
    DBsini,Helini,Atağını hepsini organize biçimde yapman lazım yoksa bol bol yatarsın.

Aynı şey Mage içinde geçerli ondanda acayip zevk alırım ama bunda işler gerçekten çirkefli çünkü bu BP'den de zor oynaması. Kaçmayı araya girmemeyi, önünü arkanı iyi kollamayı bunları çok iyi bilmen lazım. Asaslara hep dikkat edeceksin. Lupsuz pazara çıkmayacaksın. Solo oynamak gibi bir manyaklığa girişmeyeceksin.(Mage bi takım elemanıdır.) Heleki işi bilen magelerle NTve Pusu. Offf ki of
  • Mage'lere ezik char demedim zaten keza priestlerde.. Mevcut zamanda oynamayı bilme diye bi olay yoktur, ya koxpun vardır ya itemin. Koxp'a en uzun dayanabilen char minor ve lfsiyle asastır. 800 AC oldu mu tadından yenmez..

@qRueL Çirkefli değil çetrefilli olmasın o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 28 Mart 2010; 13:36:15 >
  • itemlerde biras degişiklik yaptım ve asasla takılıyorm hala
  • sell 80 priest, manes
  • Warrior oynamak öyle kolay değildir arkadaşlar lütfen..Hp-mana ayarı yapmak gerekir kombo iyi yapman lazım..Tabi itemin yoksa zor olurda yinede zordur warrior..
    Tüm charların +80 leri kullandım oynadım..En zevk aldığım magedir kendi açımdan..Nt si tp si herşeyi..Eğer ağırlığın varsa en büyüklerden olabilirsin..Yoksa şamar oğlanı olup herkesten fırça yersin

Asas minor cooldan sonra bitti gözümde benim..Priest çok başın ağrıyor buff ac cure db heal vs.vs.Warrior keza öyle und ac sw str wolf vs.vs. ama en iyisi magedir hele ice tank mage olacaksın her partye aranırsın..
  • warrior ac al arkana priest gir milletin icine dagıt ortalıgı
  • itemlerim şu şekilde değişti
    iron neck
    glass belt
    shell7 set
    cleaver9 fs+6
    dual rol
    dual eme
    +7 chitin dd
    nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Bence Warrior ama kendin dahil butun party nin yukunu cekecek kabiliyetin varsada INT Priest ol.
    Priest : Kendini ve party i ayakta tutmak zorundasindir. +++ Cure Ac gibi tum yazilari beynine kazimali ve aninda yetistirmelisin. STR Priest ler gibi 2 skill lik bir omrun olmaz. Onlar 2 kez skill vururlar 3ncu belki bir ihtimal yetisirse ama ondan once malice debuff torment artik bilmiyorum her neleri varsa onlari atana kadar gecen zamanda sen coktan ona dalip HP yi yarinin altina cekmis olursun. Ayrica sana 1 kisinin dalmasiyla olmek var sana koca bir party adamin dalmasiyla olmek var. Hangisi senin icin daha idealse o Priest turunu sec.
    Warrior : Yalniz takilamayacak kadar amele ve yavastir. Herseye muhtactir. +++ ac sw wolf str cure artik aklina ne gelirse. HP ve Def yuksek oldugu icin bu materyaller bir Warrior da oldugu zaman Tren gibi milleti bicip bicip atarsin. Heleki arkanda bi priest varsa ve azicikda saglamsa onlar vursun sen seyret yani. Priestdeki gibi tek kisi degil tum party nin ugrasarak yatirdigi bir char olursun.
    Oyle derin dusuncelere sevketmez seni. Aman gorunmez olayim Spike Thrust sonra town atayim 1 kisi alsam yeter, Uzaktan cs ms biseyler sallayim olurse olur olmazsa town, Malice torment ve bilimum DB tekniklerini sirasiyla yapmaklada ugrasmazsin, suna buff vereyim suna cure vereyim aman bunada kendimi vereyim gibisinde ugrasmazsin, Novami atsam 45 mi caksam yoksa townmu atsam diye hic hic dusunmezsin
    Sadece hedefi secersin ve ustune kosarsin. Sonrasi Allah kerim. Kacarin yok zaten ya oldureceksin yada oleceksin. Ki bunu tek kisiye degil 3 kisiye yapma sansin var. Yani diger charlar 1 kisi gordugunde ustune hucum ederken sen party gordugunde hucum edersin. Ve oyundaki tek rakibin diger warriorlar olur.

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.