Şimdi Ara

sizce 80 asas mı 80 warrior mu 80 priestmi?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dual +8 shard
    +8 chitn set
    dual rol
    glass belt
    dual eme
    wp

ama oyundan hic zevk almıyorum koxper olmakda istemiorm sizce warrior acsam yaparmı yada priest ama atacker olucam

• bp'yi ele şıklardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

bp'yi ele şıklardan
    1-Kendine en yakın hissettiğin en seri olduğun sınıfı seç..

2-Koxperlara yatmamak için bayağı iyi bir char dizmen gerek...Bütçen varsa...Warrior-Priest diz derim...

3-Asaslar artık pek iş yapmıyor koxperlar alıp götürüyor...

Teşekkürler..
  • quote:

bp'yi ele şıklardan
    Bence o İtemlerle Güzel bir Warrior dizebilirsin,Tabi en Önemli şey Senin hangisini nekadar iyi oynadığın ve hangsinden en fazla Zevk aldığındır.
    Belki Sağlam bir 80+ Priest Dizip İnsanlara DB atıp kolay kolay yatmamayı seviyorsundur,Belkide öldürmekten hoşlanıyorsundur Bence Bu olay Sende bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bence o İtemlerle Güzel bir Warrior dizebilirsin,Tabi en Önemli şey Senin hangisini nekadar iyi oynadığın ve hangsinden en fazla Zevk aldığındır.
    Belki Sağlam bir 80+ Priest Dizip İnsanlara DB atıp kolay kolay yatmamayı seviyorsundur,Belkide öldürmekten hoşlanıyorsundur Bence Bu olay Sende bitiyor

Alıntıları Göster
    Bence en iyi sınıf asassindir. Zaten asasın varmış, itemleri biraz daha kuvvetlendirip daha çok zevk alabilirsin

• quote:

+1905

83 warrior ile oynadım.arkanda priestin olsun gir milletin arasına gez kafana göre. 80 priest ile de pk attım.Millet sana dalıyor hep ona uyuz oluyorsun.Atack seviyorsan hiç uygun olmuyor hele int halim ile atack yapıyordum

şu an 80 asas var. stealth basarım.Kendi cure'm ac'm herşeyim var millete muhtaç değilim.Lup wolf sw cure diye ağlayan değilim.Giderim mageye critic atarım kaçarım dönerim.Yanlız gezen warriora master 20 atarım eğlenirim.Ben asasdan zevk alıyorum.Herşey sana kalıyor herotürk'ün dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Bence en iyi sınıf asassindir. Zaten asasın varmış, itemleri biraz daha kuvvetlendirip daha çok zevk alabilirsin

Alıntıları Göster
    her zaman icin warriordan zevk almısımdır cünkü bende kacma gibi bi huy yok ölene kadar gidiyorum o yüzden warriorun hpsi ve defansı beni cezbediyo warrior düşünüyorm ama kuzenimle ortak 80 lwl priestimizde var asasdan hic zevk almıyorum bu itemlerle warrior itemi ne alabilirim carnacda

• quote:

Orijinalden alıntı: mxanderh

her zaman icin warriordan zevk almısımdır cünkü bende kacma gibi bi huy yok ölene kadar gidiyorum o yüzden warriorun hpsi ve defansı beni cezbediyo warrior düşünüyorm ama kuzenimle ortak 80 lwl priestimizde var asasdan hic zevk almıyorum bu itemlerle warrior itemi ne alabilirim carnacda

ölene kadar gidiyorsan asas ve mage hariç diğerleri olabilir.Kaçmak için yaratılmış karakterler kendileri.

bende de bi kaçma sevdası var. bütün cz'yi peşime takıp bowlda tur attırmak hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 25 Mart 2010; 14:47:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mxanderh

ölene kadar gidiyorsan asas ve mage hariç diğerleri olabilir.Kaçmak için yaratılmış karakterler kendileri.

bende de bi kaçma sevdası var. bütün cz'yi peşime takıp bowlda tur attırmak hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster
    ben olsam warrior açardım

• quote:

Orijinalden alıntı: yupbiy

ben olsam warrior açardım

Alıntıları Göster
    Warrior gibisi yok
  • assas
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRassmus

assas
    2 tane 80 charım var warrior biri diğeri asas
    warrior ile item dizip güzel bi clana girmen gerek solo takılamıyosn takılsanda sağlam itemlerin olması gerekiyor. ama asas olduğunda basarsın stealthı gezersin kesemediğinden kolay kaçarsın priest ise ataker olucaksan ona baya bi item alman gerek çünkü kxperler çok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

2 tane 80 charım var warrior biri diğeri asas
    warrior ile item dizip güzel bi clana girmen gerek solo takılamıyosn takılsanda sağlam itemlerin olması gerekiyor. ama asas olduğunda basarsın stealthı gezersin kesemediğinden kolay kaçarsın priest ise ataker olucaksan ona baya bi item alman gerek çünkü kxperler çok oluyor

Alıntıları Göster
    çevren ve itemin varsa warrior cok zevklidir.asas yalnız iyi sarar arkadasların dedigi gibi.stealht bas crit+spike kekleri avla

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

çevren ve itemin varsa warrior cok zevklidir.asas yalnız iyi sarar arkadasların dedigi gibi.stealht bas crit+spike kekleri avla

Alıntıları Göster
    bp'yim. 3000 atack 750 defans 6k can var, cz de 2warior kovaladigimi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medflash

İtemler neler.. Ben de BP hastasıyım ama tabi item yapmak çok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

quote:

Orijinalden alıntı: medflash

İtemler neler.. Ben de BP hastasıyım ama tabi item yapmak çok zor...

Alıntıları Göster
    Aç bir tank mage.Tak gabı koluna party mage'i olarak iyi iş yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Aç bir tank mage.Tak gabı koluna party mage'i olarak iyi iş yaparsın

Alıntıları Göster
    Mage oynamak her Babayiğit 'in harcı değil Party 'i Rezilde eder Vezirde Ben birkaç kez mage Denemem oldu ama malesef Yapamadım.
    Benim en iyi oynadığım Warrior

• quote:

Mage oynamak her Babayiğit 'in harcı değil Party 'i Rezilde eder Vezirde Ben birkaç kez mage Denemem oldu ama malesef Yapamadım.

Bana göre oyunda en zor oynanan karakter mage'dir.Rogue falan hikaye.Mage oynamak zeka gerektirir.Warriorda bana göre en kolay oynanandır.Bam bam vur işte
  • quote:

quote:

Bana göre oyunda en zor oynanan karakter mage'dir.Rogue falan hikaye.Mage oynamak zeka gerektirir.Warriorda bana göre en kolay oynanandır.Bam bam vur işte

Evet galiba benim tarzım Bambum
    Asasslar Çatçut
    Priestler Pıtpıt
    Mageler Pofpuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 25 Mart 2010; 17:55:49 >

• quote:

quote:

quote:

Evet galiba benim tarzım Bambum
    Asasslar Çatçut
    Priestler Pıtpıt
    Mageler Pofpuf

Alıntıları Göster
    Güzel clan bulabilirsen mage

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.