Bildirim
Sizce Alkolde Sigara Gibi Yasaklanırmı?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
en fazla türkiyede satılan alkol seviyesini düşürebilirler
eğer öyle birşey olursa (ki olmaz) kesinlikle alkol şirketleri isyan çıkartır , yasak olsa bile herkez kullanır
Onun için o olasılık Çoook uzak -
2011 de yine başa gelirlerse artık her şeyi beklerim bu ülkede. -
Evet gerçekten zekice. Alkol meyvelerden yapılıyor -
Geçenlerde Persepolis diye bir film izledim belki biraz saçma olabilir ama yavaş yavaş İran'a benzemeye başladığımızı düşünüyorum umarım sonumuz onlar gibi olmaz.. -
İyi bir karar olur mesela benim babam alkolik ve bu yüzden eve sarhoş gelir annem ve benimle uğraşır bize küfür eder eminim birçok kişinin babasının yada tanıdığının alkol sorunu vardı keşke kökten yasaklansa alkol trafik kazalarınında en büyük sebebi alkol amcamı kaybettim alkollu araba kullanan bir aşağılık yüzünden. -
sigara kapalı alanda yasaklandı ozaman alkolüde kapalı alanlarda yasaklasınlar alkol içmek için dışarı çıkak -
Ben iktidardakileri hep desteklerim seviyorumda ama içki yasaklanmaz... Taşkınlık yapılacak yerler hariç. -
Ankara ve Istanbul'da olabilir ama Izmir'de asla -
İyiki Portakaldada alkol var gidin portakal yiyin dememiş
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
sigara kapalı alanda yasaklandı ozaman alkolüde kapalı alanlarda yasaklasınlar alkol içmek için dışarı çıkak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 21 Temmuz 2010; 18:45:50 > -
kim takıyo ki sigara yasagını
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X