Şimdi Ara

Sizce Alkolde Sigara Gibi Yasaklanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde Tayyip alkolün zararlı olduğunu ve ''alkol yerine meyve tüketin alkolde meyvelerden yapılıyor'' falan dedi.Sizce alkol de sigara gibi yasaklanırmı eğer yasaklanırsa neler olur???

• en fazla türkiyede satılan alkol seviyesini düşürebilirler

eğer öyle birşey olursa (ki olmaz) kesinlikle alkol şirketleri isyan çıkartır , yasak olsa bile herkez kullanır

Onun için o olasılık Çoook uzak
  • 2011 de yine başa gelirlerse artık her şeyi beklerim bu ülkede.
  • Evet gerçekten zekice. Alkol meyvelerden yapılıyor
  • Geçenlerde Persepolis diye bir film izledim belki biraz saçma olabilir ama yavaş yavaş İran'a benzemeye başladığımızı düşünüyorum umarım sonumuz onlar gibi olmaz..
  • İyi bir karar olur mesela benim babam alkolik ve bu yüzden eve sarhoş gelir annem ve benimle uğraşır bize küfür eder eminim birçok kişinin babasının yada tanıdığının alkol sorunu vardı keşke kökten yasaklansa alkol trafik kazalarınında en büyük sebebi alkol amcamı kaybettim alkollu araba kullanan bir aşağılık yüzünden.
  • sigara kapalı alanda yasaklandı ozaman alkolüde kapalı alanlarda yasaklasınlar alkol içmek için dışarı çıkak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve kola hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben iktidardakileri hep desteklerim seviyorumda ama içki yasaklanmaz... Taşkınlık yapılacak yerler hariç.
  • Ankara ve Istanbul'da olabilir ama Izmir'de asla
  • İyiki Portakaldada alkol var gidin portakal yiyin dememiş

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

sigara kapalı alanda yasaklandı ozaman alkolüde kapalı alanlarda yasaklasınlar alkol içmek için dışarı çıkak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 21 Temmuz 2010; 18:45:50 >
  • kim takıyo ki sigara yasagını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.