Şimdi Ara

Sizce Almalı Mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Borartun

Telefonda ekstra birkça uygulama var zaten. Şarj önemli dediğim gibi ama. Tasarruf modu gibi modlar var mı? Yukarıda bir arkadaş 8.1'li telefon alma dedi ama 540 veya 640 güzel telefonlar gibi. Aydınlatabilir misiniz?

Tasarruf modu var evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp , facebook yeter diyorsun da öyle olmuyor. bende öyle diyordum 1 sene önce , aman sanki ne yapıyoruz telefonloa diyordum . Ama ara sıra farklı şeyler çıkıyor , bir şeyler lazım oluyor indireyim diyorsun caart magaza da yok. Bence wp telefonlar tam yaşlı telefonu , tam yaşlı amcalara hitap ediyor.

üniversite internetine bağlanmıyor benim telefon , desteklemiyor ve bu durum 3 senedir dünya çapında tüm üniversiteliler tarafından dile getiriliyor , ama ne bir düzeltme var ne bir şey. w10 çıktığında çok ciddi 1 sorunu vardı , alttaki sanal tuş takımı bazı uygulamalarda kaybolmuyordu , bakın bu kadar göze batan ciddi bir sorun 3 ayda zor düzeltildi.

Evet fiyatına göre harika , yani gidip 600tl ye android alsan beş para etmez o yönü iyi ama gerçekten microsoftun mobil departmanı çok berbat. Şimdi sende de farklılık olsun , değişiklik olsun isteği var büyük ihtimal ama bence bulaşma , 1-2 ay merakla kullanırsın sonra ulan niye aldık ki dersin. Androide küfreden biriydim beni bile androidçi yaptırdı bu firma.

• lumiaların her modeli batarya konusunda androidleri tokatlar.

androidin tek avantajı mağzası....

onun dışında wp telefonlar uzun ömürlüktür.

ben 3 yıl önce lumia 525 diye bir telefon aldım. halen kullanıyorum takılma donma vs yok. temel uygulamalar için iş görüyor ama eskidi..

tavsiyem x50 serisi bir telefon almanız. 550,650 veya 950... tabi 950 2000 tl falan. 650 ise 900 tl. ama bi alt modeli 640xl 860 tl olmuş hepsiburada'da. 650 donanımı düşük ama işlemcisi iyidir ve wp telefonlarda güncelleme açısından işlemci önemlidir.

sizin için en uygun seçenek 550 gibi duruyor. 600 küsür tl fyatı var. temel uygulamalar için birebir.
  • Sakın alma. Koşarak uzaklaş. Android eski android değil. Orta seviye bir android artik gayet iyi bir performans sunuyor. 3 yıl önceki gibi değil durumlar.

Edit: wp tam anlamıyla çöptür. Yarım akıllı telefondur. 2016-17 dünyasında para verilecek telefon değildir. 2013 te rakibi android in durumuna bakarak para verilebilirdi ancak bugün asla . Dahası Microsoft'un ipiyle kuyuya inilmez. Bu zamana kadar verdiği sözleri ya hiç yerine getirmedi yada hep geciktirdi. Microsoft Windows phone gerekli desteği ve önemi vermiyor. Verse zaten bugün bu konumda olmaz. Mağazalarda bile wp yok artık. Ancak internetten alacaksınız. Kullanıcı sayısı her geçen gün azalıyor. Bir sabah kalktığınızda Microsoft un wp bitmiştir açıklaması ile karşılaşabilirsiniz.

Not: 3 yıl wp kullandım. Hiç öyle kullanmadan yorum yapma gibi artistik hareketler yapmayın. Son olarak wp nin fanboyu olması hala bana ilginç geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 14 Ağustos 2016; 18:23:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Sakın alma. Koşarak uzaklaş. Android eski android değil. Orta seviye bir android artik gayet iyi bir performans sunuyor. 3 yıl önceki gibi değil durumlar.

Edit: wp tam anlamıyla çöptür. Yarım akıllı telefondur. 2016-17 dünyasında para verilecek telefon değildir. 2013 te rakibi android in durumuna bakarak para verilebilirdi ancak bugün asla . Dahası Microsoft'un ipiyle kuyuya inilmez. Bu zamana kadar verdiği sözleri ya hiç yerine getirmedi yada hep geciktirdi. Microsoft Windows phone gerekli desteği ve önemi vermiyor. Verse zaten bugün bu konumda olmaz. Mağazalarda bile wp yok artık. Ancak internetten alacaksınız. Kullanıcı sayısı her geçen gün azalıyor. Bir sabah kalktığınızda Microsoft un wp bitmiştir açıklaması ile karşılaşabilirsiniz.

Not: 3 yıl wp kullandım. Hiç öyle kullanmadan yorum yapma gibi artistik hareketler yapmayın. Son olarak wp nin fanboyu olması hala bana ilginç geliyor.

Hocam haklı olabilirsiniz ama çevremden General Mobile 5 Plus'ta ısınma sorunları,Zenfone Max gibi bir telefonda 6.0 güncellemesinden sonra bataryanın ciddi oranda güçsüzleşmesi ve hatta Samsung'un bu giriş seviyesi telefonlarında bile pil yetersizliği ve kapanma gibi sorunlar yaşayan arkadaşım var bol bol. Evet, Microsoft destek konusunda zayıf gibi ve telefon yarım akıllı gibi ama zaten über aktif bir kullanıcı da değilim. Yani telefonun şarj ve kullanım ömrü açısından iyi olması lazım. O fiyatlarda bu kritere Android'ten çok WP uyuyor gibi ama hala emin değilim maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Sakın alma. Koşarak uzaklaş. Android eski android değil. Orta seviye bir android artik gayet iyi bir performans sunuyor. 3 yıl önceki gibi değil durumlar.

Hocam haklı olabilirsiniz ama çevremden General Mobile 5 Plus'ta ısınma sorunları,Zenfone Max gibi bir telefonda 6.0 güncellemesinden sonra bataryanın ciddi oranda güçsüzleşmesi ve hatta Samsung'un bu giriş seviyesi telefonlarında bile pil yetersizliği ve kapanma gibi sorunlar yaşayan arkadaşım var bol bol. Evet, Microsoft destek konusunda zayıf gibi ve telefon yarım akıllı gibi ama zaten über aktif bir kullanıcı da değilim. Yani telefonun şarj ve kullanım ömrü açısından iyi olması lazım. O fiyatlarda bu kritere Android'ten çok WP uyuyor gibi ama hala emin değilim maalesef.

İçinizde alma diyen bi ses varsa almayın,gönlünüz hangi platform diyorsa onu alın tabi ki.
    Android tarafında önerebileceğim cihaz lenovo p1m var.
    Bu tarafta ise 550-640 var.

• Hocam ben 640xl kullanıyorum batarya falan iyi mağazayı biliyorsunuz çok iyi sayılmaz ,550 ve 650 sadece yeni olduğu için güzel yoksa donanım olarak 640xl güzel ama ekran büyük tabiki,seçiminize kalmış.

Edit:hızlıalda 839a düşünce 50 lira da indirim veriyo o şekilde 789 a mal ettim,kutuyu falan da kontrol ettik hiç sıkıntı yoktu bilginize.Bu arada şarj suresi uzun,önemli olmayabilir ama geç şarj oluyor gibi ya da bana öyle geliyor ilk akıllı telefonum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 14 Ağustos 2016; 20:40:48 >
  • dostum lumia 735 kulandim 540 640 ve 640 xl kullandim 540 direk ele 535ide sana önerim foto çekerim diyorsa ve buyuk ekran istiyorsan 640xl derim ayrica daha performansli olsun dersende 2. El temiz bulursan lumia 930 derim ama yurtdisindan tel getirtebiliyorum dersende lumia 950 derim

• Windows 10 destekli bir cihaz al 8.1 destekli cihaz bu saat'den sonra alınmaz
  • sakın alma pişman olursun.Ben 640 xl'dan lenovo vibe p1 e geçtim.Çok memnunum.Win10m platformundaki uygulamalar çok dandik.Uzak dur.
  • Ya dostlar bilemiyorum. Windows Phone'larda kasma sorunu oluyor mu zaman geçtikçe? 600-700 liralık bir Android telefonda 1-2 yıl sonra ciddi performans düşüşü yaşanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

sakın alma pişman olursun.Ben 640 xl'dan lenovo vibe p1 e geçtim.Çok memnunum.Win10m platformundaki uygulamalar çok dandik.Uzak dur.

850 TL lik telefondan ,1200 tl lik telefona geçmişşin bi zahmet rahat ol

• quote:

Ya dostlar bilemiyorum. Windows Phone'larda kasma sorunu oluyor mu zaman geçtikçe? 600-700 liralık bir Android telefonda 1-2 yıl sonra ciddi performans düşüşü yaşanır mı?

3 yıldır kullanıyorum 525... arkadaşın 2015 galaxy a5 samsungu asphaltta takılıyor benim telefon takılmıyor...

wpleri adam gibi kullanırsan bişey olmaz. androdi bebek gibi kullansan kasar :) (1-2 yıl sonra)
  • kafan mı güzel birader.850 liralık telefondan 700 liralık androide geçsem yinede fark etmezdi daha iyi olurdu.Çünkü kullandığım bütün uygulamalar wp10 da bok gibi çalışıyor,beni sinir ediyordu ve bu sorun kesinlikle donanımsal değil, yazılımsal.Yemişim donanımı oyun oynamıyorum birşey yapmıyorum.androidde istediğim bütün uygulamalar elimin altında ve çok güzel çalışıyorlar.
  • iPhone'a devam

• quote:

kafan mı güzel birader.850 liralık telefondan 700 liralık androide geçsem yinede fark etmezdi daha iyi olurdu.Çünkü kullandığım bütün uygulamalar wp10 da bok gibi çalışıyor,beni sinir ediyordu ve bu sorun kesinlikle donanımsal değil, yazılımsal.Yemişim donanımı oyun oynamıyorum birşey yapmıyorum.androidde istediğim bütün uygulamalar elimin altında ve çok güzel çalışıyorlar.

İşte diyorum ya , telefondaki donanım boktan olunca yazılım ne yapsın ,geçmişşin snap 615 li telefona sonra şöyle rahatladım böyle rahatladım diyon.Geçeydin 700 lük bi andro ya görürdün,nası snapchat nası kasıyo.

• 2. El L735 falan al temizinden. Gidipte sıfır telefon alma hatasına düşme sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

quote:

kafan mı güzel birader.850 liralık telefondan 700 liralık androide geçsem yinede fark etmezdi daha iyi olurdu.Çünkü kullandığım bütün uygulamalar wp10 da bok gibi çalışıyor,beni sinir ediyordu ve bu sorun kesinlikle donanımsal değil, yazılımsal.Yemişim donanımı oyun oynamıyorum birşey yapmıyorum.androidde istediğim bütün uygulamalar elimin altında ve çok güzel çalışıyorlar.

İşte diyorum ya , telefondaki donanım boktan olunca yazılım ne yapsın ,geçmişşin snap 615 li telefona sonra şöyle rahatladım böyle rahatladım diyon.Geçeydin 700 lük bi andro ya görürdün,nası snapchat nası kasıyo.

O günler geride kalmış bende öyle diyordum ama kardeşimde galaxy core prime var 599tllik telefon ve 0 kasma - donma üstelik bir sürü çöp uygulama ve oyunla dolu. Android 4.4 ile cidden değişmiş.
    Bizimse W10 ile iyi olacağına kötüye gidiyor. Nokia sayesinde Wp telefonlar azda olsa satıyordu Nokia gidince oda bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

quote:

O günler geride kalmış bende öyle diyordum ama kardeşimde galaxy core prime var 599tllik telefon ve 0 kasma - donma üstelik bir sürü çöp uygulama ve oyunla dolu. Android 4.4 ile cidden değişmiş.
    Bizimse W10 ile iyi olacağına kötüye gidiyor. Nokia sayesinde Wp telefonlar azda olsa satıyordu Nokia gidince oda bitti.

Hocam nasıl incelemelerde Huawenin amiral gemisi( bir önceki) p8 in bile 1 ay sure sonra takılmaya başladığı söyleniyor ve bunu chip gibi bi site söylüyor,sorunda zaten süre geçtikten sonra adamı kanser ediyo

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

quote:

Hocam nasıl söylüyorsunuz.Asıl sorunda zaten zamanla yavaşlaması , huweinin önceki amiralinin 1 ay sonra takıldığı soyleniyor incelemelerde ki bunu chip online söylüyor.ilk başta ki hızlılık göz boyama bana kalırsa.Geçsin bakalım 2-3 ay telefon ıkınmaya başlıyo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.