Şimdi Ara

Sizce Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'um ömrünü doldurmak üzere ve alacağım yeni telefona bir servet bayılmak istemiyorum. O yüzden iPhone eleniyor. Yüksek fiyatlı Android cihazlarda kasma vs. gibi sorunlar olmuyor bildiğim kadarı ile. Ama giriş seviyesi telefonlar o konuda çok şanslı değil gibi. Ben de Windows Phone düşünmeye başladım. Lumia 535 veya 640 gibi telefonları düşünüyorum. Sizce bu telefonlar geleceğe yönelik ve zamanımız baz alındığında alınır mı? Almak mantıklı olur mu? Lütfen cevaplayın. Çok müteşekkir olurum.

• Giriş seviyesinde 550 ye bak derim ,beğenmezsen 640 ada bakabilirsin.
    Performans olarak 640 üstündür.
    Güncelleme almada 550 daha çok alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi
    535,440 liraya
    640,670 liraya
    540,500-580 liraya
    var internette ama sormak istediğim bu telefonlar para verilecek telefonlar mı? Bazılarının ekranının bazılarının dokunmatiğinin kötü olduğunu duydum. Mağaza zaten sorun değil. Çok uygulama yüklemem ve oyun da oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borartun

Şimdi
    535,440 liraya
    640,670 liraya
    540,500-580 liraya
    var internette ama sormak istediğim bu telefonlar para verilecek telefonlar mı? Bazılarının ekranının bazılarının dokunmatiğinin kötü olduğunu duydum. Mağaza zaten sorun değil. Çok uygulama yüklemem ve oyun da oynamam.

535 e hiç bulaşma , 540 alınabilir bi cihaz sorunu yok 640 ında öyle.sadece 535 dokunmatik sorunu var.550 yede bakabilirsin oda 630 tl falan

• Teşekkürler. Siz ne kullanıyorsunuz ve az kullanımda bu telefonların bataryası ne kadar gidiyor?
  • Bu saatten sonra sakın 8.1 ile çıkan bir telefon almayın 550 ve 650ye bakın yoksa Microsoft telefonları çöpe attırma konusunda uzman bir firma. 650yi pek tavsiye etmem 640tan düşük bir donanımı var ve daha pahalı.
    iOS'tan sonra Windows Phone'un sizi tatmin edeceğini hiç sanmam zira bizim telefonların 3 yıllık ömrü beklemekle geçti bu saatten sonrada pek bişey beklemiyorum ben global pazara bakarsak Wp7.5 zamanlarına döndü Microsoft tek farkı bu sefer mağazada 3-4 tane fazla uygulama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 14 Ağustos 2016; 11:25:29 >
  • Olabilir. Dediğim gibi mağaza çok önemli değil de benim için Whatsapp, internet vb. birkaç uygulama olması yeterli. Batarya ömrü uzun olmalı ve kullanım ömrü de öyle. Lumia 550 buna uyar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce Aşık mıyım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler. Siz ne kullanıyorsunuz ve az kullanımda bu telefonların bataryası ne kadar gidiyor?

Ben 640XL kullanıyorum , Windows 8.1 de 2 gün şarjı gidiyor.
    Windows 10 da ise rahat 1 günü çıkarıyor.

• quote:

Olabilir. Dediğim gibi mağaza çok önemli değil de benim için Whatsapp, internet vb. birkaç uygulama olması yeterli. Batarya ömrü uzun olmalı ve kullanım ömrü de öyle. Lumia 550 buna uyar mı?

550 güzel cihazdır ,şarjının 1 günü rahat çıkardığı söyleniyor.
    Firmwaresi Windows 10 olduğundan dolayı diğer cihazlara göre avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

quote:

Teşekkürler. Siz ne kullanıyorsunuz ve az kullanımda bu telefonların bataryası ne kadar gidiyor?

Sevmediğiniz ,beğenmediğiniz bir yönü var mı? Kriterlerime en çok uyan telefonlar WP'lar gibi. 2. el de almak istemiyorum. Yani fiyat/performans odaklı olması cazip kılıyor biraz.
  • Adam akıllı git android al.Eskide kaldı o kasma donma muhabbeti 500-650 arası iyi cihazlar mevcut.Lenovo a7000,vibe p1m,samsung grand prime,casper e1 v.s mevcut.Bulaşma wpye aynı fiyata neden lüksten ödün veriyorsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Adam akıllı git android al.Eskide kaldı o kasma donma muhabbeti 500-650 arası iyi cihazlar mevcut.Lenovo a7000,vibe p1m,samsung grand prime,casper e1 v.s mevcut.Bulaşma wpye aynı fiyata neden lüksten ödün veriyorsun ki?

Hocam ama çevremde çok karşılaştım, Lenovo ve Casper gibi markalar ucuz olduğu için alınmamalı bence. Yani üst düzey markalar değiller. Yanlış anlaşılmasın, onlara lafım yok ama gerçekten sorun çıkarma ihtimali biraz daha yüksek gibi. O donma sorunu geride kaldı diyorsunuz ama birkaç arkadaşımın telefonu hafif eski model ama alalı bir yıl olmamıştır. Yine de çok kasıyor. Yani bence de Android WP'dan daha iyi ama 2000 lira gibi telefonlarda daha iyi. Neyse başka önerisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

quote:

Sevmediğiniz ,beğenmediğiniz bir yönü var mı? Kriterlerime en çok uyan telefonlar WP'lar gibi. 2. el de almak istemiyorum. Yani fiyat/performans odaklı olması cazip kılıyor biraz.

Sevmediğim yönü hafızasının 8gb olması .
    Önceden 925 kullandığım için bunun tasarımı biraz plastik gibi onun dışında memnunum

• Elektronik biraz da şans işi tabi.Misal lenovonın tabletini kullanıyorum maşallah taş gibi herhangi bir problem yok.Şahsen hem ses kalitesi hem ara yüz hem de güncelleme desteği olarak lenovo öneririm.Daha önce windows Phone kullanmış biri olarak aman uzak durun hocam zamanında biz de çok bekledik uygulamalar gelir,gelişir diye ama gelmiyor kısaca çöp.En son dayanamayıp note 4 aldım bariz toz attırır.O kasma olayı android 5'ten sonra tarih oldu bakmayın denilenlere.Yok illaki bilinen marka derseniz samsung Grand prime alın derim.Hem 4gli hem güncel bir model işinizi görür.

• Anladım. Teşekkürler, zaten uygulama olmaması sorun değil de miladının uzun olmasını istiyorum. Bilinen marka olması daha iyi olur. Samsung Grand Prime hoş gibi ama bilemiyorum. Burada kafama takılan şey şu: 700 liraya bir Lumia bir de 700 liraya Grand Prime aldım diyelim. Bunların birbirine avantajları ne olacak? Servis durumunu bilmiyorum, mağaza hiç umurumda değil. Stabilite, pil ve kullanım ömrü nasıl olur ki bu iki telefonda?
  • quote:

Anladım. Teşekkürler, zaten uygulama olmaması sorun değil de miladının uzun olmasını istiyorum. Bilinen marka olması daha iyi olur. Samsung Grand Prime hoş gibi ama bilemiyorum. Burada kafama takılan şey şu: 700 liraya bir Lumia bir de 700 liraya Grand Prime aldım diyelim. Bunların birbirine avantajları ne olacak? Servis durumunu bilmiyorum, mağaza hiç umurumda değil. Stabilite, pil ve kullanım ömrü nasıl olur ki bu iki telefonda?

Mağaza sorun değilse amdroide bulaşmayın ,şarj ve uzun ömürlük te lumia tokatlar

• Telefonda ekstra birkça uygulama var zaten. Şarj önemli dediğim gibi ama. Tasarruf modu gibi modlar var mı? Yukarıda bir arkadaş 8.1'li telefon alma dedi ama 540 veya 640 güzel telefonlar gibi. Aydınlatabilir misiniz?
  • Hocam Türkiye'de servis işi Allaha emanet o konuda garanti veririm:) Bilindik marka güncelleme almaz ama seni de üzmez.Kullanan arkadaşlarım mevcut daha bir problem yaşayanını görmedim.İsterseniz aynı fiyat aralığında htc desire serisi güzel modeller de mevcut.Onlara da bakabilirsiniz.Maksat almışken iyi bir şey alın sonra pişman olmayın.Karar sizin tabi saygılar.

• quote:

Telefonda ekstra birkça uygulama var zaten. Şarj önemli dediğim gibi ama. Tasarruf modu gibi modlar var mı? Yukarıda bir arkadaş 8.1'li telefon alma dedi ama 540 veya 640 güzel telefonlar gibi. Aydınlatabilir misiniz?

540 için garanti veremem ama 640 ın 2500mAh bataryası varki o ekranı baya taşır bu batarya .

• quote:

Telefonda ekstra birkça uygulama var zaten. Şarj önemli dediğim gibi ama. Tasarruf modu gibi modlar var mı? Yukarıda bir arkadaş 8.1'li telefon alma dedi ama 540 veya 640 güzel telefonlar gibi. Aydınlatabilir misiniz?

WP8.1'li telefon alırsan tecrübe etmiş olursun lakin verdiği his bambaşka, duruma göre W10'a geçme şansın var. Ama bu sefer tam performans alamazsın telefonundan. Kutudan çıktığında W10 yüklü gelen telefonlar daha düşük donanımlı olsalar bile daha iyi performans verirler sonradan güncelleme alanlara kıyasla. L640 güzel telefon, pişman olmazsın aldığına ama yıl kaç olursa olsun her zaman daha güncelini almakta fayda var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.