Şimdi Ara

SİZCE ALMALIMIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 GB 1666 MHZ CORSAİR RAM
    320 GB HDD
    NVİDİA GT 710
    ARKADAŞLARIM ABİLERİM HEPSİNE 600 TL VERİCEM BU KADAR PARAM VAR NASIL SİZCE İYİMİ.

• işlemci yaklaşık 2010 model civarı bence daha güzel bir sistem bakabilrisin yeni nesil 3000 serisi olsun 2000 serisi olsun i3 al Hdd çok düşük önbellek düşük olucagından pek hatırı sayılır bir hıza sahip olamayabilirsin dostum
  • Selamlar,

Öncelikle sistem iyi değil bu kesin ama fiyat ve sisteme bakıldığında iyi bir sistem. Ödeyeceğiniz para güncel i5 işlemci parası bile değil bir parça yerine bir çok parça alıyorsunuz :)

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    bütçem bu kadar yani bu fiyata daha iyisini alabilirmiyim ...
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim xemreg fakat bütçem bukadar yani ben gta 5 ultrada oynamak istemiyorum lol gta medium tarzı yeterlimi bu sistem
  • RCZ İLKAN R kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Oynatmaz gibi bir durum yok 1920 x 1080 düşük ayarda muhtemelen can sıkacaktır ama çözünürlüğü düşürürseniz en düşük ayarda 30 fps yakını bir değer alırsınız diye tahmin ediyorum. Diğer yandan rahat oynatırmı rahat oynatması için bir oyunun 60 fps vermesi gerekir ki bu değerlere ulaşması imkansıza yakın eğer 30 fps yeterliyse 30 a yakın bir değer verecektir.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Selamlar,

Oynatmaz gibi bir durum yok 1920 x 1080 düşük ayarda muhtemelen can sıkacaktır ama çözünürlüğü düşürürseniz en düşük ayarda 30 fps yakını bir değer alırsınız diye tahmin ediyorum. Diğer yandan rahat oynatırmı rahat oynatması için bir oyunun 60 fps vermesi gerekir ki bu değerlere ulaşması imkansıza yakın eğer 30 fps yeterliyse 30 a yakın bir değer verecektir.

Kolay Gelsin..

Arkadaşımla aynı şeyleri düşünüyorum. Ek olarak, bunu alıp, ilerleyen zamanlarda kesinlikle bir ssd ve bir de ekran kartı alırsın, mesela ikinci el. Bu, yüksek beklentileri olmayan birini baya götürür kanısındayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Ocak 2017; 5:9:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 $ a geliyor sonuçta bence hiç düşünme bile
  • fiyat çok uygun, ihtiyacın varsa bence al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.