Şimdi Ara

sizce Altec Lansing FX5051 mi yoksa Sony DDWG800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan bilgisayar ve teknik servisi koyuncu elektronik sağolsun creative g500 mü güzel harcadılar . bilirsinizki g500 de kronik elektirik kesintisi hastalığı var . garantiden iade ücret yaptılar . derdim şuki sizce fx5051 mi yokda ddwg800 mü . tabi aralarında fiyat farkı oldukça var ama ses kalitesi nedir . fx5051 için seste bozulma yapıyor diyorlar doğrumudur . hem müzikte hemde filmde iyi bir sistem almak istiyorum . gönül ister daha iyiy bir seçim hi-fi sistem ama şu anda ikisi arasında git geldeyim yardımcı olursanız sevinirim ..... şimdiden teşekkürler...

• fx5051 de aşırı dip ses var..
    açtığında çok rahatsız eden bir hışırtı...
    estetik ve özellikle bas-tiz kalitesi olarak mükemmel bir set ..ama sırf bu rezil ses yüzünden iade ediyorum malesef.
  • Bu kadarmı kötü bu sistemdeki dip gürültü yaaw, siz en iyisi sistemleri bir şekilde dinlemeye çalışın. Yada biraz daha sabredin yılbaşında kampanyalar olabilir.
  • okadar kötümüdür altec . fiyatı uçuk ama sonye geçiş yapçaz galiba . ses netliği bakımından g500 den iyi dediler hem sinema hem müzikte . yani detay sesleri iyi alıyomuşsun doğrumudur altec te
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

fx5051 de aşırı dip ses var..
    açtığında çok rahatsız eden bir hışırtı...
    estetik ve özellikle bas-tiz kalitesi olarak mükemmel bir set ..ama sırf bu rezil ses yüzünden iade ediyorum malesef.

Doğru söylemiş fx-5051 setinde rahatsız edecek düzeyde dip ses var
  • iyiden iyiye altec e hevesim kaçtı . bana sistem önerebilirmisiniz
  • gigaworks s750 ile sony ddwg800 arasında tercihiniz ne olurdu
  • Bozulmayacağını bilsem tereddütsüz S750 derim ama...
  • s750 çöp diyosunuz yani
  • Tabiki değil piyasada kalan adam gibi 3-5 multimedya setten biri, ama ortalık hakkaten çöp set dolu.
  • son yıllarda piyasada her yönüyle tatmin edici hoparlör seti yok...
    gerçekten tuhaf birkaç yıl öncesinde optik-coaxial dahil türlü çeşit ve kaliteli modeller rahat bulunuyorken şimdilerde imkansız....

varsa yoksa Logitech böyle piyasaya
    Z5500 istisna.. apartman katlarında vs.. rahatszlık verir.üstelik 1000 lira neredeyse!! ...standart olan x530 filan ise tipsiz bir alet..

o yüzden ben şimdilik vazgeçtim set yenilemekten adam gibi setler gelene kadar.. elimdeki Philips A5.600 hala çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiran

okadar kötümüdür altec . fiyatı uçuk ama sonye geçiş yapçaz galiba . ses netliği bakımından g500 den iyi dediler hem sinema hem müzikte . yani detay sesleri iyi alıyomuşsun doğrumudur altec te

detaylar+bass+tiz çok güzel...birde estetik harikası uydular filan...

yalnız en önemli bir ayrıntı varki koca seti beş paralık ediyor: dip ses!!..
  • dün bütün gün gezindim mağzaları . anlamlı kafama yatıcak bi sistem gerçekten bulamadım . logitech x530 a da baktım oyuncak gibi bi sistem açıkçası hifi kurayım dedim jamo 5,1 hifi topladm fyatıda fena çıkmadı ama anfi derdi olduğundan bide ona para desek yine sonuçta 1500 ü buldu . ddwg800 aradımhiç bir yerrde kalmamış olsa ona razı olucaktım . gold bilgisayarda kampanyada s750 buldum son 1 tane kalmıştı araştırayım derken onuda kaçırdım . fiyatı 700 küsürlerdeydi . dımdızlak kalakaldım ortada ve mecburen kötünün iyisi diyebileceğim altec sipariş edicem . kötünün iyisi derkende dip ses rahatsızlığından dolayı dedim yoksa en başından beri kafamda altec var . desteklerinz için teşekkür ederim..!
  • dht-390 xp denon sistemini önerdiler sizce nasıl bir sistem kullanan varmıdır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiran

dün bütün gün gezindim mağzaları . anlamlı kafama yatıcak bi sistem gerçekten bulamadım . logitech x530 a da baktım oyuncak gibi bi sistem açıkçası hifi kurayım dedim jamo 5,1 hifi topladm fyatıda fena çıkmadı ama anfi derdi olduğundan bide ona para desek yine sonuçta 1500 ü buldu . ddwg800 aradımhiç bir yerrde kalmamış olsa ona razı olucaktım . ****da kampanyada s750 buldum son 1 tane kalmıştı araştırayım derken onuda kaçırdım . fiyatı 700 küsürlerdeydi . dımdızlak kalakaldım ortada ve mecburen kötünün iyisi diyebileceğim altec sipariş edicem . kötünün iyisi derkende dip ses rahatsızlığından dolayı dedim yoksa en başından beri kafamda altec var . desteklerinz için teşekkür ederim..!

dip sesi sorun etmiyecekseniz (sesi açınca belli olmuyor zaten sessizken belli o zamanda kapatırsınız kumanda ile) en doğru tercih Altec FX5051 şu anki piyasada...
    dahili ses kartı+usb bağlantısı+güçlü woofer gerçekten iyi iş görüyor..yani standart müzik+oyun için ideal set..

x-fi ses kartı vardı ayrı ayrı denedim büyük fark görmedim kendi kartı ile x-fi arasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 12 Aralık 2009; 14:13:14 >

• media markta buldum sony ama 970 lira denon tavsiye ettiler oda hoperlörler çin malıymış onun fiyatıda 1000 lira eğer sony iyi bir fiyatta bulamassam yada creative s750 altec almayı düşünüyorum . yılbaşı geliyor illaki indirimler olucaktır acele etmeden iyi bir araştırma yapmak istiyorum . tüh dememek için . teşekkürler
  • Harman Kardon HKTS 11 bu hoperlörleri ses kartına arada anfi filan olmadan bağlıyabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
  • Bağlayamazsın, bir AVR olmadan bu seti çalıştıramazsın.
  • altec lansing aldım . güzel bir sistem çıktı öle dip ses filan yok olanda rahatsız edicek kadar değilmiş sadece sesini çok açarsanız bozma yapıyor buda takıcak birşey değil . tavsiye ederim . ses kalitesi cretive ve logitech markalaı ürünlerden kat kat daha iyi . detay ses çok iyi basta sisteme göre yeterli . apartman dairesinde oturuyorsanız tek geçilebilcek bir sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.