Şimdi Ara

Sizce Anadolu mu? Uludağ mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayar öğretmenliği okumak istiyorum. sizce Anadolu Üniversitesi mi yoksa Uludağ Üniversitesinde mi rahat ederim. Bu arada İzmir'de oturuyorum.

• aü yunus emre kampüsü hakkında biraz öngörü sahibi yapabilir seni

http://forum.donanimhaber.com/m_33002139/tm.htm

istediğiniz bölümde isteğe bağlı ingilizce hazırlık vardır.

iki şehirde de yaşadım, bursada 4 yıl.
    1 senedir eskişehir'deyim.

tabi bursa 4. büyük şehirdir.

ama eskişehir'de herşey öğrenci bazlıdır. ulaşım bakımından da iyidir, ankara ile duble yol bağlantısı ve hızlı tren vardır.
    ankara istanbul izmir trenlerinin kesim noktasıdır.

insanı açık görüşlüdür aynı zamanda.

bursaya gelirsek, bursa tarihi bir şehir. çok severim orayıda. özellikle uludağ var ve mudanya'da balık keyfinin tadına doyum olmaz. doğası eskişehir'e göre daha güzeldir, ama eskişehir oraya oranla öğrenci için yaratılmış bir şehir havasındadır.

belediye başkanımız da prof. dr. yılmaz büyükerşen, eski rektörlerimizden. ogü dahil birçok üniversitenin anadolu üniversitesinden ayrılarak gelişmesine önayak olmuştur.
    6 yıl önce geldiğim eskişehir ile geçen sene geldiğim eskişehir arasında sıradağlar var.

• ben o konuyu araştırdım. ama benim demek istediğim izmir den giden birisi hangisinde sıkıntı çekmez ya da daha az çeker.
  • bence ikisinde de çeker.

izmirden new yorka gitsen bile sıkıntı çekersin dostum.

kampüs hayatından yırtmak istiyorsan yunus emre'de fazlasıyla var o ayrı.
  • Bursa kesinlikle öğrenci için uygun bir şehir değil ortamı açısından.. gerisine siz karar verin.
  • Bir Bursalı olarak Bursa'nın pahalı ve oldukça sıkıcı bir şehir olduğunu söyleyebilirim. Öğrenci için pek ideal değil.

Eskişehir tercih ederim, ben olsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.