Şimdi Ara

sizce asus mu lenovo mu almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kasa tamamı ile plastik malzeme. Ancak çok şık görünüyor. Metal aluminyum tarzı yüksek kalite malzeme düşünüyorsan seni tatmin etmiyecektir.

Hoparlör enteresan bişey goremedim ses ekrandan geliyor.ekranın alt kısmından ama ses seviyesi güzel ve yeterli. @bilcs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justings J kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardan 3.099 tl ye aldım
    Daha bir gün oldu kullanalı işlerimden dolayı günde 3 saat kullanıyorum. ilk izlenimim iyi
    Çok sesdiz ve ısınmayan bir alet kesinlikle bu konuda memnun bırakır. Hafta sonu iznimde bikaç büyuk çaplı oyun alıp yükleyip oynayacağım o zaman performansını tam olarak kavrayacağım.

Ben şu anlık memnunum ve öneririm asus dedikleri kadar iyi bir markaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: krasimir

Vatan bilgisayardan 3.099 tl ye aldım
    Daha bir gün oldu kullanalı işlerimden dolayı günde 3 saat kullanıyorum. ilk izlenimim iyi
    Çok sesdiz ve ısınmayan bir alet kesinlikle bu konuda memnun bırakır. Hafta sonu iznimde bikaç büyuk çaplı oyun alıp yükleyip oynayacağım o zaman performansını tam olarak kavrayacağım.

Ben şu anlık memnunum ve öneririm asus dedikleri kadar iyi bir markaymış

İyi markaymış dedin toplanırlar gelirler şimdi msi lenovacılar

• Bilgilendirme için teşekkürler güle güle kullanın

• Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    Gelsinler yav onlarda iyi markacılık yapmaya gerek yok ama asus'u laptop olarak çok fazlasıyla ovüyorlar ve bence de övgüyü hak ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krasimir

Gelsinler yav onlarda iyi markacılık yapmaya gerek yok ama asus'u laptop olarak çok fazlasıyla ovüyorlar ve bence de övgüyü hak ediyor

Maı da sağlam makina ama mavi ekran hatadı kronik bazen can sıkabiliyor

• Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    Msi leri hiç incelemedim ancak iyi diyorlar fiyat olarak yüksek sanırım orta halli benim pc ayarındaki modeller

• Bu model popüler oyun serilerini kaç sene idare eder acaba ? Ben mevcut hp labtop ımı 8 senedir sorunsuz kullandım.. Artık yeni teknoloji bir alet alma vakti geldi dedim.. 4-5 sene kafa rahat ettirecek bir model olsun istiyorum.. Bütçeyi 3500tl den 5000 TL e yükselttim.. Fakat kafamdaki labtop larla ilgili soru sorduğumda sürekli bu modele yönlendiriyor kullananlar.. 2 gündür ekran kartı incelemelerine bakıyorum 950m kartı 850m den çok az yüksek puan alıyor.. Üstelik popüler oyun serilerinde 20fps nin zar zor üstünde sonuç veriyor.. Buna rağmen her alan olumlu yorum yapıyor.. Bu nasıl iş anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.