BF2 biraz daha iyi BF1942'ye göre ama BF1942'nin de ayrı bir zevki vardı!
bf2 de oynanış ta çok gelşmş grafiklerin yanında 1942 çok gsel kaç senedr oynuyorum ama anlamadığım bir şekilde kasıyor BF2 ÇOK İYİ KASMADAN OYNARKEN 1942 ÇOK KASIYOR ANLAMADM GİTTİ
bf2 bence çok çok daha güzel
bf2..
bence BF1942
1942 güzeldi ayrıca müziklerine hayranım yaaaaaaaaaa çok güzel müzikleri vardı.
Tarafsiz olmak gerekirse bf2 goruntusu ve silahlarin nisan alma ozelliklerini silahin orjinaliyle ayni olmasi ve takim oyununun (özellikle topcu ateji ve kumandanin ayri olmasi, kücük timlerin bulunmasi) yonuyle daha elverisli ama ne varki araclarin ozellikle jetlerin cok hizli haritanin ise cok kucuk olasi bu aractan fazla zevk alamamamiza neden oluyo. Ama bf 42 bikere cok kisi ile oynamak icin gayet guzel. Hava savaslari daha akici(tabi ucagin panelleri gorusu engellemese daha ii olurdu) ayrica bf42 teknolojinin eski olmasi nedeniyle verdigi egzotik tat ve savasin gidisatinin oyuncunun yetenegine bagli olmasi (ki bence bf vietnamda bu dahada acik) gayet guzel. Mesela bf2 de tanklar cok zayif kalmis. binalarin arasinda pek is gormuyo ayrica helikopterler cok gucsuz yerden atilan roketler canlarini okuyo. Sonuc olarak ben hepsinde ayri bir tat aliyorum ama arkadaslarla ne zaman bulussam bf42 yi tercih ediyorum
bence 1942 en mükemmel battlefield oyunudur. o oyunda da wake island ı çok severim. 1942 den sonra vietnam ı seviyorum. sonrasında desert combat güzel. en sonunda da bf2 var. sonuncu olmasının nedeni ise oyunu gerçeklikten uzaklaştırmaları.
bf2 de bissürü özellik var yani haritayı gerçek bi savaştaymışsınız gibi kullanabiliyorsunuz üzerinde emirler veriyorsunuz yardım istiyorsunuz timler ayrı taktik yapıyor komutan hepsini yönlendiriyor topçu atışları süper bişi komutan olunca zaten oyun oynayamıyorsunuz haritayı açıp sürekli taktik yetiştirmeniz gerekiyor topçu ateşlerini yardımları uydu görüntülerini yönlendirmeniz gerekiyor ki gerçekten denenmesi gerekiyor bence özellikle 64kişilik server olduğunu düşünürsek 31kişiye komuta ediyorsunuz ve hepsini idare etmek çok zevkli oluyor :) 1942 nin de tarihi bi kokusu var o süper duygusu fln daha ii :) helikopterler o kadar güçsüz değil ya vurulmamak için yanıltıcı bişiler bırakıyorsunuz hedeflerini şaşıyor füzeler fln:P
Battlefield 2
Yahu yapmayın hangisi gerçekçi battlefield serisini o çizgi roman havasından bf2 kurtardı...ve online sistem olarak bence çok daha zevkli, birçok arkadaşın burda ranked serverlarda oynamadığı için vietnam veya 42 dediğine inanıyorum...bence bf2
tabigi battlefild 2 cok gercekci gunumuz teknolojisi silahlar 1942 ye gore cok fazla gelismis daha ne olsun iste super bir oyun bf2 uzerine daha oyun tanımam
bf2 tek geçerim diyorum ama birde şu sorunları olması arada bir bağlantı gidio uyuz olyorum mesela 3 gündürde statslara bir tülü update gelmedi sonumuz ne olcak belli değil 3 gündür 1000 e yakın puan yaptım inşallah uçup gitmez puanlarım
battlefield 1942
BF2 bencede
bf 42 oynanış olarak yeni başlayanları biraz zorlar ama savaş atmosferi bf2 den daha iyidir. bf2 ise gerek silahlar gerek görüntü ile bf42 yi sollamaktadır. Yani skor Battlefield 1942:1 Battlefield 2:1
Bu arada bf2 deki m4 ve m16a2 otomatik ateş etseydi daha iyi olurdu