Bildirim
Sizce bilgisayarim nasil?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
açıkca solemek gerekirse total war 2 oyunu bilmiyorum ama eğer iyi bi oyunsa çok fps kaybedersin ve leptop var sende herhalde ekran kartı iyiyse beki low da oynarsın -
harici gpu yok galiba. hd 4000 ile de çoğu oyun sıkıntı çıkartır lowda bile süründürür -
doğru solemiş bende ekran kartı resm açılmıodu yeni açldı kardeş en iyisi burdan doğru babanın yanına gidiyosun pc al diye yalvarıosun sonra olur derse biz sana kasa toplayak -
laptop kardesim,herkez lowda bile oynuyamissin dedikleri oyunlari very hardda oynuyorum hic kasmadan nedense bende anlamadim -
laptoplarda da harici gpu olur kardeş. Seninki integrated denilen yani işlemci içinde mevcut olan gpu ve genelde çok zayıf kalırlar haricilere göre. Haricide nvidia veya amd nin oluşturduğu hd7670m hd8670m gt 840m gtx770m gibi gpu lardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X