ne vuruyon lan diyormuş istersen birde sen tokatla elemanın çavuşu belki sana kızarda tükürür bile tövbe tövbe
quote:
Orjinalden alıntı: ayaz_efe
quote:
Orjinalden alıntı: _Ceza
çavuşu tokatlayınca, tepki geliyor mu çavuştan ?
ne vuruyon lan diyormuş istersen birde sen tokatla elemanın çavuşu belki sana kızarda tükürür bile tövbe tövbe
sana tukurdu galıba dıkkat et agzına kacmasın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ayaz_efe
quote:
çavuşu tokatlayınca, tepki geliyor mu çavuştan ?
sana tukurdu galıba dıkkat et agzına kacmasın
aklınca belden aşağı espri yapınca kmik olduğunu sanan tipik abaza sen buralarda pek takılma oksijen al kapını pencereni aç biraz elde kalanlar bir süre sonra zehirler seni dikkat et abi tavisyesi sana
body i napıcaksın bu yaşta ilerde hem kel hem fodul olursun boşver
quote:
Orjinalden alıntı: IKıroooI
ben 14 yaşındayım ist/bah.deim biraz kalıplıyım(biraz) bady e gitmeyi düşünüyorum yorum bekliyorum sizce gitmeli miyim gidersem vucudumun ne bölgelerinde degişiklik olucak
not:ayda 55YTL
55 kiloyla nasıl kalıplı oluyorsun Boşuna gitme bu yaşta bi 3-4 yıl sonra gidebilirsin.
bencede gerek yok ama kilo vermek istiyorsan koşu falan yap
1.60 boyla kas yapsan nolacak? Mahalle krolari gibi gezeceksin sokakta..
koşunu yap mekiklerini çek yazda geldi yüzersin basket oyna bodye sonra gidersin kardeşim bu yaşlarda zorlama kendini fazla, al bi dambıl fazla ağır olmamak kaydıyla ve internet sitelerine bak doğru ve bilinçli bi şekilde yap çalışmanı
Dövüş sporuna yazılmanı öneririm aikido gibi.
Yaşın küçük daha büyüme çağındasın. 4 yıl daha bekle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme