Şimdi Ara

sizce boyum uzarmı ya ? ne olur bişe söğleyin ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sene içerisinde 5-6 santim civarı uzadıysan bundan sonra anca 5 santim uzarsın.Ama tabi Allah bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzarsin

• her insan yılda 5 cm uzar zaten kardeşim uzamazsa sıkıntı vardır orada
  • benim babam uzunda anne orta inşallah bende 180-184 arası bişe falan olurum en az ya
    ama amca tarafını görmen lazım en kısası babam oda 1.78-1.80 falan diğerleri 1.90 dan fazla olan bile var yani ama dayımların tarafı 1.70 lerde

bide uzamanı evreler halinde yazarmısın yani lise 1:?? lise 2:?? lise :?? gibi yazarmısın rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jantidadas -- 17 Ağustos 2016; 10:33:55 >
  • Şu an 60 lardaysa 1.74 falan kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jantidadas

benim babam uzunda anne orta inşallah bende 180-184 arası bişe falan olurum en az ya
    ama amca tarafını görmen lazım en kısası babam oda 1.78-1.80 falan diğerleri 1.90 dan fazla olan bile var yani ama dayımların tarafı 1.70 lerde

tam olarak sayı versene anne babanın boyunu.
  • annem kısa 155-160 arası tam bilmiyorum
    baba 179
  • Annene söle sana iyi baksın
    Günlük peynir yoğurt tüketimine aksatma,
    beslenmene dikkat et,
    en az 20 cm daha uzarsın

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    inşallah ya süte gaz verdim günd 2-3 bardak süt içiyorum yoğurt peynir falan yiyorum
    kickboxa başlıycam ısınma hareketleri koşu falan olduğu için belki yardımı olur diye
    daha ne yapiyimki yeterli olurmu bunlar
  • Ben Lise 4'e Geçtim Senden Daha Kısayım Annemler Falan Hep Anlatıyo Dayın Senin Yaşındayken Daha Kısaydı Sonradan Bi Anda Uzadı Diye Ben O Yüzden Dert Etmiyorum

Şuan 1.60 Boyum Var
    Sanırım 1.70 Falan Olurum. Dayılarım Ve Amcalarımda Öyle.

Edit : Dert Etme Uzarsın Sende 1.75 Falan Olursun Hadi Olamadın En Kötü 1.70 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 17 Ağustos 2016; 10:41:04 >
  • jantidadas kullanıcısına yanıt
    Et yemeyi de ihmal etme
    Ha bi de osbire fazla heves etme,bırak vücut uykuda atsın,sana yeter o,şimdiden bünyeni alıştır buna.

• quote:

inşallah ya süte gaz verdim günd 2-3 bardak süt içiyorum yoğurt peynir falan yiyorum
    kickboxa başlıycam ısınma hareketleri koşu falan olduğu için belki yardımı olur diye
    daha ne yapiyimki yeterli olurmu bunlar

süt, yoğurt veya sporlar olacak bir şey değil. çevresel faktörlerin etkisi çok az.

anne ve babanın boyuna göre tahminen 175 civarı olacaksın. (anne boyu + baba boyu + 13)/2 diye bir formül var yaklaşık değeri veriyor. doğruluğu tartışılır ama ben ve kardeşim buna uyuyoruz.
  • Kardeşim tamamen genetik ben 14 yasindayken benim arkadasimla boyum ayniydi 1.75 liseyi bitirdigimde arkadasin boyu 177 benim 193.Dedigim gibi en büyük faktör genetik kimi lisede uzar kimisi lisede uzamaz kimi 25 yasina kadar uzar kiminin 16-17 sinde biter

• jantidadas kullanıcısına yanıt
    Abicim hem soru soruyorsun hem de çok bilmişlik yapıp her insan zaten 5 santim uzar uzamazsa sıkıntı vardır diyorsun.Çok biliyorsan gelip buraya niye konu açıyorsun insanların görüşüne saygı göstermeyeceksen.İnsanın belli bir dönem de yıl içerisinde cok uzadığı yani 5 ila 15 santim arası bir zaman vardır o zaman da uzadiktan sonra uzama yavaşlar ot değilsen sürekli her sene 5 santim uzamazsın.

• onu hesaplayınca benim babamın anne baba boy ortalamalarından hesaplayınca babamın boyununda 170 falan olması gerekiyo ama bu kardeşlerin hepsi 1.80 ve üzeri bu nasıl olucak
    bence genetikle alakalı bişey formullerle olucak iş eğil bence
  • 6 yaştan ergenlik dönemine kadar yılda 5 cm uzamaktadır. Ergenlik döneminde ise büyüme patlaması olur ve bu dönem boyunca kızlar ortalama 15 cm, erkekler 20 cm uzamaktadır.Ergenlik dönemi bitiminde boy uzaması durmaktadır.
  • onu banada çok diyolar ama benim hayalimdeki meslek için dert ediyorum ya
  • quote:

onu hesaplayınca benim babamın anne baba boy ortalamalarından hesaplayınca babamın boyununda 170 falan olması gerekiyo ama bu kardeşlerin hepsi 1.80 ve üzeri bu nasıl olucak
    bence genetikle alakalı bişey formullerle olucak iş eğil bence

aşağı yukarı böyle. annen baban uzun değil ki. 185 olmayı bekleme bu saatten sonra
  • Kendini tatmin etmek için başlık açan bir ergen daha soru sorup kendi cevaplıyor.Uzatmaya gerek yok blok.

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    uyku düzeninin önemi varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.