Şimdi Ara

Sizce bu ban sebebimidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkdaşlar tekrar buraya copy paste yapmak istemiyorum ama haklı olduğum düşünüyorum, dışardan görüş almak istedim çnkü orda anca oranın adminleri takılıyor. Bu sebeple herkes tek fikir ve saçmalamaya devam ediyor.
    Sizin görüşleriniz neler sizce bu spray bu kadar büyütülcek bir şey mi.

Sizce bu ban sebebimidir?

açıklamalar aşağıdaki linkte yapılmıştır

http://www.tf2turkiye.com/threads/bu-sprey-ban-sebebi-mi.89/

burada amacım sizin görüşünüzü almak dediğim gibi orada kendi forumları olduğundan hemfikir olabiliyorlar ama burada da herkes hemfikirse ben haksızlıgımı kabul ederim.
    Saygılar hepinize iyi oyunlar...

• TurkOGP'den ne beklersin
    "Sunucuya 10 yasında 8 yasında 13 yasın çocuklarda girmekte"
    hiç olmazsa kendilerini biliyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 5 Ağustos 2012; 17:38:03 >
  • Spraydan değil, şahsa hakaretden banlanmışsın

@Nintendo., 20 yaşından küçük admin yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 7 Ağustos 2012; 18:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Spraydan değil, şahsa hakaretden banlanmışsın

@Nintendo., 20 yaşından küçük admin yok diye biliyorum.

adminlerin yaşını değil giren kitleyi diyordum.ama adminlerin işini iyi yaptığını hiç söyleyemem.
  • o serverda kimse şahsa hakaret ettiğimi söyleyemez bazı insanlar o linkteki yorumları hakaret olarak algıladı, neyseki aklı başında ve anlayışlı yöneticisi var ve olayı anlatınca sorun kalmadı. forumdan halâ tehditler geliyo zaten bu iş yaşta değil biraz kafa yapısında, iftira atmak ise ona hiç gelmiyim bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIZA BABA2

o serverda kimse şahsa hakaret ettiğimi söyleyemez bazı insanlar o linkteki yorumları hakaret olarak algıladı, neyseki aklı başında ve anlayışlı yöneticisi var ve olayı anlatınca sorun kalmadı. forumdan halâ tehditler geliyo zaten bu iş yaşta değil biraz kafa yapısında, iftira atmak ise ona hiç gelmiyim bile :)

Tehditler geliyor derken, açabilir misiniz olayı acaba ? Yada özel mesajla anlatsanız ?

Gerek TurkOGP serverlarından, gerek orda oynayan "bazı" oyunculardan, gerek yönetim kadrosu ve adminlerinden hiç mi hiç hazzetmiyorum. Bana göre hepsi de gereksiz şeyler. Böyle birşey yaşanmış olmasına hiç şaşırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Ağustos 2012; 16:05:44 >
  • mesela orda bahsedilen serhat isimli şahsin özel msjını atıyım sana ben msj olarak
  • saxton hale serverlarında bi arkadaşım vardı, micspam falan yaptığı yoktu, oyundakilerle konuşuyor, ortamı canlandırmaya, eğlendirmeye çalışıyordu.Mute yedi.Duymak istemeyen ESC'deki menüden mute yapabilir dedi.Ban.Normal serverda bile olmaması gerek ama özellikle Saxton Hale serverlarında, yani eğlence serverlarında, ve malum arena modunda öldükten sonra direk doğamıyorsun, tabi çok ciddi bir olaydayız, kimse konuşmamalı.İşin en komik tarafı her gün giren %98'lik çocuk kısım o kadar konuşuyorlar saçma salak, biz bunu yapınca ban.Yav he he.Böyle adminlik mi olur?Tam anlamıyla bir rezalet.Hatırlarsanız CS'de vardı eskiden bazı adminler, kendini çok öldürenlere ban atardı.Onlar ile TurkOGP adminlerin hiç bir farkı yok gözümün önünde.TurkOGP adminlerine 7 yaşındaki çocuklarla takılırken eğlenceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

saxton hale serverlarında bi arkadaşım vardı, micspam falan yaptığı yoktu, oyundakilerle konuşuyor, ortamı canlandırmaya, eğlendirmeye çalışıyordu.Mute yedi.Duymak istemeyen ESC'deki menüden mute yapabilir dedi.Ban.Normal serverda bile olmaması gerek ama özellikle Saxton Hale serverlarında, yani eğlence serverlarında, ve malum arena modunda öldükten sonra direk doğamıyorsun, tabi çok ciddi bir olaydayız, kimse konuşmamalı.İşin en komik tarafı her gün giren %98'lik çocuk kısım o kadar konuşuyorlar saçma salak, biz bunu yapınca ban.Yav he he.Böyle adminlik mi olur?Tam anlamıyla bir rezalet.Hatırlarsanız CS'de vardı eskiden bazı adminler, kendini çok öldürenlere ban atardı.Onlar ile TurkOGP adminlerin hiç bir farkı yok gözümün önünde.TurkOGP adminlerine 7 yaşındaki çocuklarla takılırken eğlenceler dilerim.

Türk serverları arasında Bilge Oyuncu iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

saxton hale serverlarında bi arkadaşım vardı, micspam falan yaptığı yoktu, oyundakilerle konuşuyor, ortamı canlandırmaya, eğlendirmeye çalışıyordu.Mute yedi.Duymak istemeyen ESC'deki menüden mute yapabilir dedi.Ban.Normal serverda bile olmaması gerek ama özellikle Saxton Hale serverlarında, yani eğlence serverlarında, ve malum arena modunda öldükten sonra direk doğamıyorsun, tabi çok ciddi bir olaydayız, kimse konuşmamalı.İşin en komik tarafı her gün giren %98'lik çocuk kısım o kadar konuşuyorlar saçma salak, biz bunu yapınca ban.Yav he he.Böyle adminlik mi olur?Tam anlamıyla bir rezalet.Hatırlarsanız CS'de vardı eskiden bazı adminler, kendini çok öldürenlere ban atardı.Onlar ile TurkOGP adminlerin hiç bir farkı yok gözümün önünde.TurkOGP adminlerine 7 yaşındaki çocuklarla takılırken eğlenceler dilerim.

Turk serverları arasında Xkafe ıyıdır bilge xkafenin çeyreği bile olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEM-ÂBÂD

quote:

quote:

Asıl Xkafe en kötü serverlere sahiptir. Forumuna açılan itiraz konularını bile görmüyorsun demek ki? Huntsman kullanan 10 kişiden 6sını banlarlar yediremezler kendilerine. İyi kullnan kişilere "hileci" deyip geçerler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ADEM-ÂBÂD

quote:

quote:

Asıl Xkafe en kötü serverlere sahiptir. Forumuna açılan itiraz konularını bile görmüyorsun demek ki? Huntsman kullanan 10 kişiden 6sını banlarlar yediremezler kendilerine. İyi kullnan kişilere "hileci" deyip geçerler.

Verilen cevapları da okumuyorsun demek ki?
    Bilgeoyuncuya kötü diyemem ama asla bir Xkafe olamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.