Şimdi Ara

Sizce bu discman alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette dolaşıyordum, çoğu yerde discman fiyatları çok ucuzlamış bu yüzden bende bir tane discman almayı düşünüyorum..çok uygun fiyata Napa marka discman buldum..Özelliklerine burdan da bakabilirsiniz:http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=NAPA.MP3.DAV396&altgrup_id=4.
    Modeli: NAPA - DAV396
    .. Merak ettiğim şu, napayı nasıl bilirsiniz?şarkılarda atlama falan yaparmı çünkü eski discmanim çok atlama yapıyodu duruyodu,otobüste muzik dinleyemiyordum, böyle sorunlarla karşılaşır mıyım? Bir de hani böyle discman çantası varmı bildiğiniz güzel,içine bi kaç cd de koyabileceğim.. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epic -- 29 Ocak 2006 19:27:17 >

• verdn lınkte bsy gorunmuo ama benım gorusm bu saatten sonra pek anlamlı gelmıo dıskman almak .. mp3 playerlar varken nebılm tercıh meselesı..
  • evet lınkte bısey gözükmüyo ama sen bütceen göre bısey almak istiyosan dıscman olabılır
    ama ben ırıverın dıscman lerini öneririm ve sony nın
  • linki engellemişler mp3 yazıyo diye..

link burada tıklayın

yani alacağımda bunun fiyatı çok uygun. napa markası hakkında bilgisi olan yokmu yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epic -- 29 Ocak 2006 20:42:14 >
  • ben verdgn lınkede gıremıorm :) abı suraya resımlerını bılgılerını koysana amma kastın bızı ya
  • NAPA lar genelde kaba ve büyük oluyor ama kalitelidir.....
  • Eğer bir discman alacaksan bu konunun uzmanı varken neden napa alıyorsun.. I RIVER IMP 700T!! Gerek radyosu gerek ses kalitesi bir discman in çok çok ötesinde.. Kesinlikle tavsiye ederim..
  •  Sizce bu discman alınır mı?

Marka : NAPA
    Ürün : DAV396 CD/MP3 ÇALAR, Ultra ince(18mm)
    Ürün Kodu : NAPA.MP3.DAV396
    Medya : CD/CD-R/CD-RW
    Dosya Formatı : MP3, CD-DA
    Şok Koruma : 480s(MP3), 160s(Ses CD)
    Kumanda : Var (LCD ekranlı)
    LCD Ekran : Var (2 satır)
    ID3 Tag Desteği : Var
    Ekolayzer : Var
    Güç : 2x dahili şarj edilebilir Pil
    Pil Ömrü : ~ 12 saat
    Ağırlık (Pil hariç) : 150g
    Ölçüler : 134x135x18.4mm

Garanti Süresi (Yıl) : 2

Fiyatı da hızlı sistem de: 60ytl

bunu almayı düşündüm çünkü 60 ytl..hiçbirşey:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epic -- 29 Ocak 2006 22:43:52 >

• fıyatı cok uygun evet :) acıkcası bı fıkrım yok ama gzl gorunuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

benım gorusm bu saatten sonra pek anlamlı gelmıo dıskman almak .. mp3 playerlar varken nebılm tercıh meselesı..
  • Napa kim ya ?
    Bence boşver Napa'yı, iRiver - Panasonic vs. daha iyidir, biraz daha paran varsa iRiver imp-550 al...
  • bende bu markanın çok iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ama baktım birisi iyi yazmış, herhalde ben karıştırıyorum dedim.

iriver gibi markalar dururken bu pek düşünülmemeli bence. elektronik alet sonuçta. para verip seni tatmin etmemesi de var. iriver al, işin garanti olsun.

pek duyulmuş bir marka da değil bu alanda gördüğüm kadarıyla.
  • arkadşalr bende alıcam ne tavsiye edersiniz fazla pahalı olması ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530

arkadşalr bende alıcam ne tavsiye edersiniz fazla pahalı olması ama

mp3 çalar mı discmanmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530

arkadşalr bende alıcam ne tavsiye edersiniz fazla pahalı olması ama

Ayırdığın bütçeni söyle, biz de ona göre bir discman ya da mp3 player söyleyelim.
  • Bence bu saatten sonra discman almaya değmez. Çünkü bi cd ortalama olarak 170 mp3 alıyo desek, o discmana verilecek parayla git 1 gb mp3 player al keyfine bak. Öyle kocaman şeyi yanında taşıdığına değmez. Artık discman devri kapandı bence...
  • kardeşim discman alabilirsin fakat neden diye sorarım sana eğer paran yoksa ok diğer türlü her koşulda mp3 derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.