Şimdi Ara

sizce bu hata yazılımdan mı yoksa ses kartımı hatalı üretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok fazla bu işlerden anlamıyorum hatalı bir soru ise kusura bakmayın. Arkadaslar gigabyt ın on board ses kartını kullanıyorum ve centerdan gelmesi gereken ses subwooferdan geliyor centerda wooferın ses tonlarını cıkarmaya calısıyor. Ayarlar girisler falan hepsini dogru yaptım. Sizce sorun yazılımsalmı yoksa hatalı üretim mi? (ses kartı: x48t dq6 nın üzerindeki ses kartı) Eger anakartta kaynaklanan bir problem ise ürün degisimi istemeyi düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimdiro -- 3 Ekim 2008; 20:08:21 >

• bazı onboard ses kartlarında center/sub sinyalleri değiştirme düğmesi vardır ( swap )
    ses özelliklerini yaptığınız yere bakın göreceksiniz mutlaka

quote:

Orjinalden alıntı: kimdiro

Çok fazla bu işlerden anlamıyorum hatalı bir soru ise kusura bakmayın. Arkadaslar gigabyt ın on board ses kartını kullanıyorum ve centerdan gelmesi gereken ses subwooferdan geliyor centerda wooferın ses tonlarını cıkarmaya calısıyor. Ayarlar girisler falan hepsini dogru yaptım. Sizce sorun yazılımsalmı yoksa hatalı üretim mi? (ses kartı: x48t dq6 nın üzerindeki ses kartı) Eger anakartta kaynaklanan bir problem ise ürün degisimi istemeyi düsünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimdiro

Çok fazla bu işlerden anlamıyorum hatalı bir soru ise kusura bakmayın. Arkadaslar gigabyt ın on board ses kartını kullanıyorum ve centerdan gelmesi gereken ses subwooferdan geliyor centerda wooferın ses tonlarını cıkarmaya calısıyor. Ayarlar girisler falan hepsini dogru yaptım. Sizce sorun yazılımsalmı yoksa hatalı üretim mi? (ses kartı: x48t dq6 nın üzerindeki ses kartı) Eger anakartta kaynaklanan bir problem ise ürün degisimi istemeyi düsünüyorum

ses sitemin ne ?
    sistemin in/out bölgesinin resmini buraya koyarmısınız ?
  • swap özeligini göremedim sanırım mevcut degil yada ben bulamıyorum biraz daha bakmakta fayda var. logitech x530 ses sistemim var in/out resimleri elimde mevcut degil birde creative in sound blaster audigy ses kartıyla denedim herhangi bir sorunla karsılasmadım
  • Arkadaslar tesekkurler swap özelligini AUDİO I/O altında resmin play tusunun yanına koymuslar ordan yapılabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.