Şimdi Ara

Sizce bu iPad Mini alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir iPad mini almak istiyorum. Sizce bu fiyata iPad Mini almak mantıklı mıdır?

iPad Mini

Not: Siteyi yeni keşfettim. Yeni üye olduğumdan 20 TL'lik indirim yapıyorlarmış. Faydalanmak isteyenlere haber vereyim dedim. Sanırım Anadolu Yakasındaki Buyaka AVM'nin sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut1717 -- 22 Kasım 2013; 12:16:41 >

• Hocam biraz zorla retina ekranli mini 2 yi al, inan 4sene sirtinda tasir seni, hem ecok ekran farki var pisman olursun sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz... Yok ben illa Mini alacam diyorsanız bekleyin 1-2 ay, Mini 2 satışı yayıldıktan sonra Mini fiyatları bu fiyatın altına düşecektir.
  • Aman hocam gözünü seveyim 300 lira olsa al da mini 2 buna 5 takıyor bence biraz kendini zorla mini 2 yi al yakında çıkacak zaten seni uzun süre götürür o çok da güzl bir cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız kaldım şimdi. Acaba bu mini 2 çıkınca kaça çıkar ki ?
  • aykut1717 A kullanıcısına yanıt
    İpad Mini Retina. 27 Kasım - 999tlden başlayan fiyatlarla.

Sizce bu iPad Mini alınır mı?

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina/16gb-uzay-grisi-wifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Aman hocam gözünü seveyim 300 lira olsa al da mini 2 buna 5 takıyor bence biraz kendini zorla mini 2 yi al yakında çıkacak zaten seni uzun süre götürür o çok da güzl bir cihaz

300 lira mi? Hicbi Apple cihazi yeni model ciktigi anda o kadar ucuzlamaz, hele ki cihaz yayilmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Aman hocam gözünü seveyim 300 lira olsa al da mini 2 buna 5 takıyor bence biraz kendini zorla mini 2 yi al yakında çıkacak zaten seni uzun süre götürür o çok da güzl bir cihaz

300 lira mi? Hicbi Apple cihazi yeni model ciktigi anda o kadar ucuzlamaz, hele ki cihaz yayilmadan

İlk olarak ben apple cihazı değilde sadece genel değerlendirme yaptım ayrıca bundan baya bir süre önce 300 küsüre alanlar oldu

• quote:

quote:

quote:

İlk olarak ben apple cihazı değilde sadece genel değerlendirme yaptım ayrıca bundan baya bir süre önce 300 küsüre alanlar oldu

2.el yada paralel ithalattır büyük ihtimal

• ulasates kullanıcısına yanıt
    Değil paralel uzaydan ithal etseler 300 lira olmaz sıfır mini
  • quote:

quote:

quote:

Allah allah kim almış dostum 300 küsür e ipad mini ? hani sıcakfırsatlarda da denk gelmedim,hani 300 e alan oldu diye fiyatı 300 olması gerekmiyor,atıyorum hepsiburada zamanında hd5870 ekran kartını 120 liraya mı ne sattı ki ozamanlar bu kartın fiyatı 4 haneli rakamlarda geziyordu yanılmıyorsam,sitede fiyatta hata olmuş,adam almıştı 3 4 tane site iptal etti adam uğraştı didindi etti yaptı kartları aldı,e şimdi hd5870 piyasası 120 lira mı oldu ? kaç sene önceki kart hala 2. eli o fiyata inmedi,insanlar böyle yanlışlıklardan 0 liraya 80 liralık gömlek alanlar,tv leri fotoğraf makinalarını inanılmaz fiyatlara alanlar olmuştu,hani hataydı fiyatta yanlışlık olayı ki 300 liraya ipad mini görmedim dahi en kötü 450 500 tl alanları gördüm ki onlarda puan ile çek ile vs. ozamanda dolar euro bukadar tavanda değildi bilemiyorum 300 lira işi zor şuan 699 resmi fiyatı olan mini,mini 2 gelincede 499 599 tl olsun başkada bence çok zor.

Alacak arkadaşa tavsiyem içinde mini 2 çıksın,mini fiyatları düşecek biraz daha çok yok şunun şurasında mini 2 ne kaldı,bence birazdaha bekle 680 650 liralar biraz çok duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

quote:

quote:

quote:

Allah allah kim almış dostum 300 küsür e ipad mini ? hani sıcakfırsatlarda da denk gelmedim,hani 300 e alan oldu diye fiyatı 300 olması gerekmiyor,atıyorum hepsiburada zamanında hd5870 ekran kartını 120 liraya mı ne sattı ki ozamanlar bu kartın fiyatı 4 haneli rakamlarda geziyordu yanılmıyorsam,sitede fiyatta hata olmuş,adam almıştı 3 4 tane site iptal etti adam uğraştı didindi etti yaptı kartları aldı,e şimdi hd5870 piyasası 120 lira mı oldu ? kaç sene önceki kart hala 2. eli o fiyata inmedi,insanlar böyle yanlışlıklardan 0 liraya 80 liralık gömlek alanlar,tv leri fotoğraf makinalarını inanılmaz fiyatlara alanlar olmuştu,hani hataydı fiyatta yanlışlık olayı ki 300 liraya ipad mini görmedim dahi en kötü 450 500 tl alanları gördüm ki onlarda puan ile çek ile vs. ozamanda dolar euro bukadar tavanda değildi bilemiyorum 300 lira işi zor şuan 699 resmi fiyatı olan mini,mini 2 gelincede 499 599 tl olsun başkada bence çok zor.

Alacak arkadaşa tavsiyem içinde mini 2 çıksın,mini fiyatları düşecek biraz daha çok yok şunun şurasında mini 2 ne kaldı,bence birazdaha bekle 680 650 liralar biraz çok duruyor.

Ya amma kurcaladiniz 300 kusure alan oldu hadi almadilar diyelim ben onun derdinde degilim benim orda dedigim mini 2 ye gore mininin kiyaslanamayacagi aralarinda 5 kata yakin performans var ben bunu ifade ediyorum

• Hocam bekleyin biraz hem bu sürede para da atarsınız kenara, mini2 alın derim uzun vadede kullanmak amacınızsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

quote:

quote:

quote:

Ya amma kurcaladiniz 300 kusure alan oldu hadi almadilar diyelim ben onun derdinde degilim benim orda dedigim mini 2 ye gore mininin kiyaslanamayacagi aralarinda 5 kata yakin performans var ben bunu ifade ediyorum

Dostum 5 kat olayı donanımsal birşey aradaki fark kapasitesi bu yani kalkıpta o 5 katlık farkı ne verebilecek ki ? grafikler 5 kat daha mı iyi olacak ios 7 daha mı hızlı çalışacak ki zaten akıcı öyle değil mi ? mini zaten akıyor yani öyle zorlandığı oyun uygulama sayısıda az hani android olsa onda donanım çok önemli ama bu ios hani uygulamayı açarken 5 10 saniye geç açıyor aradaki belki en belirgin farklar bu oluyor,velev ki bu farkı birşekilde gösteriyor,2 cihazı yan yana koymadan zor anlıyor insan mini zaten akıcı mini 2 dahada akıcı anca öyle yani mini 2 seneyede demode olacak mini 3 gelince ozaman apple gene diyecek a7 5 e katladık a8 ile vs. daha adam gibi 64 bit e geçiş yok,çoğu uygulama çöküyordu en son vs. .. sene götürür diye birşey yok,max 2 sene kullanırsın sonra sıkılırsın yenisini alırsın,o mantıkla hala iphone 3gs kullanan varmıdır ? sanmıyorum çoğu 5,5s geçti bile yani o eskidendi aldım 3-4 senedir kullanıyorum olayı mobil cihazlardaki gelişim dehşet verici derecelerde ilerliyorken çok zor yani 300 lira olayında ise belirtmek pek mantıklı değil zaten alan almıştır şu saatten sonra pek ilgilenebilecek şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut1717

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir iPad mini almak istiyorum. Sizce bu fiyata iPad Mini almak mantıklı mıdır?

iPad Mini

Not: Siteyi yeni keşfettim. Yeni üye olduğumdan 20 TL'lik indirim yapıyorlarmış. Faydalanmak isteyenlere haber vereyim dedim. Sanırım Anadolu Yakasındaki Buyaka AVM'nin sitesi.

Üstadım olayın özeti 300 lira fark seni zorlamayacaksa mini 2 al zorlar diyosan mini al bir diğer olayda mini retina minideki şarj verilerini yakalayabilecekmi bilgim yok o konuda açıklandımı bilmiyorum mini çok güzel bu konuda çünkü ortalama 9-10 saat aralığı

• aykut1717 A kullanıcısına yanıt
    Hepsi burda da 700 tl - 75 tl parapuanla 625 e geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.