Şimdi Ara

sizce bu ısınma normal mi? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar öncelikle vericeğiniz cevaplardan ötürü teşekkürleri mi sunuyorum.. benim sorunum şöyle
    acer 5570z modeli bir loptop a sahibim ve everest programı kayıtlarına göre çok ısındığını düşünüyorum açılışta her şey normal fan hızı yüksek bir şekilde (duyumladığım kadarı ile) çalışıyor ve sonradan yavaşlıyor.. ilk açılış kayıtlarına gelince 44-46 derece arası bu oran zaman geçtikce artıyor ve oyun oynadığım zaman 72-74 dereceye kadar çıkıor fan çalışıyor oyuna girdiğim zaman hızlanıyor ama pc yi ilk açtığım zaman 5 saniyelik (duyumladığım kadarı ile) hızlı bir dönüş var .. onun kadar hızlı çalşımıyor.. sizce sorun nerede ? işin garip yanı bu sıcaklığa rağmen (kayıtlara göre) pc reset atmıyor ama oyunlarda çok belirgin olmamak kaydı ile donmalar oluyor.. oyun dışında performansta gözle görülür bir azalma olmuyor anlamadım gitti ... ?

• sistem in ısıları gayet normal fan hızlarına gelince de işlemci ve sistem fanları işlemcinin ve sistem in ısılarına göre kendilerini ayarlarlar hep aynı rpm de dönmezler
    dediğim gibi sistem ısıları gayet iyi eğer bu sorun a taktıisen laptop soğuyucular var onlardanlabilirsin
  • ama 74 derece sanki biraz fazla gibi geldi bana masasütü pc de 45 in üzerine çıkmıyor bende
  • bende kide aynı rakamalar ve hiç bir sorun yok.Bence de normal değerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makina11

ama 74 derece sanki biraz fazla gibi geldi bana masasütü pc de 45 in üzerine çıkmıyor bende

Masaüstü pc lerde max sınır işlemci sıcaklığı 74 derece dir. Laptoplarda 100 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orijinalden alıntı: makina11

ama 74 derece sanki biraz fazla gibi geldi bana masasütü pc de 45 in üzerine çıkmıyor bende

Masaüstü pc lerde max sınır işlemci sıcaklığı 74 derece dir. Laptoplarda 100 derece

çok sağolun arkadaşlar cevaplar için.. 100 derece yi geçerse artık buraya yazarım.. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.