Şimdi Ara

sizce bu kadar eski sisteme oc olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar milattan önceden kalma bi pc im var(2001 de alındı ve sadece 1 2 ekleme yapıldı)
    işlemci:intel pentium 3 eb 800mhz
    ram:256 mb(128x2) SDIRAM (mhz ve markayı bilmiyom)
    anakart:gigabyte agp uyumlu dandik bişi
    ekran kartı:ati radeon 9500 olması lazım 128mb core clock:250 mhz
    kasa:bilmiyom

şu anda pc nin yanında deilim ankaradayım kablosuz bi ağa girdim(beleş ) bazı değerleri bilmiyom ama sadece buna oc yapılma imkanı varmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolas67 -- 23 Temmuz 2008; 22:09:19 >

• sanmıyorum kardes benım 2005 yılında topladıgım pc var ben ona yapamıyorum sanmıyorum kı senın kıne olsun
  • hadi ya 2005 yılındakine olmuyosa benim iş zor o zman en iyisi oc deneyip yakmak babamlar zaten 1 tane daha alalım deyip duruyodu ben babama oc yaparken yandı derim yalan deil sonuçta biraz yüksek voltu verince cayır cayır yanar
  • Benim makinede baya eskiydi.Oc yapayım belki hızlanır diye oc yaptım ama acemi olduğum için yaktım makineyi bende annemede dedim sıcaklıktan yanmış dedim.Onlarda yeni makine almak zorunda kaldılar..Sende dene %80 işine yarar.Hatta annen veya babanda kullanıyorsa bilgisayarı %100
  • ewt babam kullanıyo saol tavsiye için denenmiş ve iyi sonuç vermiş eve dönünce ilk iş eski pc yi yakmak
  • Olması lzm.Anakarttaki jaklarla falan oyna oc. yaparsın.Ben P3 733 bayağı uzun bir süre 825 mhz de kullandım.
    OC
  • ya 733 den 825 yapmanın bana pek bi yararı olmaz kardeş ben şöyle 1.0 filan olmazsa yakıcam pc yi satsam 50 ytl etmiyo bari yenisini alsınlar dimi yani
  • 50 YTL rahat eder o sistem parça parça sat 50 liraya vereceğine.
  • ya lafın gelişi dediydim ben gene parça parça satınca 120 toptan satıncada 100 e satarım dr. excellent arkadaşımızın sistemine bak müthiş oc olmuş burdan kendisini kutluyorum
  • ewt arkadaşlar anakart ın kendi cd sindeki easytune 3 ü yükleyemedim xp ye uyumlu deilmiş gigabyte ın tozlu arşivlerinden bulduğum xp driverlı easytune 3 le 900mhz ye çıkardım gerisini anakart desteklemiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.