Şimdi Ara

Sizce bu kitaplar sene sonuna biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaslar 12'yim özel bi fen lisesindeyim ama 9-10 biraz boş geçti yaz ise istedigim gibi gelmedi yani mat1 ilerledim biraz ama sanki hiç calismamis gibi hissettim sonra fene geçtim bi dönem ona çalıştım onda da hizlanamadim yani bi konuyu iyice anlamadan geçmek istemedigimden.
    Şimdi sene içinde bunlari cozmeyi düşünüyorum.

Dipnot : tabikide çok kitap bitirmenin vs sınav kazandırcak gibi bir garantisi oldugunu düşünmüyorum ama fazla soru tipi görmek pratikligi arttirtigida br gercek.

Matematik : karekok mat1-mat2 , sınav mat1, palme mat1,apotemi fasikulleri, açı testleri , final testleri
    Geometri : Körfez (video çözümlu) , açı testleri , sınav , fdd
    Fizik : tekinay, palme(ygs), sınav, açı (ygs)
    Kimya : palme, yayın denizi, çözüm, sıradisi analiz (ygs)
    biyoloji : palme, final (3 yazarlı) , sınav , eksen

Arkadaslar tabikide bunların hepsini çözmek zor ki hepsini çözecegimi düşünmüyorum sizce hangi kitaplara öncelik vermeliyim? çoğuna başladım , yarısında oldugum , sonralarinda oldugum var.
    Durumuma gelirsek şuana kadar ciddi bir ygs denemesi yapmadım kendime guvenmedigim icin ama bölüm denemelirinde mat 30 net felan geliyo (problemlerden ve fonk baginti gibi konular eksik)

Hedefim : mf4 15k

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır öğrenci -- 25 Eylül 2015; 20:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav matematik çözmekteki amaç . boş kaynak çözme boşa zaman
  • mat1 için o kadar kitap fazla bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiok

Sınav matematik çözmekteki amaç . boş kaynak çözme boşa zaman

Hocam biliyorum aşırı basit ve zaman kaybı ama okul aldırdı ödevler felan yapsan ayrı dert yapmasan ayrı hocalarla papaz olmak istemiyorum

• Fizikle biyolojide palme a-b yi mutlaka çöz
    Mat-2 için fem mat-2 sb ve karekök sb
    Ygs mat için fem konu özetli sb ,3-4-5 sb ve bolca deneme
    Ygs kimya için simetri yeter
    Lys kimya için simetri çok iyi
    Ve organik için mutlaka palme organik
    Biyolojide ekstradan finale iyi diyolar kullanabilirsin
    Geometri içinde körfezi bende çözdüm tavsiye edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: peodAbest

Fizikle biyolojide palme a-b yi mutlaka çöz
    Mat-2 için fem mat-2 sb ve karekök sb
    Ygs mat için fem konu özetli sb ,3-4-5 sb ve bolca deneme
    Ygs kimya için simetri yeter
    Lys kimya için simetri çok iyi
    Ve organik için mutlaka palme organik
    Biyolojide ekstradan finale iyi diyolar kullanabilirsin
    Geometri içinde körfezi bende çözdüm tavsiye edebilirim

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam yalnız simetriyi çözen arkadaslar var whatsap grubunda felan soru atıyorlar biraz basit gibi geliyo eksik oldugum konular için iyi olabilir hocam illaki ama biraz daha orta-ust düzey sorular görmek daha faydalı olmaz mı bide Körfezi gerçekten begendim ben güzel kitap

• Organik öncesi için simetri yeter ve artar bile ben sadece simetriyi çözerek girdim 20 sorunun 18 ini yaptım lys kimyada
    Organik için zaten mutlaka 2-3 kaynak çözceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Organik öncesi için simetri yeter ve artar bile ben sadece simetriyi çözerek girdim 20 sorunun 18 ini yaptım lys kimyada
    Organik için zaten mutlaka 2-3 kaynak çözceksin

Anladım hocam alırım ozaman 11 kimyama güveniyorum 9 da fena değil bi 10 eksik oda bazı kısımları tekrardan sağolun hocam.

• Rica ediyorum zor soruları organikten soruyolar öncesi çok kolay geliyo o yüzden orta-zor kaynakları organikten çöz

• quote:

Rica ediyorum zor soruları organikten soruyolar öncesi çok kolay geliyo o yüzden orta-zor kaynakları organikten çöz

Organik daha görmedim onun için yorum yapamıyorum ama ondan öncekiler evet kolay sorulmus 11 konuları mesela kimyasal tepkimelerde hız her soru bankasında olan kalıp soruyu sormuşlar

• Tüm 11. Sınıfı dediğin gibi sordular sadece hız değil

• quote:

Tüm 11. Sınıfı dediğin gibi sordular sadece hız değil

Haklısınız hocam aklıma o geldi örnek veriyim dedim mesela lys mat taki karmaşık sayı 2 sorusunu gördüm 1 i her soru bankasinda olan alan bulma digeride kalıp soru gibi ama hic bir soru bankasinda görmemistim mutlak değer sorusundan bahsediyorum yani genel olarak lys de önceden görmüş oldugun soru çıkabiliyor hatta bi tane toplam carpim sorusunu whatsap grubunda 1 e 1 tutturmustuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır öğrenci -- 25 Eylül 2015; 20:36:39 >
  • Doğru söylüyorsun lys öyle klasikleşmiş sorular geliyor çoğunlukla bilgi ölçtüğü için ama her dersin özel konuları var organik,türev integral,sistem,uzay geometrisi gibi bunlardan zorluyorlar zorlarlarsa

• Yukarı

• Zor soru yapamafığınız sorudur sınav başarılı bir yayın bence fen bilim. Çizgiüstü fem konu özetli karekök 345 bence ygs matta başarılı yayınlar
    Fen derslerinde palme,esen,sınav başarılı bence

• Ağır öğrenci A kullanıcısına yanıt
    ödev yapmak insana bi şey katmaz sisteme karşı gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

Zor soru yapamafığınız sorudur sınav başarılı bir yayın bence fen bilim. Çizgiüstü fem konu özetli karekök 345 bence ygs matta başarılı yayınlar
    Fen derslerinde palme,esen,sınav başarılı bence

Haklısınız hocam sınavın fen kitaplarını beğeniyorum ama mat1 kitabı çöp

• Haha evet ama baktım 1-2 kez yapmadım uğraşıyor biraz neyse ya yine yapmam da arada 1-2 test çözerim göstermelik

• Biz okulca sınav akordiyon aldık ben memnun kaldım test sayısı yeterli düzeyde zorlayan soru yok ama alt seviye sorularda pratiklik kazanmayı sağlıyor bence yine de siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

Biz okulca sınav akordiyon aldık ben memnun kaldım test sayısı yeterli düzeyde zorlayan soru yok ama alt seviye sorularda pratiklik kazanmayı sağlıyor bence yine de siz bilirsiniz

Hocam benim bahsettigim normal sb ları ama o akordiyon biyoloji vardı begenmistim konuyu güzel anlatiyo ama test sayısı az gelmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır öğrenci -- 26 Eylül 2015; 21:17:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.