Bildirim
SİZCE BU KIZ NE AYAK ? [SSLİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ya kız sana yürüyo yada sevde bunu tutmuş seni deniyolar -
pampa mı? -
Kıskanmış olabilir. -
kırkayak -
Pampa sana verecek pampa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hll knk -
Olum sen kanser degil misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız seninle vakit geçirmek istemiş işte. Gayet doğal bi durum,hallenme olayı falan yok yani
kızın kullandığı kelimelere bak
kızın bi pipisi eksik oda olsa bildiğin türk erkeği -
İkisini aynı anda götür knk -
Kıskanmak değil bu yada başka birşey. Bir yere üçünüz beraber gidiyorsanız sen orda ikisinede aynı ilgiyi göstermeni bekliyor.Madem çağırıyorsunuz kızı ikinci plana atıp kendi aranızda takılmayın.Yoksa yanınızda kızın bir süsten farkı kalmaz. Kısaca trip atmaya çalışmış. -
ne yapacağını bilmiyor. Bi yol olmaz :D -
pampa nedir læ . Muhtemel deneme olayı -
pampa diyo pampala beni diyo -
pampa diyen kız bence çok itici
senle pampa naughty.gif pampa yapmak pampa istiyor pampa bence pampa em pampa onu pampa hiç pampa acıma pampa. -
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı
pampa diyo pampala beni diyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Roc.
Kıskanmak değil bu yada başka birşey. Bir yere üçünüz beraber gidiyorsanız sen orda ikisinede aynı ilgiyi göstermeni bekliyor.Madem çağırıyorsunuz kızı ikinci plana atıp kendi aranızda takılmayın.Yoksa yanınızda kızın bir süsten farkı kalmaz. Kısaca trip atmaya çalışmış.
aynen hep 3ümüz takılıyoruz genelde ve ben sevdeye daha ilgiliyim demekki o yüzden mi.. aaaa hakkatten -
Muhtemelen kız çirkin ve sevde sayesinde seninle tanışmış.Sinemaya gidebilcek kadar etrafında kendine yakın gördüğü birini bulamamış(çirkin olduğu için pek arkadaşı yoktur muhtemelen) ve sana yazmış.Sonrada bu çocuk beni napsın sevdeyle takılır diye içerlenmiş ve sana kendi çapında trip atmış
Benzer içerikler
- bayro ne demek
- ayı kanı şarap 3 lt fiyatı 2024
- evde küçük böcek
- altılı ganyanda 5 bilmek
- göz pınarından hava gelmesi
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- suudi arabistan
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X