Şimdi Ara

Sizce bu laptop bu fiyatı hakediyor mu haketmiyorsa hangi laptop ı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: speedman

bende bu 2 model arasında kaldım

HP DV6-3040ST (WW039EA)
    asus-n61jq....

forum istanbulda gezmediğimiz yer kalmadı.kafamda asus u almak vardı.sebep?daha pahalı olması
    babam 1.5 a kadar limit verdi bende de 500 TL vardı.2bin liraya bişey alırım diyordum.forum istanbulda o gün;bimeks te mağaza kampanyası varmış.
    3040st yi 1525 e aldık.fiyat böyle alınca kaçırmadık ve aldık

şanslısın nerde bende o şans, keşke banada denk gelse öyle bişey :)

• Bu fiyat araliginda Samsung r580 yerine hp dv6 3040 st`yi mi al diyorsunuz simdi arkadaslar ?

Ben hpnin teknik servisi ve urunlerinin kalitesinden supheli oldugumdan samsunga daha yakindim ancak yorumlarinizdan hpnin daha iyi oldugunu goruyorum.

Eger al derseniz yarin gidip bimeksten almaya dusunuyorum
  • benim de bütçem aynı lg düşünüyorum 3040 ilgimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness34 -- 21 Ağustos 2010; 2:44:21 >
  • dv serisinin metal kasalarında sol üst taraf ısınıyor.. hava çıkışının olduğu yer.. ama gpu aktif değilse ısınma rahatsız edici düzeyde olmuyor.. gpu yu aktif ettiğinde de zaten masaüstünde kullanıyosun demektir büyük ihtimalle prizden güç alıp.. o yüzden çok sorun olmuyor.. ama ısınıyor mu tabiiki ısınıyor.. düşük voltajlı işlemcili modellere kıyasla baya ısınıyor hemde.. ama ben sanmıyorum ki diğer marka ve modellerde ısı hissedilmiyor olsun .. sonuçta sıvı nitrojen koyucak halleri yok notebook kasalarının içine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz025

Doğru diyosunuzda önerdiğiniz asus modeli taksitle filan bütçeyi aşıyo malesef. Peşin alacak durumumda olmadığı için..
    Yardımcı olduğunuz için teşekkürler..

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=14790
    Axes e 9 taksit. Kaçırma üzülürsün Bende yarın siparis verecem burdan. işlemcisi 740qm ekran kartı 5730 daha nolsun. Hatta biter korkusuyla ben siparis verene kadar yazmıcaktım. Dayanamadım yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 21 Ağustos 2010; 3:17:13 >

• Bu hp dv6 serisi nin kendi konusunu okudum forumda.Baya sogudum acikcasi. Benim eskiden bildigim gibi laptoplarda siklikla sorun yasanmis ve teknik servis yetersiz hala. Samsung r580 in konusu hpninkine gore gulluk gulustanlik.

Gecen yil samsung r serisi olan bir arkadasi aradim o da tavsiyer ediyor bayagi. Sonucta gene ibre samsung r580e kaydi benim icin. Ekran karti az daha kotu de olsa. Yine de hala alternatif onerilere acigim dostlar.
  • İlla o ikisi arasından tercih yapacam diosan. Hp al derim. Arkadaş aldı i7 lisini gayet memnün. Ekran kartı bence büyük bi fark laptop için. Sonuçta değiştirebileceğin bişe değil.
  • Yok sadece fiyat araligim bu civarlarda. Cok fazla fps oyun oynayan bir insan degilim bu arada. World of warcraft , fm falan oynarim.

Bu fiyat civarina beni uzun bir sure dertsiz tasasiz idare eden bir alet arayisindayim.
  • arkadaşım bn dv6-2160 kullanıyorum. gayet memnunum. bimeksten 1600 a almştm. şmdi 1800 olmuş.indirime grdiği zaman almanı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

quote:

Doğru diyosunuzda önerdiğiniz asus modeli taksitle filan bütçeyi aşıyo malesef. Peşin alacak durumumda olmadığı için..

Axes e 9 taksit. Kaçırma üzülürsün Bende yarın siparis verecem burdan. işlemcisi 740qm ekran kartı 5730 daha nolsun. Hatta biter korkusuyla ben siparis verene kadar yazmıcaktım. Dayanamadım yazdım

9 taksit kampanyası ağustos ayı boyunca bütün ürünlerde geçerliymiş. Ama ordan laptop alınır mı, güvenilir mi?

• Bizim burada şubesi var. Güvenilir..
  • SONY VPC EB1S1E/BJ
    PACKARD BELL TJ75
    Acer AS5943G-5454G50
    Samsung R580-JS04TR

Bunlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz025 -- 21 Ağustos 2010; 12:02:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fukul

quote:

• quote:

SONY VPC EB1S1E/BJ
    PACKARD BELL TJ75
    Acer AS5943G-5454G50
    Samsung R580-JS04TR

Bunlar nasıl?

Dostum biz sana ne desek ikna olmayacaksın. Yukarıda gereken herşeyi anlattık. Yukarıda bahsettiğimiz modeller fiyatlarına göre en iyileri. Teknolojix'teki modeli kaçırma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 21 Ağustos 2010; 12:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Dostum biz sana ne desek ikna olmayacaksın. Yukarıda gereken herşeyi anlattık. Yukarıda bahsettiğimiz modeller fiyatlarına göre en iyileri. Teknolojix'teki modeli kaçırma..

Doğru diyosun yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz025 -- 22 Ağustos 2010; 23:02:03 >
  • F/P olarak gayet iyi bir makina. Alınır..
  • HP DV6-3040ST (WW039EA) Son kararım 26 sında ümraniye carrefourdaki bimekse gidip alıcam. :)
    30 una kadar bimekste hp'ler % 20 indirimliymiş ve 120 tl civarında bi para verip garanti 5 yıla uzatılıyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz025 -- 22 Ağustos 2010; 22:59:15 >
  • Evet, HP Pavilion DV6 3040st almıştım hala sorunsuz kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece oyunlarda biraz ısınıyor bu da gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz025 -- 28 Temmuz 2011; 22:24:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.