Şimdi Ara

Sizce bu oyuncu hile kullanıyor olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş doğru yazmış fakat yanlış anlamış diğer arkadaşlar. Evade en hard dodge assemblysi olsa dahi jhin ultisinden flashla kaçmaz. Flashla kaçması için malp ultisi gibi bir şey gerekir.

Çalıdan gelen skillshotlardan skill yollarından pikselle kaçıp animasyon sonucu duraksaması evade işi olabilir. Fakat yine de tam kestiremiyorum.

Noc ultisi için şu yorumu yapabilirim. Evade jhin ultisinden geriye kaçarak dodgeliyor fakat kullanıcı bu durumda noc ultisini tam ortada yiyip öleceğini bildiği için flashla ileriye atlıyor. Evade ne noc ultisine ne de jhin ultisine flash harcamaz.

Yani en azından eskiden scripti meraktan kullandığımda ( yani hesaplarım kullanmadığım halde güya bu illetten banlandıktan sonra ) böyle olduğunu biliyorum. Az buçuk denemedim. Baya irdelemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert05

30 yaşında adamım arkadaşlarım la zevk almak için oynuyorum. Böyle hile ile oynamanın nesini seviyorlar anlamak güç.Görüntüleri riot desteğe de gönderdim umarım hak ettiği cezayı verirler.

Script forumlarına gir, orada görürsün adamlar banlanacağını bildiği halde zevk alarak oynuyorlar . Artık her yamada ban wave olduğu için her 10 scripterdan 7'si banlanıyor. Sezon 6'dan beri böyle. Eskiden ben de kullanırdım açardım evade'yi(dodge hilesi), alırdım ryze, cassiopeia, vayne. Free elo resmen. Tabi sezon 6 da ne yaptılarsa cidden güvenlik bayağı gelişti. Şimdi kullanılacaksan kesinlikle evade, baseult filan kullanmayacaksın. Sadece activator, şampiyon scripti kullanacaksın. Ve dikkat çeken şampiyon oynamayacaksın. Ryze, cassiopeia, vayne gibi. Ve de arada hata yapacaksın. Kesinlikle kill'leri toplamayacaksın. Mümkün olduğunda salacaksın. Vs vs gider. Senin gibi bir sürü 30 yaşında adam var scriptten zevk alan

Giflere yorumum:
    1. gif kesinlikle script. Profesyonel bir scripterin fow dodge'u kapatması gerekiyor. Ancak riota atarsan tek başına kanıt olmaz. Bunun gibi 1-2 tane daha belli eden bir video olması gerekir.

2. gif'te beyin mıncıklanması yaşayıp flash atmış olabilir. Script dersen iftira atmış olursun. Bu da tek başına kanıt olmaz. Hatta scriptle alakası yok bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 24 Kasım 2016; 12:28:33 >

• Flash normal geldi de ilk gifteki hile gibi görünüyor.
  • Hile , buna hile demeyen oyundan anlamıyordur net. En büyük kanıtıda ikinci gif. Hile adamı geriye adım attırıyor ama adam panikleyip flash atıyor
  • Script skili gorunce değil animasyonda harekete geçer burdaki dodgelar hep skil goruldukten sonra yapilmis net bisey soylenemez bence.Normal bir oyuncununda yapabileceği şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Öyle forum mu var ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Hile , buna hile demeyen oyundan anlamıyordur net. En büyük kanıtıda ikinci gif. Hile adamı geriye adım attırıyor ama adam panikleyip flash atıyor

Çok kesin konuşuyorsun. Oyuncunun o anki psikolojisini de düşün. Ayraten 2. gifi riot'a bildir, başka bir şey olmadan hiç bir şey yapamazlar.
    1. gif gibi kesin 2-3 kanıt varsa banlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan jedi

Öyle forum mu var ya

Arada giriyorum. Eskiden çok güzel muhabbet olurdu da yavaş yavaş forumu da bırakıyorlar.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Pm olarak atar mısınız merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.