Şimdi Ara

Sizce bu oyuncu hile kullanıyor olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda çoğu kez buna benzer durumlar oldu birtanesini gif olarak yükledim. Sizce hile kullanıyor olabilir mi?

http://giphy.com/gifs/3oz8xuTtzqKsTnmzYc

http://giphy.com/gifs/l0MYzdIjv1WMmkjks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 21 Kasım 2016; 0:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kez olduysa var denemez ama dediği gibi bir çok kez yaptıysa vardır elbet. oyun son raporlayacaksın yakın zamanda ban yer zaten..
  • 99% hile. sondaki duraksaması kanıtı zaten.
  • 30 yaşında adamım arkadaşlarım la zevk almak için oynuyorum. Böyle hile ile oynamanın nesini seviyorlar anlamak güç.Görüntüleri riot desteğe de gönderdim umarım hak ettiği cezayı verirler.

• Noctorne ultisinde karanlığın içindeyken adam nasil dodgelemis jhini.Bende hile oldugunu düşünüyorum

• Hile yok, jhinin ultisi gözüküyor karanlıkta. Scriptte daha skill hazırlanırken kaçar.

• Arkadaş Noc ultisi açıkken Jhin ultisi görünür demiş Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Ama bahsettiği şey doğruysa hile değildir. Keza flash ile Jhin ultisinden rahatlıkla kaçabilir. Noc ultisi açıkken Jhin ultisi görünmüyorsa %100 Hile. Merminin gelişini imkanı yok ayarlayamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantiginiz cok yanlis. orda noc ultusu acik mi bilmiyorum ama

jhin u actiginda tam uzaktan mermi atarken siz gormezsiniz ama evade mermi ciktigi an hesaplar ona gore kacar. tabi evade flash atmaz. spell yardimcisi varsa o atmistir

• flashta sorun yok bence.ama ilk gifte olabilir

• İkisinde de kaçmadan önce bi geri dönüyor. O geri dönme olayını anlamadım. Hile olabilir.

• Adam panikten nocun ultisine flash atmistir. 2. Giften hile var kesin diyemeyiz ama 1. Hile gibi duruyo.

• Bu arada 2. Giftin neden tamamini atmadin? Jhinin attigi digermermileride görseydik keske.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    çok uzun olmasın diye atmadım o ilk mermiydi noc kesiyor orada veigarı. orda dikkatimi noc ulti bastıktan sonra jhinin mermisinin gelişiydi altında simge gözüktükten sonra mermiden kaçınması fakat noc ultisi açıkken mermiler gözüktüğünü söylemiş arkadaşlar bunu bilmiyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bir hile olabilir mi

• arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi
  • Duraksaması hile gibi duruyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: games087

mantiginiz cok yanlis. orda noc ultusu acik mi bilmiyorum ama

jhin u actiginda tam uzaktan mermi atarken siz gormezsiniz ama evade mermi ciktigi an hesaplar ona gore kacar. tabi evade flash atmaz. spell yardimcisi varsa o atmistir

Scriptler gerilemiş demekki eskiden evadee flash da atardı
  • aga skilleri dodgelamasında bi sıkıntı var gibi 0 pingle oynadığını reflexlerininde iyi oldugunu düşünürsek temiz diyebiliriz ama malesef arkadas "hileci"
  • 2. Gifte scriptin geri gittiğini düşünüp adamında panikten flash attigini dusunuyorum yoksa geriye donup flashlamaz 1. Giftede cok keskin bi dönüşü var script

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.