Şimdi Ara

sizce bu pc kötümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yenı bır pc topladım 1hafta kadar once ama bütçemiz kısıtlıydı 1100 liraydı. biz de bu paraya bunları aldık lütfen biraz iyimser yanıtlayalım yorumları.birde benim monitör en fazla 1380x700 lerde bir çözünürlükte oluyor.ve bu cozunurlukte ultrada tüm oyunları sıkıntısız şekilde oynuyorum.gayetde grafikler yüksek(bunuda ayreten yorumlayın grafikler gerçekten de çok gerçekçi bu çözünürlükte ultrada crysis 3 frcry3 piyasadaki tüm oyunları takımlasız şekilde oynuyorum.) geçelim ozelliklere :

Anakart Adı:Gigabyte GA-F2A55-DS3

ekran kartı: nvidia geforce gtx 560 1gb 256 bit

ram: 8 gb tek slot 1333 Mhz kingston hyperx

işlemci : amd a8-5600k apu with radeon ( tm ) HD Graphics 3.60 Ghz

sistem türü : 64 bit işletim sistemi Windows 7 ultimate sp1

dxdiag da yaklaşık top bellek 4050 civarı gösteriyor. lütfen arkadaşlar yorumlarda biraz iyimser olalım 1100 liralık bir bütçeyle topladık bu pcyi.kasa falan herşey sıfır hdd cd writerler hariç tabiki monitör fare hoperlor klavyede önceden vardı. ama kötü olsa bu cozunurlukte sıfır takılmayla nasıl oynayabilirdim ? monitör değiştirmek şuanlık boş gibi geliyor bana para harcamak istemiyorum.biraz destek olun ve açıklayıcı olun.bu pcyi toplamadan önceki bütçeyi göze alarak yorumlarınızı yapın.desteklerinizi bekliyorum.

• quote:

(bunuda ayreten yorumlayın grafikler gerçekten de çok gerçekçi bu çözünürlükte ultrada crysis 3 frcry3 piyasadaki tüm oyunları takımlasız şekilde oynuyorum.)
    takılmadan oynuyorum demek istedim ayrıca grafiklerde çok gerçekçi geldi bana.
  • bu pc beni götürürmü arkadaşlar sizce biraz iyimser olalım
  • Entegre grafik kartli islemciye crossfire yapilmayan ekran karti almak hangi kafanin isi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sisteme apu işlemci alman yanlış olmuş. Daha iyisini alabilirdin. Gerçi o çözünürlükte daha iyi sistemin sana hiç bir faydası olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.